Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Korisnik | |
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Predivni su radovi , meni je kalić favorit!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Teglice su krasne, a dobra ti je fora ako se nešto oguli moraš raditi ponovno
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pregledala sam sve što sam propustila, i odupevljena sam svime... posebice ovim teglicama, kako ovim od limenke tako i ovom za cvijeće...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose, mima, slavica - hvala na posjeti i
![]() mima - lakirala sam lakom za čamce. tegle koje sam radila lani isto sam njime lakirala, žutilo se ne vidi (lukavo je sve napravljeno na žućkastoj podlozi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve je super ali tanjur je vrhunski!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš je lijep lonac za cvijeće. Zanima me kako takve stvari podnose zalijevanje. Da li se skine boja s tanjurića? Jel imaš kakva iskustva? Lakirala si s lakom za čamce? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan pitarić
|
|
![]() |
|
maslina
![]() bigi draga, ako ti u subotu okice ispadnu makar upola kao na ovaj tanjur, ja ću biti presretna.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bibiiiii
![]() Kod tebe bila već stoput, a traga ostavila nisam! Sram me bilo! Već su te svi nahvalili, e, ja neću, da se još više ne uobraziš! ![]() Jedino ću spomenut onaj tvoj crno-bijeli tanjur. Očice mi lijepe ispale kad sam ga vidjela! Prekrasan je! |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Pitarić je zaista mrak!
|
|
![]() |
|
ajme koliko vas je bilo!! hvala vam svima na posjeti i lijepim komentarima
![]() kiki-ko : bitumen mažem sa spužvicom (toćnem spužvicu u bitumen, obrišem spužvom po starom papiru da skinem višak i mažem po predmetu). ali ovdje nije bitumen nego obična smeđa boja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bibi,ova teglica je mrak
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prava stvar, odlično
|
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Predivno je |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super ideja.S čim mackaš bitumen?Ja sa štapićima za uši ali nisam zadovoljna.Brzo se očerupa.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
To si jučer mackala. Divna tegla.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |