Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:17
...Franjice  ,  pa  ti si     sa   Cirom  stigla  u  Dbk.....ha,  ha,  to  iskustvo moras  cijeniti,  e  da  nam  je  danas takva prometna  povezanost....tog  se  vremen
a   sjecam  u magli  kad  je  Ciro  ficuk'o  iz  Gruza.....

...jeste li  isli  dvoje  po  dvoje  zbog zaljubljenosti  ili  zbog   soc - pedagogije?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:21
...komp  mi  je  na  formatiranju  a ovo  pisem  sa  sinovog   laptopa  pa  me  nece  bas  biti  a  ni  slika....

....inace  sam  se  zaludila  sa  trazenjem  prostora  za  eventualni  bizz,  ali ne  ide  ....najmovi  k,o  suho   zlato!!!!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 11:39
Hej manči, šta ja to čujem??? Tražiš prostor?? Opet pokrećeš bussines?

Bravo.
Toplo se nadam da ćeš naći nešto što ti odgovara.

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 12:53
..mi smo bili pristojna odgojena djeca, nismo divljali niti razbijali...ne znam samo tko je ovu djecu (koju smo mi rodili) učinio toliko prepunim agresije, destrukcije ako baš hoćeš i autodestrukcije... ma što ne znam...MI SMO TO NAPRAVILI... ipak velikim dijelom  smo mi roditelji krivi za to, krive prioritete smo postavili...nemojmo pronalaziti opravdanja u potrošačkim navikama i inim razlozima, ....djeca su najvažnija... od njih treba napraviti ljude...
Oprosti Manči i svi ostali, jednostavno sam pukla, svi okrivljavamo nekog trećeg a na kraju se bojimo izaći na ulicu jer ne znamo neće li nas van kuće baš naše dijete opaliti po glavi.
Vi, koji još odgajate svoju djecu, razmislite malo!
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 23:25
.....zeno, d'ez ba, ma ca jos nimas klomp.....Approve
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:14
Manči, mislim da je sada zaista vrijeme da nam se lagano počneš javljati.
Nema te već jaaako dugo!!!

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 15:13
i ja isto mislim, Manči
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 08:15
....evo me.....
..vratio  se   Sime  tj   kompjuter   sa   formatiranja  a  ja   sa   trodnevnog  izleta   na  Hvar....

...prelijepo smo  se  prosli....bili  na  procesiji,  a  Hvar  je  .....  izmisljen!!!!!

Sretan  Uskrs !!!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 08:52
Thumbs%20Up Za kompjutor.
Čekamo.....
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 11:33
I tebi Manči i tvojoj obitelji sretan Uskrs.

Jučer sam te se sjetila, slušala prelijepi dubrovački govor, uspjela snimiti pola drame i slušala po ne znam koji put. Drama snimljena 1983. u Gradu, ajme Manči ako postoji raj, onda ti živiš u njemu. Ma i čarobni otok je čaroban, da bi riječ rekla
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 08:36
pozdrav tebi manči i tvom lijepom cvijeću.što se tiče bure,meni se sviđa ona"voli more,drži se kraja".
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 13:24
Dobro Manči, sada si konačno tu, ali ja čekam kada ćeš nam staviti one svoje prelijepe slike mora, otoka, cvijeća...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 09:13
...Proljeće, drago  mi  je  da  voliš  moje  slike  ali  sam  stvarno  u  trci...slika  imaaaa   ali  iz  3.   mjeseca,   nisam   snimala  u   travnju  iako  je  sve  divno  zeleno  i  procvalo......čim  ulovim  vremena... smile114
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 10:19
Manči, briši pp, pun ti je inbox
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:29
......brišem ,   sorry.....
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 15:19
.... ma dosta zabusavanja, ocemo slikice .......ni te, nis ne prides na kafeWink
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 08:27
...Rijeka,  u nekom sam  poslu....padam  od  umora  i  ne  stizem...evo  jutros  samo da  se javim  i  recem  da  mislim na  vas....smile71
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:25
... da vidin da si se konacno javila, a ja se mislila kako ti sada kada si doma  i  ne delas  da uzivas na otoku, a ti opet bizivumen,
klinci su dobro, su svi doma ili su ti okolo po svetu....Wink
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:57
.....lijepo je  doma,  na  otok  se  ne  mogu  preseliti  zbog  najmladjeg  kojem  jos  treba  mama  .......  moji muski    ne  cijene  sto   sam      doma,  pa  me  ubila  jos  i    kisna   zima..........tako  odlucih  raditi  preko  ljeta.....Wink
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 18:54
..... ma nije da ne cijene samo su nespretni to pokazati, a ca bi oni bez tebe,.....Wink
..... a ni ti  to lose, zimi doma kada je bljakavo,  a po letu delat....
 mmmmmmmmda, ces  kupiti puno lipih rozica Clap
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.