Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:47
Bravo MareClap, pravi si maistor. Ne brineš se kad nosiš poklone, svi koji radite ove radove čovjeku poklonite pravi ručni rad. Zar ima nešto vrednije nego kad netko uloži sebe u poklon
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 18:32
Jako , jako lijepe škrinjice. Meni se najviše sviđa 1. s anđelima . Posebna škrinjica i jako lijepa salveta s strane i ljipo raspuknuće. Predivna kompozicija. Tek sada vidim kako imam lijepe salvete (u mojim rukama tj. radovima ne ispadaju tako lijepe.Clap
Sada i znam koje salvete trebaš, imam ti ružice, ali nažalost ona s plavim ružicama je bila zadnja. Čuvam ti slonove i ruže.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 17:42
hvala cimicifuga
Anđelka nemoj se sekirati za kuglicu,kad budeš u mojim godinama sve će ti biti jasnosmile187
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 17:27
još uvijek nisam skužila onu kuglicu sa krpicama, ali nem veze ti si ipak starija od mene (par mjeseci) smile156smile156!!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:46
Sve je lijepo, no posebno me se dojmila ona očerupana pa restaurirana škrinjica!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:41
Drage mije file,dorina,anđelka i proljeće uz vas je pravo zadovoljstvo raditismile79 i hvala vam
Na prvoj kutijici je 2k medium isto kao i na roza sa strane.Na ovoj roza nije tako velika razlika u nijansama roza boje ali na slici je tako ispalo
Na anđelima je poklopac ravan i mogla sam lak jako debelo nanijeti a zna se da za 2k vrijedi što je deblji to su pukotine veće i dublje
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:29
Mare, kutijice odlične ali prva je fantastična!!!

smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:24
i meni je prva smile186, sad samo  odaj tajnu tako dobrog raspucavanja!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:21
Mare eto tebe već sam se pitala gdje si. Bravo za škrinjice, sve su mi prekrasne, ali prva je posebna. poklopac je smile227
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 14:18
 odlične kutijice ,meni osobno je prva fenomenalna jednostavna i elegantna, a sad ti meni objasni kakvo je to raspucavanje na poklopcu
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 13:41
To što me nije bilo s novim radovima ne znači da sam digla sve četiri u zrak.....radim pomalo svaki dan ali počela sam puno toga tako da sad imam dosta radova....neke treba još polakirati a neki se suše

ovo su škrinjice za poklon,glupe kineske...do bola na njima posla da se anulira žutilo od drek boja kojima farbaju

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 10:09
ok. hvala
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 10:00
Bubi to je rižin papir zaljepljen na čašu a preko toga sam poslije postavila motiv i trakicu na nogicu čaše
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:33

Radovi su ti super, super. Zanima me, kako si radila onu ćašu - svjećnjak na 36 strani. Toćnije s ćim si je zatamnila da ti nije prozirna

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 20:32
hvala vam svima
kontesa  ti samo pitaj sve što te zanimaSmile
nataša i file hvala vamsmile78
primavera ne mislim raditi kuglice.....ne smijem ni reći koliko ih imam doma....ovo sam samo pokazala kako se kuglice jako efektno mogu ukrasiti i komadićima krpica....pa ako neko želi može probatismile198
lilly sve je to rutina.....kad savladaš tehniku poslije uživaš u biranju i slaganju motivasmile187
Na vrh
Lilly71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 18:29
Svaka čast....kada će moji radovi biti ovako  ravni i uredni...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 16:48
Mare draga, vrednice jedna...kuglica je preslatka, daj jooooš Reindeer
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 08:33
 mare ,mare, lipa mare ,lipi su ti radovi
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 07:16
jako lijepo... jako lijepo.... smile55
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 23:50
čini mi se da je ovo puno previše informacija za mene..pa tek tegle za cvijeće pokušavam urediti Wink a i to je ispalo tako tako...vidim da ću morati zapisati sva pitanja za skorašnji susret Big%20smile
sad trenutno izgledam ovako nekako smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.