Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Astrophytum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Astrophytum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2014 u 20:45
Bravo Pinus,uskoro ćeš mi i ti prodavati kaktuse!Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2014 u 17:49
sijanci astrofituma - domaće sjeme LOL ,  zima 2013/2014.

@mali kaktus,  uradio sam baš onako kako si mi OVDJE rekla (31 srpnja).  I evo ih 7 mjeseci poslije: 
Na vrh
majcka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majcka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 19:06
Uuuuuuuu!

Uskoro bez oka da ostanem.

Skroz su mi skočile van!!!!smile55
Eksotika je kul
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:43
Znala sam ja šta ćeš mi odgovoriti,dakle zemlju i kaktuse u ruke i na posao!Tongue
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Odgovor Odgovor
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:40
Najbolje vrijeme  za presađivanje je onda kada ti imaš vremena i kada si raspoložena. Tako da sve uradiš pedantno i onako kako treba. Smile                                                                                           Osobno, svoje  kaktuse presađujem uvijek po kupnji ili preko zime. Na vrtu i okolici tada nemam nikakvog posla i to je vrijeme kada prčkam po sukulentima.  Odgovorno tvrdim da zbog zimskog presađivanja do sada nisam imao nikakvih problema. Normalno da presađujem u suhi supstrat.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:28
Baš tako Pinus,takva prilika se ne propušta!I šta sad,presaditi ih odmah ili čekati proljeće,nizozemci su?
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:26
Mali kaktus dobar posao. Approve 5 ornatuma po cijeni jednog LOL

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:20
Novost iz MBM

Na vrh
tekel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tekel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 11:56
znaći držanje u paru i nježan kist
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2013 u 09:27
Trebaš imati još kojega da se međusobno oprašuju a treba im i pomoći pri oprašivanju.
Na vrh
tekel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tekel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 22:48
super su vam astrići,ja imam jedan a.ornatum i redovito cvate ali nikad se ne zametne sjeme,u ćemu je kvaka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 15:04
Mislim da bi trebala sijati što prije, bolja im je klijavost. Kako koje pokupiš, posij ! Ja čekam srijedu, jer je ( valjda) pogodan dan za takve akcije.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 15:01
vidjela sam tvoje,bravo,ja ih još skupljam pa ću onda sijati
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:53
Jel imaš sjemenja ? Ja ovih dana stalno skupljam sa astrića, već sam i posijala i nikli ! Jesi vidjela u temi sijanja ?
U srijedu sijem opet.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 14:39
jučer

danas

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2013 u 21:56
Ajme ljepote i divote !!!
Ma neću više s tobom i Pinusom da se družim: vaši ko iz apoteke, a iz mojih raste korov Shocked.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2013 u 21:38
za promjenu ću ovdje staviti slike

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 06:27
prelijepi su vam
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 16:46
Vidi,vidi,stvarno dvije boje!Moj jedan je isto imao dvije boje,ali tek sutradan kad se otvorio drugi cvijet.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 15:10

Mali kaktus, hvala !smile75 

Odmah sam ih oprašio i ovo me je iznenadilo. Na gornjoj slici a. m. columnaris ima otvorena dva roza cvjeta i jedan neotvoreni pup. Pola sata kasnije vidim da je zatvorio roza cvjetove a otvorio žuti cvijet (drugi desno) – pazi ovo isti kaktus a dvije različite boje cvijeta istovremeno?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.