Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 152> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Sara eto i mene u tvom Senjskom vrtu, koju si ti čaroliju napravila od tog vrta, pregledavajući toooliko puno cvijeća ne mogu a da se ne sjetim početaka tvoga vrta koji je izgledao tako tužno, a sada izgleda predivno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Reportaza je predivna. Mislila sam da ti vise tamo nema
cvetja a kad ono puno toga cvate. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divna reportaza RSara,ono sunceko u tvom vrtu posebno mi je prijalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uživala sam u šetnji tvojim senjskim vrtom, trebala bi tamo ići češće,pa nas po povratku darivati sa ovakvim prekrasnim slikicama
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vilmač, Anaida, Fanny, Mira021, Duda-Lave, TB, Smail, gio, antonija, hvala vam svima na lijepim riječima. Nadam se da ću doživjeti da jednog dana uživam u mojem vrtu od proljeća pa do jeseni, a ne samo ovako povremeno. Da nema drugih obaveza, bilo bi češće, ali onda bi vam bilo predosadno gledati stalno iste slikice
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Pogledajte novu temu i prikljući se i ti ..... Moj vrt u 5 slika (svi vrtovi na okupu)
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Bilo mi je jako ugodno šetatiTvojim vrtom. ![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš dobro da si fotkala pacifičku krizantemu
![]() pitala sam se hoće li moja cvasti u loncu, ali izgleda da neće, valjda ju je trebalo posaditi u vrt, samo ne znam kako se drži zimi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mari, pacifika prezimljava našu zimu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Sara, bit će to pravi mediteranski vrt, samo treba saditi, moj je moto uvijek bio od 10 primit će se barem 5-6 i tako malo pomalo
![]() Pacifiku si odlično uslikala, a ovi liriope su super ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Inox, Konte, Mari, moon, Lantana, hvala vam svima.
Lantana, imaš pravo potpuno, a ja sam te odmah poslušala i tako radim sada i budem ubuduće. To je zapravo jedini način u takvim vrtovima.
Polako napreduje, sitnim koracima, ali za koju godinu...
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sarice krasna ti je krizantema a liriope je super ,cvijela li cijele godine ili samo sada (liriope)?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hvala anči. Liriope sam kupila proljetos u MBM-u, tako da nemam previše osobnog iskustva s njom. Počela je cvasti početkom rujna.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga R.Saro uspjela sam pregledati zaostatke i uživati u fotkama tvog, sve ljepšeg vrta. Ovom prilikom istaknula bih gazanije, taj uvijek drugačiji cvijetak posebno me oduševljava, mislim da ću u proljeće nabaviti još boja i sama!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja šetam tvojim vrtiće, tako lijepo izgleda, suho, krivo sam se izrazila, ne izgleda ti cvijeće suho, ono je prekrasno, nego za razliku od mojeg raskvašenog i potopljenog, tvoj izgleda kao manekenka na fotoshootingu, ma kaj kenjam, idem ti reči riječima koje razumijete sve, krasno, bajno, rascjetano, pedantno održavano!!!!! U šetnjici sam načula da pričaju o tvojim gazanijama, i pojurila da vidim, da nisu to možda srebrnkasto-dlakave, takve tražim, ali vidim da su tvoje ljetnice, kakve se nađu i kod nas!!!! Što opet ne znači da nisu lijepe, uff uufff, danas mi ni komplimenti ne idu od ruke, kiša mi oprala i mozak i jezik!!!!! Ajmo onda ovako ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, Saro, tvoj vrt izgleda kao da si uvijek u Senju. Pa svaka čast vašim vrijednim ručicama.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |