Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 90> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Lijepo si se ponovila!
I meni je ćup br.1, ali ni drugo ne zaostaje. Drago mi je da ste sve zadovoljne "ulovljenim". |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovo se zove dobro iskorišten izlet . Cvijeće ti je prekrasno, ali i oblekica je bome za pohvaliti...
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepa kolekcija,i meni zapeo za oko ćup,prelijep.Koliko si ga platila?Kod nas nešto slično košta 170 kn.Obleka suuuper i moji su se nedavno tamo ponovili.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ali kao i Misty, zapeo mi za oko onaj ćup... ne znam kako ga nazvati, s raznolikim cvijećem!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dobra kupovina je"pala"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću samo ponoviti Mystine riječi-prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Toliko lepih biljcica......kod tebe prolece stiglo...vidim sija sunce...a cvetici se raduju jer u prave su ruke dosle...
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova posuda za cvijeće je posebna a i biljke su lijepe. Oduševio me rododendron.
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno ti je cvijeće a i krpice
![]() Kako se zove prvi i zadnji cvijet ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Nove krpice su super, ali je cvijeće nenadmašno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo tko je poharao Pordenone i Outlet Village
![]() ![]() A mi skromnice u busu strepile kako ćemo proći na granici ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A u Palmanovi u OUTLET VILLAGE je bilo zaista dobro sniženje pa pogledajte taj odnos cijena.. tko bi odolio
![]() ![]() ![]() ![]() A kupila sam: hlače, majcu i šos:
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Još..
![]() Dicentra bijela (imam roza..)
![]() Azelea - vanjska
![]() ![]() alcea scarlet o'hara - sljez
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ima toga još.. prošle godine sam je izgubila ali je opet imam - polygala myrtifolia
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo i moje prinove sa sajma: Nisam mogla odoljeti... koštao je 10 eura ( bez cvijeća, naravbo)
![]() Ovo je improvizacija cvijeća koje će biti tu:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Miro u koje si se cvijeće ponovila
![]() stavi nam slikice da vidimo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, procvjetalo, a nova kamelija s pupovima
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno i rascvjetano,zaista divni primjerci
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |