Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj sretni kutak...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj sretni kutak...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 19:32
Vrt nepa puno stranica pa je super za prošetati od početka pa do sad. Od 2011 do danas tvoj vrt je super napredovao i lijepo se razvija.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 01:08
Hvala vam, ane i moon,od srca što ste navratile! I naravno hvala na pohvalama mom skromnom kutiću.Smile

smile78
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 12:08
Evo navratila i ja, pregledala sve stranice, nama ih puno, ali to ne umanjuje ljepotu i trud koji ulažeš u svoj vrt. Sve ti je krasno. Svaka čast. smile78
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 09:55
...već se danima spremam pregledati sve ispočetka, da se podsjetim kako je počelo stvaranje vrteka, ali nikako da stignem sve u miru i polako jer je na tvoj temi meni izuzetno bitno pročitati svaki redak, jer je očito da smo sljedbenice iste filozofije života, makar to većini izgledalo kao pogled kroz ružičaste naočale kaj neLOL? Pa ako i je, neka bude, barem što se mene tiče...
...još se uvijek sjećam onoga dana kada smo se dogovorile da se nađemo na Flori, bila je i Goga samnom, a ti sa svojom djecom i nisi baš imala situaciju povoljnu za druženje i razgledavanje...priznajem da mi se tvoje lice izbrisalo iz sjećanja, no, to nije ni važno, budemo se opet upoznavaleLOL...uskoro, uskoroLOL...
...a tvoj sretni kutak se pretvorio u jako lijepi sretni kutak, vidimo svi da je proljeće bilo prekrasno rascvjetano....ako sam u jednom trenutku na početku i pomislila da ima malo previše kamenja u kamenjaru fotka me je razuvjerila i oduševila...zaista izgleda divno i ispunjeno, a oblici kamenja ispod biljaka daju mu neku posebnu životnost...drago mi je vidjeti da imaš dosta seduma jer ih i ja obožavam...razmisli o sljedećem proljeću, možda ćeš morati smisliti način na koji ćeš neke biljke malo sputati u širenju da se ne razbujaju previše i kamenjar izgubi formu...imaš i lijepu kolekciju kaktusića, predložila bih ti da aporo kakus podigneš s poda na neko povišeno mjesto ili viseću teglu da može ljepše padati pa će ti tako bolje doći do izražaja njegova neobična ljepota.
pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 10:42
I sam pregledala sve tvoje stranice i dila se prekrasnom kamenjaru.Uvijek me vesele slike nastajanja,od početka slaganja kamena,sađenja biljaka i konačno sve bujno.Prekrasno si to osmislila i drago mi je da sam pronašla još jednu istomišljenicu i ljubiteljicu cvijeća.
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 15:37
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Evo navratila i ja, pregledala sve stranice, nama ih puno, ali to ne umanjuje ljepotu i trud koji ulažeš u svoj vrt. Sve ti je krasno. Svaka čast. smile78

Draga Karli, hvala ti što si navratila! Hvala ti i na pohvalama. I ja sam sad preslistala opet ovih par stranica, i neke stvari se svakodnevno mijenjaju, to svi vidimo u vlastitim vrtovima, i tu su ona ljepota i radost zbog kojih se svaki trud isplati. 
Treba još puuuno posla, još puuuno biljkica, da bi se stvorila neka cjelina, ali treba tu i puuuno tehničkih stvari dočekati i napreviti, da bi se moglo finiširati, ali vjeruj mi ja sam i ovako sretna, jer svaku biljkicu sam sama posadila i njegovala, i učim od svih vas, i od svukud, kako pogoditi uvjete da pašu svemu, da ljepota drveća, grmova i cvijeća izrazi ono što ja u sebi osjećam prema prirodi.
Navrati, draga, opet! Slikice nekako nikako da se same ubace u ove retke, pa čekam da uhvatim vremena d ih sama još malo ubacim!Smile
smile79
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 15:48
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...već se danima spremam pregledati sve ispočetka, da se podsjetim kako je počelo stvaranje vrteka, ali nikako da stignem sve u miru i polako jer je na tvoj temi meni izuzetno bitno pročitati svaki redak, jer je očito da smo sljedbenice iste filozofije života, makar to većini izgledalo kao pogled kroz ružičaste naočale kaj neLOL? Pa ako i je, neka bude, barem što se mene tiče...
...još se uvijek sjećam onoga dana kada smo se dogovorile da se nađemo na Flori, bila je i Goga samnom, a ti sa svojom djecom i nisi baš imala situaciju povoljnu za druženje i razgledavanje...priznajem da mi se tvoje lice izbrisalo iz sjećanja, no, to nije ni važno, budemo se opet upoznavaleLOL...uskoro, uskoroLOL...
...a tvoj sretni kutak se pretvorio u jako lijepi sretni kutak, vidimo svi da je proljeće bilo prekrasno rascvjetano....ako sam u jednom trenutku na početku i pomislila da ima malo previše kamenja u kamenjaru fotka me je razuvjerila i oduševila...zaista izgleda divno i ispunjeno, a oblici kamenja ispod biljaka daju mu neku posebnu životnost...drago mi je vidjeti da imaš dosta seduma jer ih i ja obožavam...razmisli o sljedećem proljeću, možda ćeš morati smisliti način na koji ćeš neke biljke malo sputati u širenju da se ne razbujaju previše i kamenjar izgubi formu...imaš i lijepu kolekciju kaktusića, predložila bih ti da aporo kakus podigneš s poda na neko povišeno mjesto ili viseću teglu da može ljepše padati pa će ti tako bolje doći do izražaja njegova neobična ljepota.
pusaSmile

Draga Sarice, danas sam ti rekla najvažnije, a što se tiče sretnog kutka i obuzdavanja kamenjara, svjesna sam toga. MM govori da moramo nasuti još zemlje, jer imali smo postavljanje stazica oko kamenjara, a i zemlja se s vremenom slegla, ja sam to odgađala, bilo mi je žao dirati biljkice, ali istina, već se sve jaaako raširilo, morat ću izvaditi ih, staviti zemlje i ponovo posložiti, a kako ću ih obuzdati, odnosno držati u nekim okvirima, moram još smisliti... I mislim da moram unijeti malo dinamike u kamenjar, desni mi je kritičan, lijevi je još ok, jer su biljkice uglavnom niske, pa mi fale neki akcenti... Morat ću dobro proučiti što dodati. I u tom kamenjaru je eonymus koji stoji-stoji.i ne mrda, pa i njemu ću morati naći drugu kućicu u dvorištu. Zapravo, nisam znala ništa o širenju tih biljkica, znate kako je to, pa su malo, kao klinci kad ih ne pratiš, izmakle kontroli.
A nemoj reći da kamenja ima puno!Tongue Ja već smišljam novu "berbu"! Bit će to lijepo! Čekam neke nove biljkice, i nadam se slobodnom vikendu radno u vrtu! 
Pusa velika!
smile79
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 15:55
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

I sam pregledala sve tvoje stranice i dila se prekrasnom kamenjaru.Uvijek me vesele slike nastajanja,od početka slaganja kamena,sađenja biljaka i konačno sve bujno.Prekrasno si to osmislila i drago mi je da sam pronašla još jednu istomišljenicu i ljubiteljicu cvijeća.
Draga Camellia, hvala ti što si posjetila moj vrtić, za sada bar ovako virtualno. Sve ćemo mi u živo prokomentirati, drago mi je da smo se spojile!Smile
Radost je u tom nastajanju, u svakom cvijetu, listu... Al potrebne su godine, i godine iskustva, da kažeš "to je to", ako ikada to i kažeš! A do tada- sadi, presađuj, premještaj, čupaj, vraćaj... može li zanimljivije!Smile
Vidimo se, draga!
smile79
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 21:07
...divno je gledati nastajanje tvoga cvijetnog kutka...a što se tiče kontrole pojedinih biljčica vjeruj mi svi mi imamo tih problema ...taman misliš da si sve posložla kako treba kad ono na godinu opet premještaj...ali u tome i je čar... ja osobno ne mogu gledati jednu te istu postavu...smile169
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2013 u 21:16
Draga LeoNatice, pomno pratim komentare naših cvjetnih prijateljica o tvom vrtu, iz svakog komentara zrači veliko povjerenje u tvoje uređenje, velika je to odgovornost prema svima nama kao i prema tebi samoj, eto i ja vjerujem da će tvoj vrt zablistati i ne sumnjam u tvoj dobar ukus u odabiru cvijeća i uređenju, molim te da staviš još poneku sliku da malo obnoviš svoju temu i slikama. smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 10:49
LeoNata, eonymus ti jako sporo raste tako da ne vjerujem da mu ne paše ili da mu smeta nešto tamo gdje je sada.

U desnom kamenjaru ( tamo gdje su ti "moje" biljčice ) jedinu koju bi trebala držati pod kontrolom je ona koja ima malo svjetlo sivo- srebrno lišće, tanku stabljiku a na proljeće cvate bijelim cvjetićima...
Ta se biljčica jako brzo širi, isčupaš ju a ona opet potjera i iz najmanjeg korijenčića koji je ostao.

smile161
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana mimi46 mimi46 napisao:

...divno je gledati nastajanje tvoga cvijetnog kutka...a što se tiče kontrole pojedinih biljčica vjeruj mi svi mi imamo tih problema ...taman misliš da si sve posložla kako treba kad ono na godinu opet premještaj...ali u tome i je čar... ja osobno ne mogu gledati jednu te istu postavu...smile169

Draga mimi46, gledajući vaše vrtove, moram priznati da izgledate kao da sve znate, da nemate tih problema, a opet logično je da su to sve metode pokušaja i pogrešaka, krugovi premještanja, obuzdavanja, poticanja, spašavanja i upropaštavanja... Slažem se s tobom u ovome da ne možeš gledati jednu te istu postavu... Ima i u tome nešto, zato su ovi dupli, trostruki, četverostruki poslovi Smile kao naručeni, da uvijek imaš nešto novo, drugačije...
Hvala ti što si me posjetila!
smile79
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 22:38
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga LeoNatice, pomno pratim komentare naših cvjetnih prijateljica o tvom vrtu, iz svakog komentara zrači veliko povjerenje u tvoje uređenje, velika je to odgovornost prema svima nama kao i prema tebi samoj, eto i ja vjerujem da će tvoj vrt zablistati i ne sumnjam u tvoj dobar ukus u odabiru cvijeća i uređenju, molim te da staviš još poneku sliku da malo obnoviš svoju temu i slikama. smile79

Draga Smail, pa poticaji ovdje i jesu podstreh da vjeruješ da i ti sam jednog dana možeš stvoriti nešto tako lijepo kao što gledaš u drugim vrtovima, i na tome vam od srca i najiskrenije hvala! A još kad na nekoga možeš računati sa savjetom i kad netko nesebično dijeli svoja znanja i iskustva, ma nema ti granica u planovima i  željama!Smile
I hvala i tebi na posjeti! Evo postavit ću par slikica od jutros i od neki dan, nisam na žalost stigla prije.
I tebismile79
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 22:44
Originalno poslano od člana sunceeee sunceeee napisao:

LeoNata, eonymus ti jako sporo raste tako da ne vjerujem da mu ne paše ili da mu smeta nešto tamo gdje je sada.

U desnom kamenjaru ( tamo gdje su ti "moje" biljčice ) jedinu koju bi trebala držati pod kontrolom je ona koja ima malo svjetlo sivo- srebrno lišće, tanku stabljiku a na proljeće cvate bijelim cvjetićima...
Ta se biljčica jako brzo širi, isčupaš ju a ona opet potjera i iz najmanjeg korijenčića koji je ostao.

smile161

Draga moja sunceeee, drago mi je da si tu!
Euonymust jaaako sporo raste. Ne znam, morat ću ga proučiti, pa možda i imaš pravo da ga bez obzira na uvjete ne mogu ubrzati. Jedino bojim se, pošto je na dosta otvorenoj strani, da mu smeta to što ničim nije zaštićen, pa ga možda zime dosta unazade...
A ta biljkica o kojoj pričaš je nešto predivno, i svugdje sam ju popikala, a sad ju od svukud čupam i dijelim na kile!Tongue Do ovog proljeća, ljeta je bila sasvim pristojna, al nekako kad je ocvala, kad sam vidjela da nema gdje je nema, morat ćemo ona i ja malo se dogovoriti!LOL Stvarno je "proaktivna" biljkica!
Pusa
smile79
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2013 u 23:59
Dakle, jutros sam na brzaka poslikala par slikica, pa opet me komp nešto zeza i ne mogu ih sve učitati, pa evo par prvih.

Kerija u društvu sa bananom 

Catalpa mi je jako lijepo drvo. Tu gdje je posađena blizu će biti roštilj, pečenjara i kutak za druženje i kavice. Jedva čekam da izraste!Approve

Ljepotica koja cvate staaaalno, nekad više, nekad manje, ali uvijek me rasveseljava mojom najdražom bojom. Razveseljava i moju susjedu, u čili je posjed također krenula! Tongue Mislim da ju čeka radikalnije friziranje.

Jučer sam napokon bila slobodna, pa sam išla riješiti svoj povrtnjak-ove godine priznajem nisam mu se najbolje posvetila, i zapravo je podbacio. Nikla mi je samo jedna mrkva, od nekoliko vrsti paradajza nismo se pošteno najeli salate, blitva mi nije nikla niti jedna... Te stvari mi se do sada nisu događale, pa imam ružan osjećaj. Kombinacija kasne sadnje, vrućine i manjka mojih pogleda, rezultirali su time da samn sve počupala, maknula ogradu, mrežu, travu, jagode rasadila u čašice, poravnala zemlju... Ostavila sam samo kupus i stručak blitve od prijašnjih godina. Moram si pripremiti gredicu, puno manju, da ju uz sve obaveze, mogu održavati u punom sjaju.

Još jedno drvo- Ruj

I draga Paulownia, s kojom sam jako zadovoljna kojom brzinom i kako lijepo raste. Samo da preživi zimu...

Dio kaktusa i društva

Ovo je dio koji planiram sav ograditi zelenilom. Sa lijeve stranepergole, svoje mjesto pod suncem pronašla je Slavujeva penjačica Chevy Chase, i mislim da joj je lijepo tu Smile

Lila asteri laaaagano počinju cvjetati. Divan su ukras u jesen, jako ih volim.

Trio sa Vira, gdje ljetujemo

I još malo detalja, i oprostite na dužini Embarrassed

I još samo za kraj- naša mala maza

smile78
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 07:10
imaš lijepu okućnicu i sigurna sam, da ćeš uz svoju kreativnost i ljubav prema biljkama, stvoriti pravu cvjetnu oazu.
chevy je dobila dobro mjesto i vidim da lijepo raste. na godinu će prekriti cijeli luk i biti puna cvjetova.
kamenjari su ti super. lijepo će izgledati kada ih popuniš pravim biljkama.
ovo je idealno vrijeme za sadnju i razmnožavanje trajnica, uskoro će u prodaji biti i lukovice pa možeš urediti kamenjare da na proljeće zablistaju.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 08:50
Draga Leo-Nata, prvo sam pregledala ove zadnje fotkice koje si postavila a zatim sam se morala vratiti iz početka od prve do zadnje stranice jer su kod tebe velike promjene, vidi se da stalno nešto radite i uređujete, vrijedni kao male pčelice. Okučnica se polako popunjava, biljke rastu i sve stvara prekrasnu sliku. Nove stezice mi se jako sviđaju.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 09:17
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

imaš lijepu okućnicu i sigurna sam, da ćeš uz svoju kreativnost i ljubav prema biljkama, stvoriti pravu cvjetnu oazu.
chevy je dobila dobro mjesto i vidim da lijepo raste. na godinu će prekriti cijeli luk i biti puna cvjetova.
kamenjari su ti super. lijepo će izgledati kada ih popuniš pravim biljkama.
ovo je idealno vrijeme za sadnju i razmnožavanje trajnica, uskoro će u prodaji biti i lukovice pa možeš urediti kamenjare da na proljeće zablistaju.

Draga Slavujčice, hvala ti što ti se sviđa okućnica i što u njoj vidiš potencijal. Ljubav za biljkama, za prirodom, su tu, te želja da se od vlastitog kutka stvori intimni mali svijet, koji će biti hrana za dušu.
Zar će chevy tako brzo narasti? Shocked Bilo bi to super, ali bitno je da se ona aklimatizira kod mene, pa polako. Sa druge strane pergole je neka ruža penjačica od proljeća iz Konz., ali mislim da ništa od nje...Unhappy jer malo što je cvala, cvjetovi su bili jadni, ne znam... Vidjet ćemo na proljeće, možda i njoj treba vremena, iako nisam baš nešto uvjerena...
Ovo za lukovice mi je želja koju nikako da realiziram. Svakog mi proljeća bude žao što nisam posadila tulipane i svakakve proljetnice.
Zapravo, imala sam  lijepe tulipane, šarenog lišća, koji su cvali samo prvo proljeće, a poslije su samo listali Unhappy. Imam nekoliko narcisa u kamenjaru, isto ih je bio mix, zanimljivih vrsta, sa par komada malenih narcisa na vrhu stapke i tako, a nakon tog proljeća procvate ih samo par komada i to mislim iste vrste, od cijelog mixa. Ne znam sad dal ih nešto pojede, da li se smrznu lukovice, propadnu duboko ili...
Hvala ti na posjeti!
Hug
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 09:34
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Leo-Nata, prvo sam pregledala ove zadnje fotkice koje si postavila a zatim sam se morala vratiti iz početka od prve do zadnje stranice jer su kod tebe velike promjene, vidi se da stalno nešto radite i uređujete, vrijedni kao male pčelice. Okučnica se polako popunjava, biljke rastu i sve stvara prekrasnu sliku. Nove stezice mi se jako sviđaju.smile79

Draga moja Smail, ma mi ti stalno nešto radimo, ali nikako da završimo!LOL Hvala Bogu na mom mužu, koji je cijelu kuću i sve okolo napravio sam, uz poneku pomoć dobrih prijatelja, tako i dalje stvara, ali ti je on prebukiran, pa nikad ga dočekati!Tongue O tome nekom drugom prilikom!Smile
Drago mi je da ti se stazice sviđaju, jako su lijepe i prirodnog izgleda, to smo nedavno postavili, samo još treba finiširati rubnjacima ove bočne stazice. U subotu sam se slomila uređujući dvorište, jučer se nisam mogla pomaknuti, ali sam sretna da sam sredila manje-više sve zaostatke, jer planiram neke stvari, pa da je sve spremno.
Polako ti to kod nas ide, prije smo se, pogotovo MM, nervirali zbog toga što ti uvijek fali ili sredstava ili vremena, onda naše radno vrijeme, mala djeca, putovanja svakodnevna, ali nije nam ni sada svejedno, uvijek planiraš i želiš, ali sada to čuvamo kao "gorivo" za budućnost, za stvaranje kad će se moći, a ne kao neuspjeh, jer to ne možemo odmah. Nakon nekih ružnih iskustava koje proživiš, shvatiš da imaš zapravo sve-SVE! A ostalo su detalji! Hug
Hvala ti na komentaru, od srca!smile78
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2013 u 21:51
Draga LeoNata,prijavljujem setnju po tvom vrtu i mogu reci da sam uzivala!Imas veliku okucnicu a i volje za rad.Kamenjar ti je prekrasansmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.