Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na posjeti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Tanja nikak da se uputim u Novi Zagreb, kad me put tamo nanese javim se.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijep motiv a tek raspucavanje
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Super je ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Saro raspucavanje je bilo na satu, ja sam samo natrackala cvijeće, onolikok koliko mogu sada vidjeti
Hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
divno
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan sat Tatjana.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
sjajan sat...ruže su odlične
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sviđa mi se sat
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Divan sat Tanja, jako volim ovu ružu, na svemu je super! |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Bravo Tatjana!!!Divni radovi!!!Drago mi je da se pomalo vraćate u "igru".Brzo nam se oporavite
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem sve što su cure prije mene napisale... sat je baš poseban... ![]() koja je ovo salveta? di si ju nabavila? vidjela sam nešto slično, ali na toj dominira crvena ruža... ili je to ta, samo bez te crvene? ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Klara naprijed je tanjur s tim motivma, ali kako kažeš ima crvenu ružu, ali mja Lana nije htjela to nego ljubičasto, ali sat otkcava tik tak i to ju smeta, zavr5šio je kod unuke
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Sve lipše od lipšega
![]() ![]() |
|
![]() |
|
N abavila sam ih u offertisimi, a sutra čunazvati njihovunabavu, da ihjoš nabave .mamina javim ako ih uspijem nabaviti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |