Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 66> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogo, unatoč suši vrt ti izgleda lijepo a vidim da će akvarij biti fenomenalan! ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uvijek uživam u razgledanju tvog vrta!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
tu se smokve papaju a ja se skićem po bijelom svijetu ..... jedva čekam završetak radova na fontanici ..... i ljubice toplo se nadam da uživaš u plodovima svoga rada
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dragi, kako radovi, ja i dalje ne kužim čemu prozori, ili ćeš staviti plexi da se vide ribice?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
To će biti veličanstvena fontana
![]() Al' sam se nasmijala tvom putu kući s grožđem i praćen rojevima.... kao na crtanom filmu!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
grožđe mljacccc..
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Krasno cvijeće kao i uvijek,ali me veoma zanima fontana-akvarij,moja barica-fontana propušta vodu,pa me jako zanima materijali sa kojima radiš,moja je bila 2-3g u funkciji,ali mrazevi i minusi su učinili da ipak negdje popuca i voda odlazi,pratiću i dalje sa veliom pažnjom izgradnju tvoje
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svaka pohvala tvom seoskom perivoju
![]() a ova slika mi je posebna ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Eto i mene nakon dosta vremena.
Najprije hvala Bogu na kiši!!! Slavonci su je počeli dočekivat s radošću, kao Indijci svoje monsunske kiše.
Zemlja je totalni beton. Da nije pala kiša, morao bih rupe za sadnju češnjaka bušit bušilicom.
Muku sam mučio i s miševima. Progrizli frajeri moj plafon (drvo+stiropor) i uselili se iza frižidera. Ja razumijem da je njima zima i da je super živjeti iza mog frižidera, ali moram misliti i na higijenu (o mirisu da ni ne govorim).
Stoga sam se dao u potragu za humanom mišolovkom.
Interesantno da trgovci ne znaju što je humana mišolovka. Jedan mi je pod tu "humanu" htio uvalit onu što opali miša posred leđa, kad ovaj dohvati sir na okidaču mišolovke.
Na kraju sam ipak našao onu okruglu, humanu, koja ih samo uhvati, a ne drobi ih, ne lijepi, ne truje....
Čim sam uspio pronaći idealan položaj mišolovke, prve noći u nju se uhvatiše tri mala frajerčića. Tri mala miša. Nažalost, vjerojatno u bijesu zbog lišavanja slobode
![]() Evo tih frajerčića:
![]() Radio sam puno na fontani. Uskoro će svi betonerski radovi bit gotovi, a ostalo tek s proljeća.
![]() I polako sam posklanjao zimogrizne biljke na sigurno. Velike biljke kod sestre u podrum, a moju mini kolekciju kaktusa kod sebe u sobu.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
mali gogo iste probleme imamo kod mene zemlja isto kao beton to još u svoje 53 godine nisam vidjela a i miševa čudo jedno u svakoj prostoriji lete unutra kao ludi, mms kupio 2 mišolovke doduše one nehumane i samo ulijeću , a kiša paducka ali nije pošteno ni 2 cm natopila
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ova kisa je dobrodosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice moja humana.....ti se brineš za mišiće, a ovi naši na vlasti se ne brigaju ni za ljude....jedva čekam proljeće i nastavak radova na fontani, i puštanje u "pogon" naravno.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Mali Gogo,
Fontana ti je lijepo zamišljena,bravo!
![]() A oni mišići su dolijali,a mene nije bilo 2 dana,pa mi je nešto malo projurilo,ali neznamo što.Nema mačke,pa miševi kolo vode!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasna kolekcija ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kod mene su dvije mačke pa miševi opet kolo vode
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo malo jesenskih fotki iz mog vrta.
"Betonerski" radovi na fontani su gotovi. Preko zime ću izrađivat ukrase, ćupove, sidra, školjke, kamenje i dr., a na proljeće nastavljam s radovima i slaganjem akvarija.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Joj što ne volim jesen i taj osjećaj da priroda ide spavati i da neke radove treba ostaviti za proljeće......ljubac tebi i Lasti šaljem
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
drago mi je da vidim i Lastu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Čaroban mi je taj tvoj akvarij!!! Nadam se kad ga završiš, da će ga nastaniti barem jedna sirena ili možda zvončica, jer ovo meni izgleda kao da radiš kulise za film!!! Baš sam radoznala, kako si dobio ovaj izgled stalagmita, očeš nam odat tajnu, jer je predobro!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo malo zimskih fotografija vrta:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i174.photobucket.com/albums/w85/maligogo_1977/slika9-8.jpg[/IMG
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |