mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 100> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Jako , jako lijepe škrinjice. Meni se najviše sviđa 1. s anđelima . Posebna škrinjica i jako lijepa salveta s strane i ljipo raspuknuće. Predivna kompozicija. Tek sada vidim kako imam lijepe salvete (u mojim rukama tj. radovima ne ispadaju tako lijepe.
![]() Sada i znam koje salvete trebaš, imam ti ružice, ali nažalost ona s plavim ružicama je bila zadnja. Čuvam ti slonove i ruže. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala cimicifuga
Anđelka nemoj se sekirati za kuglicu,kad budeš u mojim godinama sve će ti biti jasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
još uvijek nisam skužila onu kuglicu sa krpicama, ali nem veze ti si ipak starija od mene (par mjeseci)
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Sve je lijepo, no posebno me se dojmila ona očerupana pa restaurirana škrinjica!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drage mije file,dorina,anđelka i proljeće uz vas je pravo zadovoljstvo raditi
![]() Na prvoj kutijici je 2k medium isto kao i na roza sa strane.Na ovoj roza nije tako velika razlika u nijansama roza boje ali na slici je tako ispalo
Na anđelima je poklopac ravan i mogla sam lak jako debelo nanijeti a zna se da za 2k vrijedi što je deblji to su pukotine veće i dublje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, kutijice odlične ali prva je fantastična!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i meni je prva
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare eto tebe već sam se pitala gdje si. Bravo za škrinjice, sve su mi prekrasne, ali prva je posebna. poklopac je
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odlične kutijice ,meni osobno je prva fenomenalna jednostavna i elegantna, a sad ti meni objasni kakvo je to raspucavanje na poklopcu
|
|
![]() |
|
To što me nije bilo s novim radovima ne znači da sam digla sve četiri u zrak.....radim pomalo svaki dan ali počela sam puno toga tako da sad imam dosta radova....neke treba još polakirati a neki se suše
ovo su škrinjice za poklon,glupe kineske...do bola na njima posla da se anulira žutilo od drek boja kojima farbaju
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
ok. hvala
|
|
![]() |
|
Bubi to je rižin papir zaljepljen na čašu a preko toga sam poslije postavila motiv i trakicu na nogicu čaše
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Radovi su ti super, super. Zanima me, kako si radila onu ćašu - svjećnjak na 36 strani. Toćnije s ćim si je zatamnila da ti nije prozirna |
|
![]() |
|
hvala vam svima
kontesa ti samo pitaj sve što te zanima
![]() nataša i file hvala vam
![]() primavera ne mislim raditi kuglice.....ne smijem ni reći koliko ih imam doma....ovo sam samo pokazala kako se kuglice jako efektno mogu ukrasiti i komadićima krpica....pa ako neko želi može probati
![]() lilly sve je to rutina.....kad savladaš tehniku poslije uživaš u biranju i slaganju motiva
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
Svaka čast....kada će moji radovi biti ovako ravni i uredni...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare ,mare, lipa mare ,lipi su ti radovi
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako lijepo... jako lijepo....
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čini mi se da je ovo puno previše informacija za mene..pa tek tegle za cvijeće pokušavam urediti
![]() ![]() sad trenutno izgledam ovako nekako ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |