Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 9>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 17:31
Ko zna možda ja i jednom dolutam i tebi . Ali za taj točak imaš li gdje na zid da ga postaviš neku garažu ili nešto slično da se vidi. I samo ću ti jedno reći svi smo mi postali od seljaka jer seljak je prvi postao pa onda svi mismile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 17:34
Imamo nešto zajedničko. Okreni ovak ili onak, iskreno, najmilije su i meni žarko crvene pelargonije!Big%20smile
Ona dva cveteka s pesjim njuškicama su medeni. Mogu si misliti kak im je lijepo kad mogu fino kopati po cvijeću!Confused
Najgore što ih od toga ne možeš odučiti. Koker od MSK povremeno dobije pravi napad. I to obično baš negdje gdje je lijepo cvijeće!Angry
Sviđa mi se i ostalo bilje ali ocjena 5(kao u školiWink) ide kotaču, baš si ga zanimljivo složila i onoj kanti koja visi, žuta s narisanim cvjetovima.Big%20smileClap
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:08
Piramida, vidjela danas tvoj vrt na prvoj strani pa sam malo prošetala.U početku mali, sada malo manje mali, lijepog bilja imaš.
Poslikaj malo sada, da vidimo jesen u tvome vrtu.
Koje su pasmine tvoji pomagači? Predivni su. Poslikaj i njih da vidimo kako su narasli. Kak se zovu?
Ajde, sutraće biti lijepi dan, pa slikaj malo, pozdravSmile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 00:08
ej, malena bila samu vrtu da vidim da li nešto šaljem u dobre ruke, i sve je bilo lijepo posloženo u mojoj glavi što da ti kažem, tako dugo dok nisam vidjela dvije preprekrasne njuškice koje su me oborile sa stolice. Naravno da je sve super, Perunike, Sedum, Pakujac .... samo naprijed
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 10:44
pomagaci su preslatki:),a vrt ce svake godine biti sve bogatiji:))
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 11:29
Pomagači su ti zaista preslatki, medeni kao dva bombončića..
za početak
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 12:41
Piramida evo me malo k tebi. Odmah me osvojila ona trešnjica u košarici, pa još one ukrasne tikve u podnožju. Prekrasno. Ništa ti ne brini, moje je dvorište isto malo, pa sam svašta strpala u njega. A što se tiče slanja biljki, vrlo rado ti pošaljem nešto ako si vidjela u mom dvorištu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 21:43
Kaj god da sam htjela prokomentirati, pozabila sam dok sam spazila tvoje slaaatke male pomagače....Tongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 22:29
Clap za košaru s ukrasnom trešnjom i tikcivama, baš lijep slika...
život je more
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 15:32
Vidim da su vas sve oborili moji mali pomagači.Bijeli se zove medo,a smeđeg za sad zovemo samo Peso,jer taj ne ostaje kod nas,njega poklanjamo.Nisu oni nikakva posebna pasmina,to su moji mali mješanci,mama im je mješanka labradora i vučjaka i velika je,tak da budu i oni veliki.
Za sad nemam puno cvijeća jer stvarno nema mjesta,uz to nam fali škarpa,brajde su stare sto godina i nikakve,fali ograda,imamo još i građe kad se stalno nekaj radi.Imam u glavi sliku kak bi htjela da jednom izgleda.Skroz okolo dvorišta gredice sa cvijećem,na svakom čošku jedno ukrasno stablo,terasa puna cvijeća u teglama,na prozoru crvene i bijele vodenike,na balkonima crvene i bijele pelargonije...mašta može svašta
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 15:35
smile57A biće ne brini se
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 17:03
hajde bolan nešto stavljaj i ti od cvijeća ........i kupi sebi isto dr-kompijuter da te ne bi dirali . I mene su svako malo izbacivali -a sad evo ja imam dr, u kuhinji a oni nek se mrznu u sobi -dijeca luda Approve-hoće privatnost 
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 17:37
Ma kupila bi ja,ali nema para,za sad se bumo snalazili.
Budem išla slikat,ali nemam niš nekaj posebno,moj je vrt još mali,mali...ko i moji peseki.
Lara,to je mama od peseka,kad je bila mala ,iskopala mi je i svu rastrgala,magnoliju i jednu ružu,a pampasicu je zapišala pa se osušila...valjda mi i pomagači ne budu tak zločesti,inaće buju dobilismile232
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 18:17
ako budu kao ti onda su samo takvismile156
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:08

Molim te reci kako se zove ova zelena biljka omotana oko kotača?

Pitala sam Šmrckicu al' me je krivo shvatila i napisala vinca!LOL Što i ja znam da nije, jer vincu imam!

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:13

Medo i Peso su zakon, baš su mi lijepi!....neznam zakaj svi vele da se biljke osuše zato kaj ih peseki malo popiškiju.....pa moj Ben uredno "navodnjava" po vrtu sve čega se može dohvatit i niš ne ugine....mislim da je za ugibanje biljkica kriv neki drugi faktor. Nije da nekaj filozofiram, nego tak stvarno mislim!

Piramida, vrt ti je jako lijep! Meni se jako sviđa! smile78
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 20:15
Draga Bakić.....ali naša Šmrcić ti je dobro rekla za tu biljku. Ona se stvarno zove Vinka (vinca major)....i cvate lijepim plavim cvjetovima na proljeće...ima različitih tih vinkica....smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:28
Bako ne vjerni Tomasmiley3919.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:30
Greška ne mogu editirati ( bila sam zločesta) nevjerni spojeno
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:34
Evo ti jedan od menesmile78-------- a njihov slupaj smile229
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.