Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za TM
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Otok..dali netko zna jel se ova campanula može posaditi vani ili je kučna??
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
Zna TM sta mu je ciniti. Bravo za njega.
Usput ja sam cesto na tvojim stranicama i sve pohvale za tvoj vrt, ali i unutrasnje biljkice. ![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno na lijepim riječima i na posjeti mom vrtu sara,
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Takvu sam kampanulu propustila kupiti, sad se derem na sebe
![]() Sjedim i gledam u tvoju sliku ![]() Ja sam negdje pročitala da postoje i kućne kampanule. Ako je i budeš iznosila van pričekaj ljepše vrijeme da je ne ušokira hladnoća. Ima li ikakav naziv na njoj? Ta koju sam ja oblijetala je u MBM- bila u unutrašnjosti, pa mislim da je osjetljivija bila. A identična mi je toj tvojoj. ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joooj, smrcko hoće kupiti ovakvu campanulu, a meni pun vrt! Stefkaja, mislim da je ista kao i moja. Mojoj cvijet ima samo nešto kraće, ali šire tube. Ako je i posadiš van, a ne izdrži, kod mene je ima u metrima pa se javi!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo bravo za snježne slike. Vidiš koliko nisam bila kod tebe!
![]() A onda za TM.Kampanula je predivna!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puno vam hvala na šetnjici mojim vrtekom..Hoya, smrcko prvo ću pričekati prolječe pa ću ju probat posaditi vani..ako opstane super a ako ne onda ću žicati kod hoye..
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepa je kupila je i ja samo joj ne odgovara sobna temperatura nije dugo izdržala u cvijetu pa sam je sklonila i sad se dobro drži a kada ode snijeg ide u zemlju
![]() |
|
![]() |
|
Znači onda može van..Moja je za sad u kući a vidjet ćemo kako če joj pasati te temperature..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
samo uživaj u cvijetu a kad odcvijeta onda stavi negdje na hladnije i bit će ok
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas je predivan zvoncic
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Prekrasan zvončić, a i sve ostalo što sam vidjela kod tebe
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Campanule mogu van, no ne još sada, sačekaj toplije dane.Predivne su ti
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Campanule su baš nešto posebno, vjerujem da ćeš dugo u njima uživati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
TM ti je kupio stvarno prekrasnu kampanulu
a ti bi sad opet išla kupovati ma treba tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti svima, Lora hvala na savjetu za kampanule..sad ću uživati u njihovom cvijetu a kad zatopli sadim ih van..
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
onaj patuljak u snijegu je dobro zatrpan...
![]() fora mi je campanula i naravno zumbuli....svaka cast muzu i blago tebi sto ti vec mirise proljece... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |