Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo da ti kažem da če tvoje cviječe krasizi moje stranice na fb
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Posebno uživam u tvojim slikama u ovo doba. Tada sunce ima neki poseban, meni prepoznatljiv sjaj. Adventski ukrasi su ti kao i uvijek jednostavni, skladni, a tako bogati. Baš ti ide od ruke!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Lantana
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na posjeti, kod mene je još uvijek lijep, toplo, cvijeću odgovara.
Ja sam se ovih dana malo igrala, pa evo par kolaža Adventski vijenci i ukrasi ![]() Boje adventa u kući i u vrtu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ovdje je stvarno prelijepo. Svaka čast!
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko boja, koliko cvijeća, koliko cvata... Pa sunce, more, ruže..
Brač je pravi raj!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
I ja sam
![]() Morala malo izaći iz magle i hladnoće na sunce i vrt.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
bez riječi sam
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zahuktava se rascvjetani zimski period, ma ovo je ludilo od cvića
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Meni " vadiš maslo" sa ovim lijepih slikama cvijeća i pogleda na more. Mi smo bili ( kažu malo prije natv-u) mjesec dana u magli!!! Možeš li si zamisliti kako to izgleda?
Ali eto, danas konačno sunce usjalo i odmah sam se osjećala kao da je došlo proljeće. ![]() A do proljeća ćemo mi kontinentalci visiti u vašim morskim vrtovima. ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bravo za vrijedne ruke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Lantana sada s još većim guštom prošetam tvojim vrtom, jer točno znam gdje se koja biljka nalaZi.Vidim da podranea još uvjek cvijeta, grančica koju sam donijela odtebe jpš je uvijek zelena, možda se i primi. Sve je tako nestvarno lijepo za ovo doba godine. I kod mene ima dosta sunca, ali su noćne temperature ispod nule tako da je većina biljaka u zimskom snu. Pozdrav i
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na ovim slikama. Odmah mi je toplije oko srca kad ih gledam u ovim hladnim danima. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A šišalica je po mome izum stoljeća!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod nas je isto lijepo i toplo kao i kod tebe....dokad, ne znamo ali kad dođe prava zima tvoj vrt bit će tu da se ugrijemo i osunčamo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pozdrav, drago mi te viđeti pa makar i na slici! vidim bila si vrijedna. ove godine nam se bablje ljeto odužilo, bude mi žao kontinentalaca jer su danima u magli.
tvoje cvijeće i dalje plijeni pažnju. i moja žuta je požutila i jako mi se sviđa njen miris. pacifika od tebe mi je krenula sa rastom. nakon šta sam tvoj vrt vidjela uživo poseban gust mi je doći u njega virtualno. još ti jako puno ima rascvijetanoga cvijeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja raskos!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Malo sam se došla ugrijati u tvom prelijepom vrtu,a i ja bih popila kavicu kod tebe s ovako lijepim pogledom.Vrt ti se sad lijepo oporavio od velikim vrućina,sad ćemo više dolaziti k tebi kad su naši vrtovi prazni.
![]() Da li postoji nekoliko vrsta pacifike?Moja ima samo žute cvjetiće,nema onog bijelog ruba,ali i sad poslije mraza se još uvijek drži.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Cvijeće odahnulo,pokazalo svu svoju ljepotu,odmorilo se od nevera sa Kvarnera.
Još mi je u nosu miris tvoga vrta,a sada kada sam opet sa tobom u tvom vrtu,sve se vratilo.
Pusa tebi i svim tvojim dragima.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |