Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 82> |
Korisnik | |
benka95 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2014 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro ,hvala naodgovoru:)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Kamelia, ovo je prekrasno!
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Benka 95, imala sam i ja par potpuno istih situacija kao kod tebe, nema sanse da se ti objeseni listovi ikad isprave. Ona ce vremenom odbacivati jedan po jedan taj "napaceni" list i istovremeno stvarati nove. Samo jako sporo stvara nove zato sto crpi energiju na te oslabljene. Ja sam sve te mlitave sa strane otkinula da ne muce i ne usporavaju rast biljke i ostavila samo pet maaaalih u sredini i ona je od tog momenta pocela izbacivati nove. U roku tacno 2 mjeseca, dobila je 17 listova!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Jooooj kaćunak, nadam se da ih neće biti toliko! Kamo ću sa njima!?
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hvala ti Iris1 ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kamelia, prelijepe i rijetke primjerke imas!
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
|
![]() |
|
Ovo su bile moje ljubimice
![]() Ovako su izgledale prošli mjesec. Sada, još samo ova dvobojna ima cvjetiće. |
|
![]() |
|
Ma, preslatke! Moracemo oko 8 marta busiti rupe u stolovima i prozorskim daskama
![]() |
|
![]() |
|
Desert rose napisao: Jooooj kaćunak, nadam se da ih neće biti toliko! Kamo ću sa njima!?
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
kamelia i Miranda, krasne su vam ljubičice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A Valentinovo? ![]() |
|
![]() |
|
Ja cu napravit rupe po kuci gdje je god slobodan kutak, da pripremim prije Valentinova! Jao komsija ti je legenda, evo i sad se smijem dok ovo pisem. Dusa moja, razumijem ga skroz
![]() |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prekrasne ljubičice meni nešto ne idu od ruke ali neodustajem od njih pogotovo kad ih vidim u punoj lipoti kao vaše.
![]() |
|
![]() |
|
Ane, samo ne nalivati pretjerano vodom! Pogotovo zimi. Neka normalna mjera zimi po meni bi bila 100 ml. vode svakih 7 dana i nema greske. Ljeti malo vise i cesce.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mene bi muz s balkona bacio da probusim rupu u stolu
![]() |
|
![]() |
|
ups!!!! U pravu si!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |