moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
file jako mi se sviđa ovo tvoje ucenje i mucenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ti si neka romanticna dusica... bravo... jako lijepa tacna/pladanj
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasna daska,kutijica,tacna...ma super...bas si majstorica..
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ne znam za rješenje tvog problema, ali kutijica mi je jaaakkkooooo lijeeepppaaaa
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Divna kutija
![]() ![]() S s kojim lakom si lakirala?
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
lijepi radovi!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare lakirala sam sa lakom za salvetnu tehniku a uopće ništa se ne vidi sve je upila podloga zašto
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je prekrasno, od motiva do izrade!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
file riješenje za tvoj problem nemam (imam i ja nekih neobjašnjivih problema s lakiranjem) ali kutija je super!! Sve bolje i bolje!! Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jesam ja ovdje negdje pročitala da si početnik? jer po ovome što sam vidila, uopće mi ne djeluje ništa početničko. radovi su odlični!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kutija je odlična. Hm, koji su to boje za staklo...one koje se crtaju direktno na staklo?
|
|
![]() |
|
lula to ti je boja za staklo koja je rijetka nalazi se u bočici
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ajme... vilica mi se skoro odvalila kako je super ova kutija... ne znam da li mi se svidja vise motiv ili nacin na koji si sve to poslozila...
![]() Nego... sto su i kako su nastale one zlatne (ili mozda i nisu zlatne???) tockice? |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Iluvia to su ti žute a ne zlatne točkice koje su nastale tako da četkicu za zube smočiš u boju a onda prstom prođeš po četkici pa di šta kapne ( tu sam pamet pokupila ovdje na forumu od cura, odlične su učiteljice samo ih treba poslušati i probati ),a slike su printane na običnom papiru za pisanje,samo mi je problem kutija koja upija tako da se i lak isti tren upije i uopće ne kužiš da je lakirano ,ali šta je tuje.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
originalna ti je kutija file,prekokrasna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaćo površina je glatka ali jednostavno sve upije mora da je to neka vrsta iverice ,zapravo površina izgleda kao da je od kartona. kutija je kupljena u NB hobby &artu ,a na njihovom internet dućanu piše da je drvena ,od sada kupujem kutijice samo na viđeno ili na već znano.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kutija je prekrasna, odlično si sve spojila, a ovaj efekt s pošpricanom bojom je baš naglasio vatrenost motiva...svaka čast
![]() ![]() ![]() ...kaj se upijanja laka tiče, jedini lijek je da kutijicu prelakiraš barem 4-5 puta, ja to uvijek radim, a akrilni bezbojni lak bi možda bio bolja opcija za finiširanje jer se lak ljepila za salvetnu ipak razlikuju...ima ih koji su jako sjajni i gusti, a bome i onih koje svaka površina odmah "popije"... za manju potrošnju boje ja gotovo uvijek svaki drveni rad najprije predjem jednim slojem primera, a bez obzira na glatkoću kutijice, svaku još malo pobrusim prije toga... probaj, ne može škoditi
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutijica ti je odlična, tako dinamična - boje, motivi, detalji - sve super ukomponirano! Znam koje su to kutijice, čini se kao da su od prešanog kartona ili iverice premda oni to u dućanu vode kao drvena kutija. Radila sam jednu, ali sam ju bojala običnim akrilnim bojama i lakirala akrilnim lakom u spreju i nije bilo problema, ali kako Primavera kaže - lak se razlikuje od laka i svakako probaj nabaciti još koji sloj!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
citat iz moje galerije neka bude i komentar ovdje
pojavila si se dok sam bila na berbi maslina a od tada nikako da polovim vremena da sve pregledam,iako tvoju galeriju jesam i sjećam te se po tome što sam si pomislila:Ova sigurno nije početnica,radovi su majstorski!!Drago mi je da smo par u swapu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |