Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 133> |
Korisnik | ||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
duda prekrasno ti je cvijece no ružmarin me bocnuo u oko ,moji dva su nazalos propali ove zime vani iako sam im stavila haljinice nisu uspjeli prezivjeti
![]() ![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Ovo je tvoja prva slika, koja mi sadržajno najbolje pokazuje tvoj prekrasan vrt. Volim takve vrtove koji imaju velike oaze cvijeća (i jedan prekrasan mamin cvjetić).
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Potpisujem Cimi! I pitam se : zar već ima rascvjetanih verbena? |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
e moja cimicifuga ovi ostići su većina izvađeni jer su se smrzi,interesantno da su preživjele mlade biljke a ove koje su imale korijen debeli kao moja mišica su odapeli ali budu opet one narasle.
volim da ima hrpa cvijeća možda nije usklađeno s bojama ma nek se i šareni moja parola je:važno da sve miriši i nema pogleda na beton i asfalt a to kaj je sve ko u džungli kom ne odgovara nemora biti moj gost nek parti u hotel jel tak
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Joj pa vidi maloga bebaća.pa ima i dudu u ustima ---------ljepotica mala -jedva čekam da se izludujem sa njom ...a da zaboravi na cvijeće -ma šta reći --------prekrasno -ma cura mi oduzela rijeći pa neznam šta da kažem -jer curice su zakon
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Bit će Duda mendula i prije nego budeš nona
![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala draga samo muka mi je gdje ju posaditi u vrtu nemam mjesta a na parkingu vreba zločesta susjeda..
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Duda, meni je ova slika što je Cimi ponovila, nekako sinonim za tvoj vrt. Kad sam došla na forum oduševila me i uvijek se razveselim kad je vidim!
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Duda, po ovim slikama sve mi se čini da će ti vrt biti još ljepši nego lani (ako je to uopće moguće)
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Duda, sa zanimanjem sam pogledala nekoliko zadnjih stranica tvog vrta! Krasno proljeće kod tebe, puno toga cvjeta u šarenim bojama. Imaš jako lijepe narcise i tulipane.
Ljetnice već cvjetaju kod tebe i to je jako rano za nas sjevernjake. O verbenama i ostalim ljetnicama uopće još ni ne razmišljam!
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala vam cure vaše pohvale mi puno znače ipak se onda vidi da nešto dobro radim..zaista ova mediteranska klima je prava blagodat za biljke i na kraju i za ljude.
-niho sam se dojdi igrat ona jedva čeka da se nekog uvati hehe
-veliš bergenia kako ljetnice cvatu a tek kod Lantane..nemožeš vjerovati da smo svi na tako malom prostoru a vidi se po biljkama kako se bude da smo jako različita podneblja.
-hoya hvala ali vidim da svaka od nas pokušava stvoriti svoj raj makar i na jedan kvadrat zato je ovaj forum divan da sve to vidimo.
-otok možda će biti cvijetniji a to je zahvaljujući ujedno i tebi i drugim curama koje su mi poslale sjemenke..hvala vam
Do sada sam pazila na boje al ove godine udaram po svim bojama nek se šareni
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
![]() ![]() toliko toga imaš da je sve prekrasno...pravo malo carstvo... a onaj tvoj cvjetak s dudom ti je najslađi ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |