Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenia, anči39, goga-zg -drago mi je da ste došle i da vam se sviđa!
![]() goga-držim te za riječ za pipkanje, samo reci kad? pusa i tebi i ja isto jedva čekam iduću kavu! ![]() još malo slikica ruža: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Waterlily - imaš baš lijepu okućnicu, osmišljenu i punu mogućnosti! terasica je praf fajna i ovak, gledajući sa vrtne strane!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala ti Anaida na lijepim riječima
![]() Uvijek nešto crtkam i planiram, valjda ću nešto ostvariti od toga. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super ti je cvijeće posebno mi se svidio klematis a i ruže su preljepe
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga moja evo i mene konačno u tvom rajskom vrtu sa malim zakašnjenjem ti želim dobrodošlicu u naše veselo otkačeno veeeeliko društvo... imaš prelijepo dvorište draga,kamenjari su me oduševili a tek nova terasa ma divno sigurno je očaravajuće piti kaficu u hladovini terase sa pogledom na svo to divno cvijeće samo tako nastavi draga veliki pozdrav od mene !!!!
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Meni se kod svakog sve sviđa,a kod tebe mi je kamenjar super pa ona bočna pa.. sve
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Water, terasa ti je prekrasna, ovaj put uza svo cvijeće se osvrćem na nju , doduše ni ruže nisu za baciti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala najljepša svima redom na pohvalama
![]() , drago mi je da uživate u slikama, ja sam danas malo uživala na ležaljki, a imala sam i društvo, k tome smo dodatno imale šouprogram u izvedbi moja dva nova cveteka-Miceka i Muceka i to ni više ni manje nego na vrhu mog japanskog javora, probati ću ih uloviti sutra na djelu, da ih vidite! A zasada nešto novih slika: Njeno lavandasto veličanstvo: ![]() Šarenilo u kamenjaru: ![]() Zelenilo u kamenjaru: ![]() Vatromet u krugovima: ![]() |
|
![]() |
|
Još malo plavušana
![]() ![]() i kerija u cvatnji drugi dio! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A mene lavanda - krasna slikica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan vrt imas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lily, ti se dohvatila ležaljke i uživaš
![]() joooš slikica na sunce ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasan ti je vrt, terasa, kamenjar, ruže, klematisi, ma sve je prelijepo baš sam se nauživala i pregledala više puta!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasan vrt i ruže.ruže su mi najmillije cvijeće.
![]() da li možda hoćeš posaditi drvo ginka.Skitalo nam je donio sjeme.posadila sam i i još dobila dva mala ginka.sada je visok oko 20 cm. ![]() |
|
![]() |
|
Curke moje, hvala vam svima od srca, dođite mi opet! Kontesa je pogodila, štrajkam na ležaljci guštam, svaki dan punih pola sata poslije posla, trgovine, vrtića, ručka i dadiljanja djece svoje i od susjeda, a danas sam si i kukuruza skuhala, vrata ulična zatvorila, a samo me vrijeme stjeralo na toplo....
![]() Bit će još slikica, zasada se ništa ne događa, fali mi koja gredica sa trajnicama, pupavkama, rudbeckiama, al bumo i to ispravili nagodinu, ak ne prije! Gogić-može ginko! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
dobro budem ti ga donjela na zg. ili vž.kavicu.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga, ja nosim juccu i ono žuto....keriju, jel sam kaj zaboravila?
![]() |
|
![]() |
|
ja sam te žicala samo yuku.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |