Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 90> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komposter je odličan. Kad u njemu bude komposta za upotrebu samo treba otpiliti par dasaka pri dnu i onda se kompost vadi bez problema.
Niste ništa kupile? Bilo je rano? A kada idete ponovno? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja idem u Pordenone sada ovaj vikend ako ozdravim kako treba a hoću, čuvam se
![]() Imamo mi nadolazećih sajmova pa kada prebrojimo "mrtve i baš neophodne" evo novih biljaka.
Otok, nešto mi je stradalo od tebe ali ne puno. Još nisam iznijela van, bojim se jer oko 20.03. govore da će biti jače zahlađenje...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ne treba zuriti sa iznosenjem biljaka, zima jos moze pokazati svoje zube, a proljece nam kalendarski nije stiglo. Moramo se za sada veseliti vjesnicima proljeca, nasim narcisama, visibabama, a i suncu koje nas vec malo jace grije kad proviri kroz oblake.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Draga Miro želim ti što brži oporavak.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kako se ti čuvaš u zadnje vrijeme, valjda ti je i Pardenone pobjegao!! Ili si bila s gipsom na ruci i flasterom na......... !!!
Daj se bolje čuvaj ili te ja dolazim čuvati!! I TM !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, želim ti brzo ozdravljenje da možeš uživati u svojim vrtovima, ne previše raditi i oprezno hodati da pak ne padneš.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Miro što se to događa, nema me nekoliko dana, a ti polomljena, daj brzo ozdravi i dođi na rehabilitaciju!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro, najljepše bi molila sličicu judinog drvca kraj tvojeg balkona !! Jel već procvijetao ili čeka Uskrs da ti svojom cvatnjom uljepša bladkanski stol !!! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala svima na posjeti i dobrim željama za oporavak. Eto, malo sam boje ali ne sasvim. Biti ću ko nova za mjesec, dva Imam puno toga za pokazati a evo i ruka mi se oporavlja pa ću nastojati nešto staviti. Fre to je judino drvo i krasno cvjeta, slikat ću i njega.
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Ma znam ja koje bilje treba tebe zamoliti da slikaš !!! ![]() Judino drvce, od tete Đurđice je uspješno prezimilo kod mene (u podrumu ), i već potjeralo mlade grančice i otvara listiće, pa bi sada bilo bezobrazno od mene da ga tjeram još da i procvate, ali ako mu je to gušt, ja se, bome, bunit neću !! Do tada rađe tebe molim za slikicu !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Brz oporovak i puno slikica.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
komposter je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još nisam stavila slike ali hoću. Kasnim jer sam još jednoruka
![]() ![]() Hvala svima koji navrate a isprika onima kojima sam još dužna poslati biljčice i sjeme. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bok Mirek! Još malo do skidanja gipsa onda bumo pak i mi kajkavci vikali :"Ajme ča je ovo lipo!".
I nek zub ne zaj... ipak mora i svekrva jesti svadbenu tortu. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
MiroK...samoti polako i ne žuri....
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lovro me je potakla da vam ipak napišem one ružne stvari pa da popravim sa lijepim.
Dobar poznavac pozicije moje bijele lagostremije u Nivicama i poznavalac biljke jerdnostavno je iščupao i odnio. Za nevjetovati kakvi su ljudi postali.. Neka mu je sa... (..) srećom! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sajam u Opatiji je bio uspješan pa smo Jagoda i ja ponešto kupile, moramo štedjeti za Istru i Sarajevo
![]() Osim toga neću ništa više kupovati što moji znanci i susjedi vole jer će mi odnjeti ![]() Još malo pa ću funcionirati sa obje ruke a do tada vam se svima zahvaljujem što navratite i mislite na mene. Svima ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, vjerujem da je bijela lagostremija rijetka pa ćeš je možda prepoznati u vrtu nekog od susjeda, a ti ga onda pitaj gdje je kupio i koliko je platio. Shvatit će poruku.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |