dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav Belice
![]() A baš to nam predviđaju i stručnjaci.... nagli dolazak ljeta. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav Slavice!
Hmmm... početak cvjetne priče jeste, nadam se da će i nastavak biti nešto čime ću se moći pohvaliti. Bojim se samo početničkih grešaka koje bi mogle poneku moju biljku stajati života. Drži mi fige da takvih gluposti ne bude! A projekat koji ispravlja kičmu.... pa neka ga sada još malo u sjeni. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
eto nisam znala, ali baš mi sve smrdi upravo na to. Priroda, kaj ćeš, sve se mijenja.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Danas sam odlučila posjećivat kontinentalne vrtove, kod nas noćas opet bila kiša pa je nemoguće što raditi, vidim da je i kod tebe krenulo i to u raskošnim bojama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija
![]() Kreće pomalo, ali bitno je da kreće! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ove proljetnice baš znaju razveseliti, pa neka te vesele i lijepe dane donesu
![]() |
|
![]() |
|
Lilie
![]() Blue sky ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Svaka čast za sijane tratinčice dadinice, imaš zlatne ruke, a i |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ono šta ti zoveš marjetice...jesu li to tratinčice....imamo iste ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lijepi proljetni cvjetovi. Lijepe su ti marjetice. Tvoje sjeme cosmosa posađeno, draga moja sada samo čekam. Šaljem ti proljetne pozdrave
![]() |
|
![]() |
|
Ljiljus
![]() ![]() Ružo moja ![]() Karmen, hvala, ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Da pokažem s čim sam se ovih dana zabavljala...
Moja gredica je u 8. mjesecu prošle godine izgledala ovako.. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Danas izgleda ovako...
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
super je gredica....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I kod tebe je proljeće zavirilo
![]() |
|
![]() |
|
Monna, hvala
![]() Moon, hvala na posjeti, počašćena sam ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
A gdje ti je ružica u obliku srca? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Monstera!
Ružica je još tu, samo je orezana jer su se u srce oblikovane grane osušile. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |