Martina83 radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slika na platnu prekrasna sviđa mi se ta kombinacija salvete i slikanja,jako lipoooo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
slućajno naletila na tvoju galeriju,
čestitke mladoj mami za radove, zbilja su super, ![]() |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I tvoj sandučić je sada lijep.
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
![]() |
|
![]() |
|
pa evo opet se pripremam nešto raditi, ti kaljevi su prije dva mjeseca napravljeni. da sad će Leona isto mami dodavat boje i tako salvete
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da, robica je unutra
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepi radovi ,izdvojila bih komplet sa makovima,tegle i okviric
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro nam došla natrag!lijepo,lijepo,naročito okvirić za Leonu,sad će te vas dvije još ornije prionuti poslu!Pusa tebi i njoj!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ormarić sa okvirom, lijepa cjelina, a mislim da je unutra mirišljava robica tvoje bebe
|
|
![]() |
|
hvala.
to sam imala tu jednu salvetu i čuvala sam je baš za tu teglu za van. salveta je onako one standardne velićine i kad je raširim skroz onda se vidi to cijelo stablo. ali nažalost više nigdje takve salvete :-(((
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Obje tegle su lijepe ali ova s stablom mi je broj jedan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno na lijepim komplimentima.
ja sam isto dosta zadovoljna sa tim radovima sa makovima.
to su mi boje u sobi gdje mi je krevetić, pa sam tako i uskladila taj okvir za slike i obojala te naljepnice sa hello kitty.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Čudno...izgleda da nisam bila ovdje...a mislila sam da jesam.
![]() ![]() Malo kasnim sa čestitkama, al sve najbolje tebi i bebici, najprije- zdrave bile obje! ![]() Pregledala sam sad cijelu galeiju i ima šta bih izdvajala, al to je uvijek nezgodno kad gledaš sve radove. Znam da mi je bila zapela za oko,neka visoka trokutasta boca u žutim tonovima, pa afričke tegle. Ovaj kompet s makovima- stvarno je prelijep i šteta što nemaš više tu salvetu. Ovaj slatki okvirić si baš pogodila staviti na ovaj ormarić - baš se lijepo slažu! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno na iskrenim čestitkama. stalno pazimo i mazimo našu malu bebicu.
to sam nekako došla slučajno do samo dvije salvete sa tim makovima i odmah je iskoristila. ja sam bila isto oduševljena čim sam vidjela salvetu. nažalost nemam ih više a nisam nigdje našla više takvih salveta. inaće su kupljene u Austriji.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kao prvo - iskrene čestitke za malenu bebicu! Voli ju, mazi, pazi i uživaj....
Radovi su ti jako lijepi, posebno mi je lijep ovaj zadnji komplet s makovima - obožavam crvenu boju, a ti si to jako lijepo iskompletirala!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |