Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Franjice , pa ti si sa Cirom stigla u Dbk.....ha, ha, to iskustvo moras cijeniti, e da nam je danas takva prometna povezanost....tog se vremen
a sjecam u magli kad je Ciro ficuk'o iz Gruza..... ...jeste li isli dvoje po dvoje zbog zaljubljenosti ili zbog soc - pedagogije? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...komp mi je na formatiranju a ovo pisem sa sinovog laptopa pa me nece bas biti a ni slika....
....inace sam se zaludila sa trazenjem prostora za eventualni bizz, ali ne ide ....najmovi k,o suho zlato!!!!!!! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej manči, šta ja to čujem??? Tražiš prostor?? Opet pokrećeš bussines?
Bravo.
Toplo se nadam da ćeš naći nešto što ti odgovara.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..mi smo bili pristojna odgojena djeca, nismo divljali niti razbijali...ne znam samo tko je ovu djecu (koju smo mi rodili) učinio toliko prepunim agresije, destrukcije ako baš hoćeš i autodestrukcije... ma što ne znam...MI SMO TO NAPRAVILI... ipak velikim dijelom smo mi roditelji krivi za to, krive prioritete smo postavili...nemojmo pronalaziti opravdanja u potrošačkim navikama i inim razlozima, ....djeca su najvažnija... od njih treba napraviti ljude...
Oprosti Manči i svi ostali, jednostavno sam pukla, svi okrivljavamo nekog trećeg a na kraju se bojimo izaći na ulicu jer ne znamo neće li nas van kuće baš naše dijete opaliti po glavi. Vi, koji još odgajate svoju djecu, razmislite malo! |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.....zeno, d'ez ba, ma ca jos nimas klomp.....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, mislim da je sada zaista vrijeme da nam se lagano počneš javljati.
Nema te već jaaako dugo!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
....evo me.....
..vratio se Sime tj kompjuter sa formatiranja a ja sa trodnevnog izleta na Hvar.... ...prelijepo smo se prosli....bili na procesiji, a Hvar je ..... izmisljen!!!!! Sretan Uskrs !!!!! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Čekamo.....
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
I tebi Manči i tvojoj obitelji sretan Uskrs.
Jučer sam te se sjetila, slušala prelijepi dubrovački govor, uspjela snimiti pola drame i slušala po ne znam koji put. Drama snimljena 1983. u Gradu, ajme Manči ako postoji raj, onda ti živiš u njemu. Ma i čarobni otok je čaroban, da bi riječ rekla ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pozdrav tebi manči i tvom lijepom cvijeću.što se tiče bure,meni se sviđa ona"voli more,drži se kraja".
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Dobro Manči, sada si konačno tu, ali ja čekam kada ćeš nam staviti one svoje prelijepe slike mora, otoka, cvijeća...
|
|
![]() |
|
...Proljeće, drago mi je da voliš moje slike ali sam stvarno u trci...slika imaaaa ali iz 3. mjeseca, nisam snimala u travnju iako je sve divno zeleno i procvalo......čim ulovim vremena...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Manči, briši pp, pun ti je inbox
|
|
![]() |
|
......brišem , sorry.....
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.... ma dosta zabusavanja, ocemo slikice .......ni te, nis ne prides na kafe
![]() |
|
![]() |
|
...Rijeka, u nekom sam poslu....padam od umora i ne stizem...evo jutros samo da se javim i recem da mislim na vas....
![]() |
|
![]() |
|
... da vidin da si se konacno javila, a ja se mislila kako ti sada kada si doma i ne delas da uzivas na otoku, a ti opet bizivumen,
klinci su dobro, su svi doma ili su ti okolo po svetu....
![]() |
|
![]() |
|
.....lijepo je doma, na otok se ne mogu preseliti zbog najmladjeg kojem jos treba mama ....... moji muski ne cijene sto sam doma, pa me ubila jos i kisna zima..........tako odlucih raditi preko ljeta.....
![]() |
|
![]() |
|
..... ma nije da ne cijene samo su nespretni to pokazati, a ca bi oni bez tebe,.....
![]() mmmmmmmmda, ces kupiti puno lipih rozica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |