natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 109> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poklon nikada više,no,no zapakirati prije slikanja.Sad mogu samo virkati i nagađati koliko je lijepa.pločica s meni predivnom motiivom,odlično dorađena
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
obećajem da to više nikada neću napraviti zaista.. čim budem kod mladenaca na kavi slikam je fotoaparatom....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
iz moje radionice ovih dana izlaze novi adventski svijećnjaci...
evo, prvi je tu.... (zapravo drugi, već je jedan bio napravljen i postavljen na forum)... daklem, drugi... ima i svoje ime, po budućoj vlasnici... andrijanin svijećnjak... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se.......
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nato prekrasno i u tvom stilu
![]() |
|
![]() |
|
hvala mile...joj, kad vam ja tak u tome uživam...
a kad me pohvalite...onda još više... hvala vam... |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
završila sam jednu veću skupinu kuglica ...neke od njih su već viđene, ali sam ih sve uslikala da ih imam na okupu... udomitelja su pronašle ;)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
O kako su lijepe kuglice tako na hrpi,tko ih ne bi udomio?!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super kuglice... Kako ih je lijepo vidjeti sve ovako na hrpici!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Joooj, kuglice su prekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala mile moje, hvala...
a sada opet nešto das mase.... rade se svijećnjaci kao na traci... evo, do sada sam ih napravila četiri... prva tri su gotovo na isti kalup... zapravo, prvi je malo "spljošteniji" a ova druga dva su kao malo jača, bogatija, izdignutija... ![]() kod četvrtoga sam malo odmaknula u izradi, pa sam anđele smjestila između svijeća, a ne na bokove svijećnjaka i malo sam nejednako razdijelila četiri podloška za svijeće... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
super su ti i svijecnjaci i kuglice.tvoji radovi su mi toliko dobri da sam si kupila Das masu i ne mogu docekati da uhvatim vremena.
Reci mi jel problem lijepiti salvetu u kuglicu.Zato jer je okrugla,mislim.I to sam kupila pa evo da uhvatim koji savjet prije nego krenem:)
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A nato i kuglice i svjećnjaci su mi jaaakkkiooo prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svijecnjaci su mi mrak,a bome i kuglice i plocice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nata je opet bila vrijedna.
Kuglice su lijepe, ali ovi svijećnjaci su mi super...
|
|
![]() |
|
dok čekam da mi se svijećnjaci posuše do kraja i da ih obojam u svečano ruho, izradila sam još jednu turu udomljenih kuglica...
naime, kolegica je poželjela tradicionalno bijele kuglice sa dječjim motivom za svoga malenog dječačića i bor u njegovoj sobici.... ![]() a ove sljedeće tri sam napravila baš sebi iz gušta.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |