moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ko zna možda ja i jednom dolutam i tebi . Ali za taj točak imaš li gdje na zid da ga postaviš neku garažu ili nešto slično da se vidi. I samo ću ti jedno reći svi smo mi postali od seljaka jer seljak je prvi postao pa onda svi mi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imamo nešto zajedničko. Okreni ovak ili onak, iskreno, najmilije su i meni žarko crvene pelargonije!
![]() Ona dva cveteka s pesjim njuškicama su medeni. Mogu si misliti kak im je lijepo kad mogu fino kopati po cvijeću!
![]() Najgore što ih od toga ne možeš odučiti. Koker od MSK povremeno dobije pravi napad. I to obično baš negdje gdje je lijepo cvijeće!
![]() Sviđa mi se i ostalo bilje ali ocjena 5(kao u školi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Piramida, vidjela danas tvoj vrt na prvoj strani pa sam malo prošetala.U početku mali, sada malo manje mali, lijepog bilja imaš.
Poslikaj malo sada, da vidimo jesen u tvome vrtu.
Koje su pasmine tvoji pomagači? Predivni su. Poslikaj i njih da vidimo kako su narasli. Kak se zovu?
Ajde, sutraće biti lijepi dan, pa slikaj malo, pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ej, malena bila samu vrtu da vidim da li nešto šaljem u dobre ruke, i sve je bilo lijepo posloženo u mojoj glavi što da ti kažem, tako dugo dok nisam vidjela dvije preprekrasne njuškice koje su me oborile sa stolice. Naravno da je sve super, Perunike, Sedum, Pakujac .... samo naprijed
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pomagaci su preslatki:),a vrt ce svake godine biti sve bogatiji:))
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Piramida evo me malo k tebi. Odmah me osvojila ona trešnjica u košarici, pa još one ukrasne tikve u podnožju. Prekrasno. Ništa ti ne brini, moje je dvorište isto malo, pa sam svašta strpala u njega. A što se tiče slanja biljki, vrlo rado ti pošaljem nešto ako si vidjela u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kaj god da sam htjela prokomentirati, pozabila sam dok sam spazila tvoje slaaatke male pomagače....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vidim da su vas sve oborili moji mali pomagači.Bijeli se zove medo,a smeđeg za sad zovemo samo Peso,jer taj ne ostaje kod nas,njega poklanjamo.Nisu oni nikakva posebna pasmina,to su moji mali mješanci,mama im je mješanka labradora i vučjaka i velika je,tak da budu i oni veliki.
Za sad nemam puno cvijeća jer stvarno nema mjesta,uz to nam fali škarpa,brajde su stare sto godina i nikakve,fali ograda,imamo još i građe kad se stalno nekaj radi.Imam u glavi sliku kak bi htjela da jednom izgleda.Skroz okolo dvorišta gredice sa cvijećem,na svakom čošku jedno ukrasno stablo,terasa puna cvijeća u teglama,na prozoru crvene i bijele vodenike,na balkonima crvene i bijele pelargonije...mašta može svašta |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hajde bolan nešto stavljaj i ti od cvijeća ........i kupi sebi isto dr-kompijuter da te ne bi dirali . I mene su svako malo izbacivali -a sad evo ja imam dr, u kuhinji a oni nek se mrznu u sobi -dijeca luda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma kupila bi ja,ali nema para,za sad se bumo snalazili.
Budem išla slikat,ali nemam niš nekaj posebno,moj je vrt još mali,mali...ko i moji peseki. Lara,to je mama od peseka,kad je bila mala ,iskopala mi je i svu rastrgala,magnoliju i jednu ružu,a pampasicu je zapišala pa se osušila...valjda mi i pomagači ne budu tak zločesti,inaće buju dobili ![]() |
|
![]() |
|
ako budu kao ti onda su samo takvi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Molim te reci kako se zove ova zelena biljka omotana oko kotača? Pitala sam Šmrckicu al' me je krivo shvatila i napisala vinca! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Medo i Peso su zakon, baš su mi lijepi!....neznam zakaj svi vele da se biljke osuše zato kaj ih peseki malo popiškiju.....pa moj Ben uredno "navodnjava" po vrtu sve čega se može dohvatit i niš ne ugine....mislim da je za ugibanje biljkica kriv neki drugi faktor. Nije da nekaj filozofiram, nego tak stvarno mislim! Piramida, vrt ti je jako lijep! Meni se jako sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Bakić.....ali naša Šmrcić ti je dobro rekla za tu biljku. Ona se stvarno zove Vinka (vinca major)....i cvate lijepim plavim cvjetovima na proljeće...ima različitih tih vinkica....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bako ne vjerni Toma
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Greška ne mogu editirati ( bila sam zločesta) nevjerni spojeno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Evo ti jedan od mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |