Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Afričke ljubičice - Saintpaulia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Afričke ljubičice - Saintpaulia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 82>
Korisnik
Poruka
benka95 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje benka95 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 11:53
dobro ,hvala naodgovoru:)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 14:31
Moja šarena ljepotica je napokon procvijetala

i jedna nova :)

Na vrh
Iris1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Iris1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 16:54
Kamelia, ovo je prekrasno!
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 21:58
Benka 95, imala sam i ja par potpuno istih situacija kao kod tebe, nema sanse da se ti objeseni listovi ikad isprave. Ona ce vremenom odbacivati jedan po jedan taj "napaceni" list i istovremeno stvarati nove. Samo jako sporo stvara nove zato sto crpi energiju na te oslabljene. Ja sam sve te mlitave sa strane otkinula da ne muce i ne usporavaju rast biljke i ostavila samo pet maaaalih u sredini i ona je od tog momenta pocela izbacivati nove. U roku tacno 2 mjeseca, dobila je 17 listova!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 22:30
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

smile55 Tu ce ih pri presadjivanju biti bar 5!

Jooooj kaćunak, nadam se da ih neće biti toliko! Kamo ću sa njima!? smile42
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 11:57
Originalno poslano od člana Iris1 Iris1 napisao:

Kamelia, ovo je prekrasno!

Hvala ti Iris1
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 16:40
Kamelia, prelijepe i rijetke primjerke imas!
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:44
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:45
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:49
Ovo su bile moje ljubimiceHeart. Imam ih samo tri. Za sada....
Ovako su izgledale prošli mjesec. Sada, još samo ova dvobojna ima cvjetiće.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 18:28
Ma, preslatke! Moracemo oko 8 marta busiti rupe u stolovima i prozorskim daskama smile156
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 18:37

Desert rose napisao: Jooooj kaćunak, nadam se da ih neće biti toliko! Kamo ću sa njima!? smile42     Ne brigaj, naci cemo mi mjesta za svakog ljubimca... A ima oko 5, sa slike sam prebrojala. Ne moraju sve biti na prozoru, ja sam i po drugim mjestima i kutkovima ormara i komoda stavila gdje mi ne smetaju i kad pozelim da opet vidim neki drugi cvijet, samo ih rotiram sa ovima na prozoru. PROVJERENO uspijevaju i super rastu i na prilicno tamnim mjestima, samo tada ne cvjetaju.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:21
kamelia i Miranda, krasne su vam ljubičice! Thumbs Up Kaćunak, da mogu, odmah bih ti poslala teglicu pa se ti "bori" sa njima! Tongue
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:43

Ma, preslatke! Moracemo oko 8 marta busiti rupe u stolovima i prozorskim daskama smile156

A Valentinovo? smile99
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 21:56
Ja cu napravit rupe po kuci gdje je god slobodan kutak, da pripremim prije Valentinova! Jao komsija ti je legenda, evo i sad se smijem dok ovo pisem. Dusa moja, razumijem ga skroz smile195                  Salji Desert rose da ti ja to razdvojim i rasadim  na proljece, pravi sam profesionalac postala, pocela sam po zgradi da snabdijevam ljude izdancima i da im sadim :-)
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:10
Prekrasne ljubičice meni nešto ne idu od ruke ali neodustajem od njih pogotovo kad ih vidim u punoj lipoti kao vaše.Clap
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:14
Ane, samo ne nalivati pretjerano vodom! Pogotovo zimi. Neka normalna mjera zimi po meni bi bila 100 ml. vode svakih 7 dana i nema greske. Ljeti malo vise i cesce.
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:29

Ja cu napravit rupe po kuci gdje je god slobodan kutak, da pripremim prije Valentinova! Jao komsija ti je legenda, evo i sad se smijem dok ovo pisem. Dusa moja, razumijem ga skroz smile195                  Salji Desert rose da ti ja to razdvojim i rasadim  na proljece, pravi sam profesionalac postala, pocela sam po zgradi da snabdijevam ljude izdancima i da im sadim :-)

smile96Nažalost,nije on moj susjed(samo prenosim priču koju sam čula) jer da je ,već bi ja bila kod njega, sve to poslikala, a slika bi bila na forumu!!!!!LOLLOLLOL

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:36
Mene bi muz s balkona bacio da probusim rupu u stolu smile232A i Admin ce nas ako se ne vratimo na temu, hahaha
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:43
ups!!!! U pravu si!smile42
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.