Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 77> |
Korisnik | |
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pripreme dobro odrađene, bravo.
Ovo je lagerstroemia indica. Dakle, indijski jorgovan :) (čudo da nešto nije kinesko) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ajme ka da vidin svoga ... ![]() jako lipo .. sve al ljubimac ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
O kako cakani reponja sa tužnim okecama...umoran od kopanja...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
semira hvala
![]() palčica ,silvestra
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali kaktus tvoj poklon je početak mojih radova u novim gredicama
![]() ![]() evo gradice gdje sam ih smjestila
![]() a evo krompiraka ,presađenoga i mislim da je čak i porasto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo sam i yuku sredila
![]() a evo i palme ...malo sam je frizirala i uredila
![]() |
|
![]() |
|
i ova palma je uredita
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Drago mi je da sam mogla doprinijeti početku radova na novom cvjetnjaku.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
natalija vidi što je porasto
![]() vinke su neumorne,sljedeće godine ću ih kupit najmanje 10 kom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovaj kaktus stavrno raste i to jako brzo
![]() |
|
![]() |
|
a mene si obradovala jako jako puno
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
palme i yucca su dobile divne frizure
![]() a nova sjenovita gredica ti je za 5 daj molim te da napokon promjeniš naslov teme - "skromni početak" u neki drugi koji više opdgovara istini preskromno zvuči ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
palme i juka su za cistu peticu
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opet sam došla pogledati Tvog peseka,kupio me je onako ščućuren ispod dekice,maravno kaktusiče sam isto pogledala.
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Imaš prostora, imaš volje...vrt će biti prelijep. Već sada dobiva naznake nečega gdje će vrijediti svraćati često. Samo ti
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
natalija ,čekaj dok bude biljkica tad ću mijenjat naslov teme
![]() gioia hvala ti,palme su stvarno lijepe i jako jako brzo rastu,istina je da ih mi i šišamo čak 2 put godišnje ,možda i zato
![]() silvestra znači i ti jako voliš pse,tu smo iste...ja bi za ovo moje zlato pola svog života daal,malo blesavo ,al šta ću...volim ga
gricka,imam volje,imam prostor ,još samo fale biljke
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |