Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo današnji rad
![]() ![]() Bila sam vrijedna, vrijedna, jer ima nešto i na sušenju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno je,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Hvala draga, pratiš me u stopu s postovima
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Jeeeeeeee..
![]() ![]() Kaj ti to radiš na traku? Dobro je rekla Rada-kovo da ne zamijeniš kolače...
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepo, pogotovo prva slikica. jako mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Preeeekrasno!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nježna i romantična...pravi Angel. |
|
![]() |
|
Rada-kovo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Curke, toliko ste se zapalile za ovu tehniku, da će vam na ročkasu i djeca biti 'u dekupageu, ha,ha,ha
|
|
![]() |
|
Pa moja curka ima dekupaž čizmice, ako u nedjelju slučajno padne kiša,ona je spremna!
![]() |
|
![]() |
|
Evo nešto što sam upravo pofotkala i pripremila za oproštaj:
Sve ide jednoj teti u Rovinj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I sad još jednom sve na hrpi:
![]() ![]() ![]() Pa-pa đinđice
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Da nisi možda krivo napisala. Rovinj umjesto Samobora!
![]() ![]() ![]() Predivni su ti radovi! Posebno me dojmila lampica! |
|
![]() |
|
I meni ju je bio gušt raditi! :)
Ajde, ajde, spremaj se, imaš još 45 minuta!!! Nema k
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
prekrasne li hrpice radova! ti si stvarno bila vrijedna!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Toliko sam sretna, kad nam se pridruži netko novi s toliko puno lijepih radova! Krasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A joj, koliko savjeta podijelila, a ja nisam sve zapamtila, morat ću si nekakav diktafon nabaviti pa snimati!
![]() ![]() Imala sam priliku ove radove i vidjeti, Angel javi jeli Rovinjanka zadovoljna! ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Angel, radovi su ti krasni, ali lampa me je poooooooosebno odushevila :)
Bravo, bravo!!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno! ona kutijica sa mašnom i ružom te teglica sa istim motivom su mi naj naj najdraži!
|
|
![]() |
|
Jao cure, teta bila prezadovoljna, a ja pod dojmom...
Toliko poticaja za dalje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |