Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
Korisnik
Poruka
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 12:22
Jesu, hoste su mi prekrasne, ja ih obožavam. I svake godine su ljepše iljepše. Cvijet ove u sredini prekrasno miriši, a prošle ga je godine bila puna. Decora Buzet šalje poštom i imaju više vrsta.
Hvala na pohvalama.smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 22:05
Kod mene još cvatu narcise! Ima i pupova!Big%20smile Nije šala, ovo je danas slikano!

Kasno sam posadila lukovice, krajem 2 mjeseca, nema veze, unose mali promjene.

Moje nove ružice, ovo su im prvi cvjetovi, svaki dan ih virnem jer sam ih posadila prošlu jesen i vidjela samo na slici. Sad su pune pupova i polako mi se pokazuju:

Ova ima male cvjetove, a ona će biti normalnog rasta:

Detalji s panja:

Ukras za šahtu:

Duple vodenike;

Dalija:
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 22:11
mačak super ti je cvjeće. 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 23:40
Ove vodenike su super, ja sam od njih odustala iako su mi super, čak i da ih dva puta zaljevam na dan malo je, ubije ih sunce, zato ću gledati tvoje.
život je more
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 00:00
Mačak sve je super!
Hoste i ja volim imam ih 3 vrste za sad,ali moram priznati da sam se najviše zadržavala na sl. onog panja.
Panj je za svaku pohvalu ma od kud si dovukla toliki panj i ko ga je nosio?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 01:32
Prekrasno cvijeće, naročito me se dojmila dalija.smile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 20:59
Nismo ga nikud vukli. Panj je izađen iz zemlje metar od mjesta gdje je sad. Tu je bio orah koji mi je radio sjenu, a nije imao plodova. Pa sam proljetos ubjedila svekra da ga srušimo. Podmitila sam ga s novom trešnjom, on je inače lud za drvećem i rijetko šta da srušiti. Nevoljko je dao blagoslov i jedan dan on u vinograd a MM motorku i ruši. Uz pomoć susjeda ga srušio. Ja dobila panj, orah smo naložili za centralno, a svekar posadio novu trešnju.Big%20smile Trešnju volim jesti, a dok malo naraste proučit ću obrezivanje da mi ostane niža i ne radi mi sjenu. Svi sretni i zadovoljni.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:04
Moji pokloni za rođendan:

i

Poklončić na svom stalnom mjestu:
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:08
Moj ružićnjak:

Ružice se polako otvaraju. Ja sam izabrala bijele i crvene te kombinacije ovih dviju boja. Kad eto kombinacije nisu bijelo crvene već bijelo roze. Svejedno su krasne:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:10

Cvjetovi hortenzije počinju dobivati boju:

Vučika:

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:17
mačak prekrasni darovi za rođendan,a lantana i vučika su isto divne
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 19:23
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

mačak prekrasni darovi za rođendan,a lantana i vučika su isto divne

Hvala, moždasi mislila na hortenziju, nemam lantanuWink.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:42
Ne znam kako to da već prije nisam posjetila tvoj vrt...imaš puno lijepog cvijeća, a posebno mi je zapeo za oko onaj panj. Loniceru imam i ja, riječ je o vrsti Lonicera japonica, zimzelena je i naraste oko deset metara...moja je prekrila cijelu pergolu i zaista jako lijepo miriši (poput jasmina). Da ne stavljam svoju sliku, ako te zanima kako izgleda moja lonicera imaš u na mojoj temi.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:51
Dada, prvi mi put cvjeta, pa kako joj cvijet kratko traje, a ima ga puno, reci mi da li obnavlja cvatnju? Mislim ja vidim i neke nove pupove na njoj, pa me zanima koliko dugo cvjeta.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:55
Moj vrt (dvorište):

I prinova u mom dvorištu, tri su ista. Ljutasam malo jer su mi juče sredili 2 vodenike oko Thuje, ali ajd tek su stigle pa ću im oprostiti. MM je juće brao višnje pa ih je on ganjao i tuširao sa šmrkom. Moram provjeriti danas jesu skužili da cvijeće ne smiju dirati.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:17
Ma vidi ove okice pa one te same pitaju "oprosti mi" ,kako se možeš ljutiti na njih kad su ovako slatke.
 Mislila sam da nas zezaš sa narcisom, jer te slike pale još samo kod Fuksije u Norveškoj ali onda sam pročitala datum na slici  Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:03
ružice su cakane pogotovo ona roza-bijela ,znaš li joj ime.Jesu li ti hoste na suncu ili sjeni kad su tako lijepe.moje su bile na suncu pa izgore, sada sam ih premjestila, mada nemam pravu sjenu za njh
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 18:47
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Dada, prvi mi put cvjeta, pa kako joj cvijet kratko traje, a ima ga puno, reci mi da li obnavlja cvatnju? Mislim ja vidim i neke nove pupove na njoj, pa me zanima koliko dugo cvjeta.

Cvate cijelo ljeto i jesen...cvijet traje par dana, ali ih ima zaista jako puno, a da miriši i mijenja boju od bijele u žutu, to si već i sama vidjela. Jako brzo raste, tako da je moju pergolu potpuno prekrila za tri godine.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 21:52
Ne zezam Korijenko, kasno sam ih posadila, pa stalno niču nove. Ma oprostila sam im, posadit ću nove vodenike.

Ima još karticu na sebi samo na koju točno misliš Josipa? Moje hoste su u hladu ispod jabuka, imaju malo prošaranog sunca, što prodire kroz krošnju jabuke.

Super Dada, a jel skidaš svjetiće kad uvenu ili ona to sama obavi?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:11
Mačak sve ti je lijepo, tako se lijepo zeleni cijelo dvorište, pa cvijeća, ruža, ma super sve. 
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.