Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, crvenim se od pohvala!
Zato je tako lijepo biti s vama u društvu, odmah se osjećam uspješnom.
Stvarno uživam raditi ove dječje motive u obliku priče.
Rađen je od dvije salvete, drveće je sa salvete, ali sve je dorađeno, tako da stvarno izgleda kao nacrtano.
Stavit ću još slikica, samo mi je malo sporo učitavanje, pa mi je to tlaka.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako ti je dobra ova jesen!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
orhideje obožavam!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Elza bez riječi sam
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Imaš jako lijepe radove,posebno mi se sviđa onaj jesenski tanjur.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
povratak u velikom stilu s prekrasnim radovima.... |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Stvarno sve prekrasno...jedno pitanje jesi na vazu nalijepila samo cvjetove ili si je cijelu radila...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!!!!
Toliko prekrasno i pedantno radiš. Oduuuuuuuuuuuuuuševljena sam tvojim radovima!!! Oduševljena!!! |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakav savršen jesenski tanjur
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Stvarno prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Elza...jesen na tvoj način mi je prekrasna...inaće volim kasnu jesen i zimu....a ti si je tako lijepo dočarala u svoj njenoj ljepoti boja , motiva ... prekrasno...
Vaza mi je isto lijepa deccentna i nježna...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Sve mi je jako lijepo ali platno mi se posebno sviđa.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |