Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 94> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...gute ovakvu daturu sam imala pa ima sigurno 10- ak godina unazad...i jednostavno je iščezla ...da li je siješ iz sjemena ili spremaš cijelu biljku u podrum...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I meni se datura dopada, kao da ima cvjet u cvjetu. Nadam se da će ti preživjeti zimu. Ja sam imala bijelu svoje vremeno i nisam je vadila iz vrta preko zime. Živjela je tako par godina.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene da i ja pohvalim tvoju lijepu daturu
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Draga moja, evo konačno da se i ja oglasim ovdje..nadam se da mi nećeš zamjeriti, jer u zadnje vrijeme slabo nešto obilazim vrtove, najviše sam u povrtnim temama...Moram priznati svašta lijepo kod tebe ima, od povrća do cvijeća, posebno me fascinirao onaj tvoj " žuti medo" ( dupli suncokret ) i bijela dupla dalija, ma bolje da šutim jer će ti ostali cvjetići biti ljubomorni, a i oni su mi svi lijepi, prelijepi ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Medvjedići su mi prekrasni!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bome se vidi da ste u bregima i da nema odmora...
Svaka čast kak je sve lijepo i uređeno! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga Gute,bila sam i setala ali tebe nema,zaista mi nedostajes.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ Camellia
Draga moja , kad bi samo znala ! Kod mene ti je u momentu kao na kolodvoru : stalno netko dolazi i odlazi a ja kao onaj prometnik s palicom koji docekuje i odpravlja vlakove ! ![]() @ Fany54 Daturino sjeme jos nije dozrelilo , ako budem imala srece da uopce dozreli , saljem ti sjeme , od medvjedica takodjer ! ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ aralija
Drago mi je da su ti se slikice dopale ! Nove nemogu staviti jer mi kompjuter jednostavno otkazuje poslusnost i neda da ih stavim ! Ostario je i trazi novi ! ![]() @ Retriver Sara Stima , ali znas i sama , zahvaljujuci i tebi ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@ Fiki
Hvala ti na pozdravima ! ![]() |
|
![]() |
|
@ mimi46
Draga , ako sjeme uspije dozrijeti , saljem ti ga ! ![]() |
|
![]() |
|
@ Anabistrica
Za sad su dature vani i jako su velike narasle ! Ja nemam pojma da li ih trebam iskopati i staviti u teglu pa u podrum . Imas savjet ? ![]() |
|
![]() |
|
@ mali kaktus
najprije ti velika hvala za iznenadjenje ali ono sto si mi poslala zahvaliti ce se samo svojom ljepotom ! Ako sjeme datura uspije dozrijeliti , saljem ti odmah ! ![]() |
|
![]() |
|
@ monstera
@ Floramye Drago mi je jako da ste posjetile moj skromni vrtic ! Ako vam se nesto svidja , pustite me znati ! ![]() |
|
![]() |
|
@ Medvjed34
Obzirom na to da znam koliko je tvoje vrijeme skopcano , razveselim se svaki put kad te vidim u nasem skromnom vrticu ! Tvoji komentari su mi jako vazni ! ![]() |
|
![]() |
|
@ Leona31
Evo me Leona , sad sam tu , veselim se sutra u jutro popiti s tobom u "Brbljaonici" kavicu ! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...veseli me što si opet on line
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila da te pozdravim
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja ostavljam jedan topao
![]() |
|
![]() |
|
RSara & Dijana i Moon ,
tek sad sam skupila hrabrost i dosla na svoju vlastitu stranicu ! Novih slikica bude tek na proljece , ne vjerujem da ce biti prije . Vama hvala da ste mi ostavile pozdrave ! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |