Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 152> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šteta da si morala sklonit sa balkona biljkice mislim da se niti njima nije dalo uć ali bolje.. ma brzo će proljeće nećemo se niti uspijet okrenut a već će neka visibaba provirit
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno cvijeće
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Sara , ona prva , najprvija slikica pokazuje Eriku ! Ti si napisala da ostaje vani ; ona raste 50 km od grada u kojem zivim , u Lueneburger Heide ! To je zimska ! Ima ih i u drugim bojama i nijansama ! Da ti to vidis kako to tamo izgleda : to su nepregledne povrsine ! U koje god doba se vozis kocijom po tim putevima , uzitak je zagarantiran ! To je nacionalni park pod zastitom ! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vjerujem da je pogled predivan GF i sretna što možeš u tome povremeno uživati
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
RS opet ces uzivati na terasi
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ruselija mi se počela sve više sviđati. morala ju bum upecati kod nekog.
Balkon je prekrasno šaren, popunjen skroz na skroz... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zbilja imaš puno vrsta biljaka na balkonu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasne biljčice. Vjerojatno ćeš u nekima uživati i zimi u kući. A vrijeme tako brzo prolazi, začas će proljeće pa će ponovo balkon biti prava raskoš
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mnogo predivnih i zanimljivih biljčica spremljeno je na sigurno i ja sam sigurna da će te jednakom ljepotom razveseljavati i sljedeće godine - pogotovo kad su s toliko ljubavi zbrinute!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja sam kao i Free mislila da imaš nekoliko lantana....
![]() Da li je vanilica trajnica? |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko prelijepog kod tebe da je nepravda nešto izdvajati, ali ipak moram! Što je više gledam sve više me očarava!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga moja R.Sara hvala ti na krasnoj čestitki, uzvraćam sve lijepe želje!
Dugo te nema, je li sve u redu s tobom? Šaljem ti mali podsjetnik na ljepotu i pod snijegom ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Svim posjetiteljima senjskog vrta, mojim dragim prijateljima i prijateljicama, želim na ovom mjestu zaželjeti da što prije zaboravimo sve ono ružno što nas je zadesilo i opterećivalo ove godine, i da veseli i sretni i s velikom nadom zakoračimo u još jednu novu godinu.
Jer, vrijeme je iza nas, vrijeme je pred nama. Želim vam svima da u potpunosti iskoristite svaki dan koji je pred vama najljepše što možete...u društvu vaših najmilijih, djece, unučadi, prijatelja. Želim vam svima dobro zdravlje. A, najviše vam želim lijepih trenutaka u vašim vrtovima i s vašim kućnim ljubimcima, jer nas to sve zajedno povezuje i usrećuje.
Sretno svima, od sveg srca!
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
puno dobrih želja,šaljem ti eto ispod tvog prekrasnog drvca
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I tebi svako dobro u novoj godini
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |