Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:10
Napravila sam i specijalni turki kolač: Kadaif i dobro mi je ispao ( Sarajka, nije tvoj recept ali je jako fini, tvoj ću raditi drugi put kada  nabavim kadif)

Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:18
I sada vas pozdravljam uz poruku na kalendaru za moj dan i uz poklon Lovre " kamenčić prijateljstva" i školjkice od Korijenka

Prava je zima za moj rođendan i evo jedna fotka sa mog balkonaSmile

Rijeka

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 22:38
Toliko toga zanimljivog kod tebe draga Miro!
Budući mladenci su preslatki, želim im svu sreću ovog svijeta!
Zatim tvoje slatke brige oko toalete, sigurna sam da ćeš bez obzira na toaletu biti najljepša i najveselija svekrva.
Čestitke za 3000-iti post, a pridjev "neukroćena" ti savršeno odgovara!
I na kraju želim ti mnogo zdravlja i još mnogo sretnih godina!Sretan rođendan!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 23:11

Draga naša neukročena tridesetpetogodišnjakinjo!!!!

Belina ima pravo, ipak je ona modna mačka, uz tvoju vatrenocrvenu kosu najbolje će pristajati zelena haljina!!  Ali koja??  Sve su zelene nijanse prekrasne, ali ipak mora biti tamnija!!  A haljina po redu, koja??  Vidim te u svima i sve ti savršeno pristaju!!!

Mislila sam da danas odmaraš i mjeriš sreću, a ti si posvuda!!!  Tako i treba, mila naša, jer si u elementu samo kada imaš sve konce u svojim rukama i sve pod kontrolom!!!  Prekrasne poklone si dobila od tvojim dragih!!!  A najviše me razveselio tvoj novi laptop (a meni odmah rezerviraj stari, kupujem odmah, dok se još netko nije javio)!!!

Čestitku za rođendan sam ti uputila a sada ti čestitam i 3000 porukicu i novi čin!!!smile78

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 23:20
E, a sada ti upučujem moju 3500 poruku!!!

U mislima sam s tobom cijeli dan, pa ti još jednom želim sretan rođendan!!!smile219

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 08:27
lijepe poklone si dobila.
mislim da te modna mačka dobro savjetovala za zelenu boju koja je inače moja omiljena boja. ja osobno bi, kako je naglasila i proljeće,  pokazala tvoje savršene noge, naravno na vrtoglavo visokim petama.
tebi će zelena savršeno pristajati, samo na zelenu, vjerujem da ti to zaš, šminka mora biti savršena.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 10:02
Antonija, za ovakvu obleku i za ovakvu feštu šminka mora biti nešto jača, ali ja vjerujem da Mira to zna.

Na vjenčanju ne smije biti prosječna haljina kao ni šminka u tragovima. Jednostavno mora zablistati!!! Smile

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 10:19
Ja uvijek naletim na slike klope kad sam gladna jako ...hehe sline mi cure za tim kolacem ..
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 18:40

ekipa ajmo se malo vratiti na temu i bez mofnih pista... imamo brbljaonicu za takve stvari smile113

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 19:38
Hvala admine! Tako i treba, nisam ni sumnjala da će ovo proći ovako. Selim se u brbljaonicu...Embarrassed
Rijeka

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 22:07
Pa, kad je već tako, poslužila sam se, sita jesam, pa mogu
nastaviti šetati "tuđim" vrtovima. Embarrassed
Iz arhive sam izvukla par sličica.

Dok su se Mira K i NjM šetali Turskom, ja sam prošetala njihovim vrtom.
Pa, netko mora pripaziti na biljčice i vidjeti dal´ je sve na svom mjestu Wink.

Šetajući ulicom naletjela sam na cvjetiće:

i lijepe dlakave listiće

Kad sam se okrenula vidjela sam poznatu okućnicu

a u njoj pronašla i rascvjetane cvjetiće

malo sam uzela iz usta ovom "čudovištu"Embarrassed

Nema šta, mogla sam malo i raditi, ali kako nema gazdarice, samo sam prošetala.

i vidjela da su biljčice spremne za zimu.

Samo, kako sad izgledaju, pojma nemam. Morat ću opet malo u posjet ovom
prekrasnom vrtu sa pogledom na more.

Puno pozdrava draga Miro.  smile79

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:14

Hvala Silvy na šetnji, obilasku i slikama! Nisam dugo bila i tko zna kako mi je tamo sada kada je ovakva zima i bura....

smile79

Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:17
smile169  Skoro pa kao za mojeg zadnjeg boravka tamo!!!  Bravo Silvy!!!

smile113

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 21:19
E to ti je reći prava komšinica,bravo Silvy, za tebe pusica
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:04
Jel još uvijek tamo tako lijepo rascvjetano ili je zabijelilo? Iskrice su ko usred ljeta.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 00:30
konačno da nađem vrt gdje nema snijega LOL
bas su ove slikice pravo osvježenje

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 00:45
Ma lijepi je i snijeg, ali svi se oduševimo kad vidimo da negdje nešto cvate u ovo doba.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 17:06

Kada se vratiš, bol ostavi u sječanju, tu se osječa najbolje, a i nikada se ne zaboravlja!!

Uploaded with ImageShack.us

Happy Valentines day!!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 18:12
Sretan Dan zaljubljenih!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 23:34
Za vikend sam bila na Krku u mojim Njivicama.. Imala sam što vidjeti... Lamparantusa više nemam... cikasica je dobila žuto lišće... suhe biljke.. ..jakaranda je bila zamotana  i otpalo joj je svo lišće a jeli živa neznam. Blagi užaš.. Napravila sam dosta posla a rezultati će se vidjeti za mjesec dana. Bila je opaka bura i napravila je svoje.
Nadam se da ću odsada biti malo mirnija kada me uhvati  želja za biljkama..neću nabavljati nove za kojima ću opet tugovati i Cry 
Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.