evo i moje malenkosti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paris kutija ti je predivna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Kerber, kutijice su super - Paris je posebna!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasni radovi,a Paris kutijica posebno lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
isusek, isusek... ![]() svaka čast na svima, al ova mi je mmmmmmmmmmmmmmmmm... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Pariz kutijica mi se sviđa, ja isto jednu takvu radim prijateljici za ročkas.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
krasan kompletić
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() i za radove i za "umjetnički dojam"... zbilja si si dala prilično truda... pogotovo za prezentaciju... svaka čast... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sviđa mi se jako.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
hvala curke...puno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
predivni radovi.svaka kutija priča svoju priču.
|
|
![]() |
|
hvala magnolija....veseli me da ti se sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Prekrasne su ti tratinčice!
![]() Podsjetila si me da sam i ja nešto slično imala u planu!
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki ...gips je i moja slabost...vidi se iz priloženog Kalup je kupljen u engleskoj...a zlatna nešto vosak ...nešto zlatna u prahu....
Ajde Julija pokaži i ti svoje tratinčice...čekam
![]() |
|
![]() |
|
Jel to izazov???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Može i tako
![]() no s obzirom kakva si majstorica, čekam da zablistaš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |