Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
hippy
Trajnica
Status: Offline
Bodovi: 0
|
Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 22:08 |
leonarda napisao:
o draga hippybome smo se načekale[IMG]smileys/smiley12.gif" align="absmiddle" alt="Sleepy" />.......a sta cemo...kad si prevrijedna[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />...
|
Ajme tko mi kaže...
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 21:41 |
Ninochka napisao:
buduci sam kutije vidjela dok su se proizvodile mogu samo reci da su bile prekrasne. iako je bila narudzba s tocno definiranim izgledom, hippy je to odradila super. i otkrila mi tajnu velike moci - najcesce koristi ivory boju :) tako dobija onaj svoj prekrasan starinski izgled na raspucanim kutijama.
|
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
Bodovi: 345
|
Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 12:49 |
buduci sam kutije vidjela dok su se proizvodile mogu samo reci da su bile prekrasne. iako je bila narudzba s tocno definiranim izgledom, hippy je to odradila super. i otkrila mi tajnu velike moci - najcesce koristi ivory boju :) tako dobija onaj svoj prekrasan starinski izgled na raspucanim kutijama.
|
 |
leonarda
Odrastao grm
Bodovi: 1121
|
Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:46 |
o draga hippy bome smo se načekale  .......a sta cemo...kad si prevrijedna  ...
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 00:15 |
Djevojčice...najte biti nestrpljive...se u svoje vreme.....
Ovaj vikend završavam neke narudžbe...nadam se da bum stigla pofotkati pa vam ih v ponedelek pokažem
Btw, one kutije za vino nisma stigla pofotkati prije neg su otišle  ...a bu druge...
|
 |
jassi
Trajnica
Bodovi: 1545
|
Objavljeno: 13 Prosinac 2008 u 20:26 |
dobro di su radoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:57 |
ma ha...frkica..bjezim...na chat jer evo iris iza ugla
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:52 |
jassi napisao:
isprazni sanducic!!!!!!
daklem ..teta |
Čuj ti teta....bit će po tamburi....
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 11:45 |
isprazni sanducic!!!!!!
daklem ..teta
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
Bodovi: 345
|
Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 11:22 |
gogs, tko nije potpio bar dva tri svoja djela i prefarbavao cijele gotove radove nije napravio nis :) imperfekcija je moj zastitni znak - svaki rad ima greskicu (osim hramova to je jedini rad bez greski), i to mi je zastitni znak :) moje malo nesavrseno :) cak i na staklu ime potpisujem naopako :) sve samo da ne bude savrseno :)
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 10:16 |
Gogs napisao:
Kad vidim ove radove koje radite dođe mi da odustanem od od svojih trackanja. Nemam puno vremena a sve to zapravo ide kroz rad, rad i samo rad [IMG]smileys/emot101.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> |
Draga moja...kao što ti je Miškopiško već rekla....sam se ti primi kista kad god osijetiš potrebu za time...a s vremenom ćeš i tehniku savladati...a onda: mašta radi svašta
|
 |
miškopiško
Odrastao grm
Bodovi: 489
|
Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 10:14 |
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 10:06 |
daj pls svi smo poceli jednom i gle kaj je nastalo, samo ti radi mila
|
 |
Gogs
Odrastao grm
Bodovi: 1484
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:42 |
Kad vidim ove radove koje radite dođe mi da odustanem od od svojih trackanja. Nemam puno vremena a sve to zapravo ide kroz rad, rad i samo rad
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:39 |
joj i ja sam tu negdje...pitah za tecaj-...ali ok ...ko mene na te ekskluzive sisa..ok..mislim moguja uciti iprekneta....nema frke....
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:37 |
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:33 |
a di sam tu ja?
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:12 |
proljeće napisao:
hippy napisao:
Proljeće, ma stvar ti je u kombiniranju boja....miješanjem sa bijelom...različitim jačinama pritiska spužvice ili kista na podlogu.... [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Najjednostavnije je staviti na tanjurić sve boje koje će se kombinirati....u ovom slučaju sa božićnom zvijezdom: bijela, crvena, ivory, vanilija, biserno bijela.... i onda se kombiniraju jačine i tonovi....i to je to [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> |
Opet me bacaš u trošak, gdje će ti duša???
Nemam više niti bijele, niti crvene, a ivori već odavno nemam, pa sad i ova vanilija....bankrotirat ću ko Grčka!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" /> |
Nećeš draga moja...ja imam ekskluzivu na taj termin
Kaj god zaradim ulažem u repromaterijel i tako u krug
|
 |
proljeće
Cvjetni guru
Bodovi: 7005
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:11 |
Sva sreća da ima godišnji od Božića, mislim da ću baš guštati u novim radovima....
|
 |
proljeće
Cvjetni guru
Bodovi: 7005
|
Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 15:03 |
hippy napisao:
Proljeće,
ma stvar ti je u kombiniranju boja....miješanjem sa bijelom...različitim jačinama pritiska spužvice ili kista na podlogu....
Najjednostavnije je staviti na tanjurić sve boje koje će se kombinirati....u ovom slučaju sa božićnom zvijezdom: bijela, crvena, ivory, vanilija, biserno bijela.... i onda se kombiniraju jačine i tonovi....i to je to  |
Opet me bacaš u trošak, gdje će ti duša???
Nemam više niti bijele, niti crvene, a ivori već odavno nemam, pa sad i ova vanilija....bankrotirat ću ko Grčka!!! 
|
 |