Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Korisnik | |
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preeedivno cvijeće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
U nekoliko navrata sam se vraćala na sliku clematisa - prekrasan je! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno ti je cvijeće, a kadife sam samo jednom stavila u saksije i nikad više, samo u zemlju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Puno toga mi se tu sviđa.......clematis je fantaastičan! Koliko godina ima kad je tako rascvjetan?
Koja vrsta clematisa, mislim koje je njegovo ime!?
A ovaj zid i kako si postavila vaze je za čistu peticu, jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slažem se, zid je prekrasan.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bergenija clematis je Jackman (tako barem kažu) a star je oko 4 godine. Svake godine sasjećem ga nisko oko 25 do 50 cm od zemlje i on divno tjera i bujno cvate.
Enrikova nona znam da svo cvijeće lijepše uspjeva i zemlji i da u kaljevima teže podnosi ove pasje vručine koje su bile ,ali ja nažalost nemam puno zemlje. cijelo dvorište mi je široko svega oko 4m. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cijelo dvorište ti je široko samo 4m,ali ti si to maksimalno iskoristila,i meni se dopada ovaj zid s teglicama.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala vam na posjeti drage moje. Imam ja i ovo
![]() jedan ali vrijedan |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno bilje, mene se najviše dojmio zidić, kod tolike hrpe cviječa ni gomila betona ne izgleda strašno! bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidi se da gajiš svoje biljke s puno pažnje i ljubavi, ali nekad ne možeš spasiti, ipak se one obnove, ima još dosta toga prekrasnog, rajčica ti dobro uspijeva u posudi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]()
|
|
![]() |
|
Cvjetićljubac neznam na šta točno misliš? Ako misliš na ovo na zidu to su obične žardinjete od45cm kupljene u Emezzeti a zidne police na kojima stoje su djelo vrijednih ruku MM
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
http://i1102.photobucket.com/albums/g446/sinisaplatz/Dijana%20cvijece/DSC05741.jpg
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe čovjek može doista vidjeti kako izgleda vrt u vazama.Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Klematis ti je za desetku.
![]() |
|
![]() |
|
Josipa uz kuću imam 2-3 male rumdele 60 sa2oo cm i tu se nalaze clematis ruže i svažta nešta
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je, klematis je predivan, ali tvoja zamisao kako ukrasiti zid je za čistu peticu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |