maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam...posalji pp...pa da ti posaljem..i naravno sve primam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
pozdrav! poslat ću ti u ponedjeljak paketić sa kamenjarkama. ![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
oj maslačak
imam nekih kaktusića i sukulentića viška ,a ja bih te molila kleomu i noćnu frajlu
hvala
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moze posalji adresu na pp...ionako sam bila na putu pa nisam poslala jos nekima...ovaj tjedan ti posaljem...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tritome ću ti ja s korjenom pripremiti, samo reci kada i kako da pošaljem
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
mogu ja plavi zvončić....a imam čuvarkuću ako hoćeš...
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja nemam pojma kada se to radi pa ako ti znas ja cu strpljivo cekati... ![]() ![]() ![]() a mozes li mi poslati u paketu posto sam ja s otoka? |
|
![]() |
|
moze posalji adresu pa da te znam biljeziti da ti posaljem kad sad zatopli imam mozda i mladice... |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a kakav je to plavi zvončić ?? tajnica ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
nata07 imas u mom vrtu strana 7 plavi cvjetici to je plavi zvoncic... neznam jel spada pod trajnicu rekla bi da ne al posto jako sjeme prosipa reklo bi se trajno imas sadnica
![]() |
|
![]() |
|
molila bi ako netko ima barem malu tayberry...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
to sam primjetil jer mi sad ima mala hrpica tih sadnica...
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
pa ako cvatu odmah prvu godinu jel mi možeš poslati kad malo zatopli??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Imam ti ja peruanske jagode. Vidi jel ti u mojim oglasima još nešto paše da ne šaljem samo to. Pošalji na PP adresu.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
nata 07 nije problem poslat cu ti...zao mi je da propadnu posto je hladno jos..javi kad ti pase i saljem moze...
![]() sasafran joj zlato si ![]() |
|
![]() |
|
znaci moji oglasi vrijede uz sve sta imam dajem i čičoke...nadopisut cu na oglase tako da znate...sve sta vas zanima slobodno pitajte a nata07 javi kad hoces da ti posaljem zvoncic i martina 1985 molim te adresu da znam i tebi poslati nisam sigurna da ju ima...
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
klinčić , uresnicu i noćnu frajlu - da li imaš još toga i jel bi mi mogla poslati?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |