Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 27>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:42
file jako mi se sviđa ovo tvoje ucenje i mucenjeWink,tacna je predivnasmile94smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:54
ti si neka romanticna dusica... bravo... jako lijepa tacna/pladanj smile75
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 14:45
prekrasna daska,kutijica,tacna...ma super...bas si majstorica..
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 08:55
ovo je moja nova kutijica sa kojom imam problem bojala sam je crvenom bojom za staklo,sad kad sam je išla lakirati kao da ništa nisam napravila lak se je odmah upio i ni traga od njega,da li je to zbog same podloge koja kao da je neka iverica ili je to zbog boje za staklo. znalci upomoć!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 09:45
Ne znam za rješenje tvog problema, ali kutijica mi je jaaakkkooooo lijeeepppaaaasmile71
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 09:49
Divna kutijasmile71,jako zgodan motiv a i odabir crvene,vatrene bojeThumbs%20Up
S s kojim lakom si lakirala?
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 09:59
lijepi radovi! 
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:16
 mare lakirala sam sa lakom za salvetnu tehniku a uopće ništa se ne vidi sve je upila podloga zašto
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:12
Ovo je prekrasno, od motiva do izrade!
ANĐELKA
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 21:11
file riješenje za tvoj problem nemam (imam i ja nekih neobjašnjivih problema s lakiranjem) ali kutija je super!! Sve bolje i bolje!! Jako lijepo! Clap
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 01:04
jesam ja ovdje negdje pročitala da si početnik? jer po ovome što sam vidila, uopće mi ne djeluje ništa početničko. radovi su odlični!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 11:39
Kutija je odlična. Hm, koji su to boje za staklo...one koje se crtaju direktno na staklo?
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 13:20
lula to ti je boja za staklo koja je rijetka nalazi se u bočici
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 21:42
Ajme... vilica mi se skoro odvalila kako je super ova kutija... ne znam da li mi se svidja vise motiv ili nacin na koji si sve to poslozila... smile93
Nego... sto su i kako su nastale one zlatne (ili mozda i nisu zlatne???) tockice?

Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 08:10
 Iluvia to su ti žute a ne zlatne točkice koje su nastale tako da četkicu za zube smočiš u boju a onda prstom prođeš po četkici pa di šta kapne ( tu sam pamet pokupila ovdje na forumu od cura, odlične su učiteljice samo ih treba poslušati i probati ),a slike su printane na običnom papiru za pisanje,samo mi je problem kutija koja upija tako da se i lak isti tren upije i uopće ne kužiš da je lakirano ,ali šta je tuje.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:01
originalna ti je kutija file,prekokrasnasmile141..a je li ti mozda povrsina hrapava,to bi mogao bit razlog sta se lak ne vidi..desavalo mi se toWink,u tom slucaju treba nekoliko puta prelakiratsmile78
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 11:27
kaćo površina je glatka ali jednostavno sve upije mora da je to neka vrsta iverice ,zapravo površina izgleda kao da je od kartona. kutija je kupljena u NB  hobby &artu ,a na njihovom internet dućanu piše da je drvena ,od sada kupujem kutijice samo na viđeno ili na već znano.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 13:58
...kutija je prekrasna, odlično si sve spojila, a ovaj efekt s pošpricanom bojom je baš naglasio vatrenost motiva...svaka čast Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!
...kaj se upijanja laka tiče, jedini lijek je da kutijicu prelakiraš barem 4-5 puta, ja to uvijek radim, a akrilni bezbojni lak bi možda bio bolja opcija za finiširanje jer se lak ljepila za salvetnu ipak razlikuju...ima ih koji su jako sjajni i gusti, a bome i onih koje svaka površina odmah "popije"... za manju potrošnju boje ja gotovo uvijek svaki drveni rad najprije predjem jednim slojem primera, a bez obzira na glatkoću kutijice, svaku još malo pobrusim prije toga... probaj, ne može škoditi Kisses
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:41
Kutijica ti je odlična, tako dinamična - boje, motivi, detalji - sve super ukomponirano! Znam koje su to kutijice, čini se kao da su od prešanog kartona ili iverice premda oni to u dućanu vode kao drvena kutija. Radila sam jednu, ali sam ju bojala običnim akrilnim bojama i lakirala akrilnim lakom u spreju i nije bilo problema, ali kako Primavera kaže - lak se razlikuje od laka i svakako probaj nabaciti još koji sloj! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:44
citat iz moje galerije neka bude i komentar ovdje

pojavila si se dok sam  bila na berbi maslina a od tada nikako da  polovim vremena da sve pregledam,iako tvoju galeriju jesam i sjećam te se po tome što sam si pomislila:Ova sigurno nije početnica,radovi su majstorski!!Drago mi je da smo par u swapu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.