Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 13:36
Komposter je odličan. Kad u njemu bude komposta za upotrebu samo treba otpiliti par dasaka pri dnu i onda se kompost vadi bez problema.

Niste ništa kupile? Bilo je rano? A kada idete ponovno?
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 13:40
Ja idem u Pordenone sada ovaj vikend ako ozdravim kako treba a hoću, čuvam se Wink

Imamo mi nadolazećih sajmova pa kada prebrojimo "mrtve i baš neophodne" evo novih biljaka.
Otok, nešto mi je stradalo od tebe ali ne puno. Još nisam iznijela van, bojim se jer oko 20.03. govore da će biti jače zahlađenje...
Rijeka

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2012 u 18:09
Ne treba zuriti sa iznosenjem biljaka, zima jos moze pokazati svoje zube, a proljece nam kalendarski nije stiglo. Moramo se za sada veseliti vjesnicima proljeca, nasim narcisama, visibabama, a i suncu koje nas vec malo jace grije kad proviri kroz oblake.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 10:34
Draga Miro želim ti  što brži oporavak. 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 18:57
Kako se ti čuvaš u zadnje vrijeme, valjda ti je i Pardenone pobjegao!!  Ili si bila s gipsom na ruci  i  flasterom na......... !!!

Daj se bolje čuvaj ili te ja dolazim čuvati!!  I  TM !!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 19:10
Miro, želim ti brzo ozdravljenje da možeš uživati u svojim vrtovima, ne previše raditi i oprezno hodati da pak ne padneš. Wink 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 20:57
Miro što se to događa, nema me nekoliko dana, a ti polomljena, daj brzo ozdravi i dođi na rehabilitaciju! Wink
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 15:35

Miro, najljepše bi molila sličicu judinog drvca kraj tvojeg balkona !!  Jel već procvijetao ili čeka Uskrs da ti svojom cvatnjom uljepša bladkanski stol !!!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 20:33
Hvala svima na posjeti i dobrim željama za oporavak. Eto, malo sam boje ali ne sasvim. Biti ću ko nova za mjesec, dvaSmile
Imam puno toga za pokazati a evo i ruka mi se oporavlja pa ću nastojati nešto staviti. Fre to je judino drvo i krasno cvjeta, slikat ću i njega.
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 13:24

Ma znam ja koje bilje treba tebe zamoliti da slikaš !!!Wink

Judino drvce, od tete Đurđice je uspješno prezimilo kod mene (u podrumu ), i već potjeralo mlade grančice i otvara listiće, pa bi sada bilo bezobrazno od mene da ga tjeram još da i procvate, ali ako mu je to gušt, ja se, bome, bunit neću !!  Do tada rađe tebe molim za slikicu !!Embarrassed

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 13:56
smile78
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 14:18
Brz oporovak i puno slikica.smile169
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:24
smile113Sve u tvom vrtu,pod kontrolom,evo sada i kiša ti pomaže!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 09:41
komposter jeThumbs%20Up,i da nam sto pre ozdravissmile78
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 01:27
Još nisam stavila slike ali hoću. Kasnim jer sam još jednoruka Confused Moram nositi gips do 2.05. a onda terapija pa još jedna operacija zuba...
Neka se sve završi do sezone turizma i do pira našeg sina 15.09., moramo izdržati sve...Smile
Hvala svima koji navrate a isprika onima kojima sam još dužna poslati biljčice i sjeme.

smile79
Rijeka

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 07:40
Bok Mirek! Još malo do skidanja gipsa onda bumo pak i mi kajkavci vikali :"Ajme ča je ovo lipo!".

I nek zub ne zaj... ipak mora i svekrva jesti svadbenu tortu.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:32
MiroK...samoti polako i ne žuri....smile78
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 16:28
Lovro me je potakla da vam ipak napišem one ružne stvari pa da popravim sa lijepim.

Dobar poznavac   pozicije moje bijele lagostremije u Nivicama  i poznavalac biljke jerdnostavno je iščupao i odnio. Za nevjetovati kakvi su ljudi postali..

Neka mu je sa... (..) srećom!Thumbs%20Down
Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 16:31
Sajam u Opatiji je bio uspješan pa smo Jagoda i ja ponešto kupile, moramo štedjeti  za Istru i SarajevoWink
Osim toga neću ništa više kupovati što moji znanci i susjedi vole jer će mi odnjeti Big%20smile

Još malo pa ću funcionirati sa obje ruke a do tada vam se svima zahvaljujem što navratite i mislite na mene.

Svima  smile79

Rijeka

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 23:30
Miro, vjerujem da je bijela lagostremija rijetka pa ćeš je možda prepoznati u vrtu nekog od susjeda, a ti ga onda pitaj gdje je kupio i koliko je platio. Shvatit će poruku.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.