Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napravila sam i specijalni turki kolač: Kadaif i dobro mi je ispao ( Sarajka, nije tvoj recept ali je jako fini, tvoj ću raditi drugi put kada nabavim kadif)
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I sada vas pozdravljam uz poruku na kalendaru za moj dan i uz poklon Lovre " kamenčić prijateljstva" i školjkice od Korijenka
![]() Prava je zima za moj rođendan i evo jedna fotka sa mog balkona ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Toliko toga zanimljivog kod tebe draga Miro!
Budući mladenci su preslatki, želim im svu sreću ovog svijeta! Zatim tvoje slatke brige oko toalete, sigurna sam da ćeš bez obzira na toaletu biti najljepša i najveselija svekrva. Čestitke za 3000-iti post, a pridjev "neukroćena" ti savršeno odgovara! I na kraju želim ti mnogo zdravlja i još mnogo sretnih godina!Sretan rođendan! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga naša neukročena tridesetpetogodišnjakinjo!!!! Belina ima pravo, ipak je ona modna mačka, uz tvoju vatrenocrvenu kosu najbolje će pristajati zelena haljina!! Ali koja?? Sve su zelene nijanse prekrasne, ali ipak mora biti tamnija!! A haljina po redu, koja?? Vidim te u svima i sve ti savršeno pristaju!!! Mislila sam da danas odmaraš i mjeriš sreću, a ti si posvuda!!! Tako i treba, mila naša, jer si u elementu samo kada imaš sve konce u svojim rukama i sve pod kontrolom!!! Prekrasne poklone si dobila od tvojim dragih!!! A najviše me razveselio tvoj novi laptop (a meni odmah rezerviraj stari, kupujem odmah, dok se još netko nije javio)!!! Čestitku za rođendan sam ti uputila a sada ti čestitam i 3000 porukicu i novi čin!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E, a sada ti upučujem moju 3500 poruku!!!
U mislima sam s tobom cijeli dan, pa ti još jednom želim sretan rođendan!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe poklone si dobila.
mislim da te modna mačka dobro savjetovala za zelenu boju koja je inače moja omiljena boja. ja osobno bi, kako je naglasila i proljeće, pokazala tvoje savršene noge, naravno na vrtoglavo visokim petama.
tebi će zelena savršeno pristajati, samo na zelenu, vjerujem da ti to zaš, šminka mora biti savršena.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Antonija, za ovakvu obleku i za ovakvu feštu šminka mora biti nešto jača, ali ja vjerujem da Mira to zna.
Na vjenčanju ne smije biti prosječna haljina kao ni šminka u tragovima. Jednostavno mora zablistati!!!
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja uvijek naletim na slike klope kad sam gladna jako ...hehe sline mi cure za tim kolacem ..
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ekipa ajmo se malo vratiti na temu i bez mofnih pista... imamo brbljaonicu za takve stvari |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala admine! Tako i treba, nisam ni sumnjala da će ovo proći ovako. Selim se u brbljaonicu...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Pa, kad je već tako, poslužila sam se, sita jesam, pa mogu
nastaviti šetati "tuđim" vrtovima. ![]() Iz arhive sam izvukla par sličica. Dok su se Mira K i NjM šetali Turskom, ja sam prošetala njihovim vrtom. Pa, netko mora pripaziti na biljčice i vidjeti dal´ je sve na svom mjestu ![]() Šetajući ulicom naletjela sam na cvjetiće: ![]() i lijepe dlakave listiće ![]() Kad sam se okrenula vidjela sam poznatu okućnicu ![]() a u njoj pronašla i rascvjetane cvjetiće ![]() ![]() malo sam uzela iz usta ovom "čudovištu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nema šta, mogla sam malo i raditi, ali kako nema gazdarice, samo sam prošetala. ![]() i vidjela da su biljčice spremne za zimu. ![]() Samo, kako sad izgledaju, pojma nemam. Morat ću opet malo u posjet ovom prekrasnom vrtu sa pogledom na more. Puno pozdrava draga Miro. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Silvy na šetnji, obilasku i slikama! Nisam dugo bila i tko zna kako mi je tamo sada kada je ovakva zima i bura....
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E to ti je reći prava komšinica,bravo Silvy, za tebe pusica
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jel još uvijek tamo tako lijepo rascvjetano ili je zabijelilo? Iskrice su ko usred ljeta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
konačno da nađem vrt gdje nema snijega
![]() bas su ove slikice pravo osvježenje |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma lijepi je i snijeg, ali svi se oduševimo kad vidimo da negdje nešto cvate u ovo doba.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Kada se vratiš, bol ostavi u sječanju, tu se osječa najbolje, a i nikada se ne zaboravlja!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Happy Valentines day!!! |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Sretan Dan zaljubljenih!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za vikend sam bila na Krku u mojim Njivicama.. Imala sam što vidjeti... Lamparantusa više nemam... cikasica je dobila žuto lišće... suhe biljke.. ..jakaranda je bila zamotana i otpalo joj je svo lišće a jeli živa neznam. Blagi užaš.. Napravila sam dosta posla a rezultati će se vidjeti za mjesec dana. Bila je opaka bura i napravila je svoje. Nadam se da ću odsada biti malo mirnija kada me uhvati želja za biljkama..neću nabavljati nove za kojima ću opet tugovati i
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |