kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 80> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga kaća, radovi su .....ma nemam riječi, pravi božićni. Šablona na prvom radu je tako lijepo ukomponirana sa salvetom i to je ono što ja volim- manje je više. A i ostali radovi, ne mogu niti jedan izdvojiti jer su mi svi na svoj način lijepi. Konačno da si se i ti "probudila" i sada lijepo nastavi u tom tonu. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
raspištoljila se kaća,ma bravoooo draga sve ti je prekrasno. onu tacnu i tanjur sam vidila uzivo,da vidite kako je prekrasnoooo
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Draga moja... Tebe nema pa nema i onda dođeš sa BUM - om i ispričnicom, naravno...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Snjeguljce,Snjegulce ti se probudila
![]() ![]() Suncokreti prekrasni iako osobno imam malu zadršku prema njima.....to seže negdje unazad 10-tak godima kad su svi sumanuto kupovali umjetne suncokrete i u vazama ukrašavali stanove
Moj favorit je prvi rad,zapravo prvi komplet
![]() Ovdje ću ti odgovoriti i vezano za žutilo....naravno da sam pročitala (uredno sve čitam,ne markiram sa sata
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Kad sam već slučajno (sram me bilo!) dolutala kod vas umjetničkih dušica morala sam potražiti i tvoju temu.
Osim što imaš predivan balkon imaš i predivan "izlog" sa radovima.
Ne umijem kometirati tvoje radove jer su mi tvoja mašta, dar, urednost i kreativnost moji nedosanjani snovi. Da si me ostavila bez teksta - jesi.
Kaćo, jako, jako lijepo!
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
kaca...meni je sve preeeeeeeeeeeeedivno...braaaaaaaaaaaavo!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
I meni je sve pre pre prekrasssnnnooooo.....ali suncokreti su mi vrhunski
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ma sve mi je mrak, mrak, mraaaaaaaaaaak Kačo |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
drage moje cure jako ste me razveselile predivnim komentarima,divne ste,hvala vam najljepsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mare nisan ni sumnjala da sve budno pratis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad san vec kod bezbojnih lakova i zutila,ja nedavno kupila neki slovenski u vazu od kile(vremenske prilike vani bas i ne dozvoljavaju prskanje po balkonu,pa zato),i nisan uopce zadovoljna,"ubije" mi bijelinu na povrsinama sto se moze i vidit na pjatu sa zimskom idilom..eto sad moran vidit kako to zutilo rijesit ![]() ![]() hoya draga bas si me razveselila dolutavsi i u moju galeriju ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
kad ja ko seljo beljo volim da mi se sve sjaji a marabuv je stvarno sjajan....kupila sam Tikurila (Finski lak) bezbijni sjsjni i za sada sam zadovoljna....nije tako jako sjajan kao Marabu ali je bar jeftiniji
![]() Pozdrav
Mare Štreberica
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Ponovno sam se vratila da pogledam tvoju tacnu i tanjur djevojčicu s jelenom. Predivno je............. a tek suncokreti.........savršeno
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sve sam ti već rekla pa ću samo :
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
hvala,hvala cure moje,ljubin vas
![]() ![]() ![]() mare jeli taj finac malo pakovanje ili je u velikom vazu,potrosim zacas ta mala pakovanja pa sam prestala kupovat ih ![]() jos nesto bi vam rekla ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Ajme, kaća, please stavi, ja imam spremno sve za rezuckanje šablona, samo ne stignem kopati po netu
![]() Kom se ne da rezuckati, razumijem da mu je lakše kupiti šablonicu, ali meni osobno su preskupe, a ovako mogu imati više motiva i manje živaca... ![]() |
||
![]() |
||
|
Finac je od 900ml-122kn i traje....... |
||
![]() |
||
|
skup neki lak taj finac
![]() ![]() ![]() kami idem stavit malo sablona ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
relativno skup....13,50 kn 100ml a sjajan kao i hoby lakovi
Super za šablone
![]() |
||
![]() |
||
|
za sada samo papir,nisan jos nabavila foliju,lijencina ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
za sada samo papir,nisan jos nabavila foliju,lijencina ![]() ![]() Eto tako ti i treba kada šutiš!!!
![]() Pa se ti onda muči sa kartonom beno jedna.
![]() Znaš onu: tko pita- ne skita???
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |