Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 21:52
Naravno ,paradajzek se morao  odmah i isprobati,a najbolji je u kombinaciji s mesekom

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 21:54

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 21:55
Bravo,ovo je vrlo uspješna berba,puno raznih vrsta paradajzaClap
Ups,ja upala u postavljanje slikaEmbarrassed
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 21:57
Čudovište od kelja, i  moja noga u čizmici , usporedbe radi. LOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:19
Ti imaš malenu nožicu ili je taj kelj zaista čudovišteTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:20
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Draga Gute,da znaš da sam si pomislila kad sam stavljala ovu sliku da  bi  krumpireki mogli izgledati  kao banane LOL,ali nisu ,to su dugoljasti krumpiri,neki ih zovu kiflek krumpiri.Nije ništa egzotično ,sve je po domači WinkTongue.

PS i ja sam tebe željna vidjeti,nadam se da će to biti  već na sljedećoj  zg kavici Tongue.

Ja sam stvarno mislila da su banane ali me je bilo sram reci ! Embarrassed  Veselim ti se jako !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:23
Zaboravila sam ti reci , povrce ti je divno a o Hokkaido da ni ne govorim !  Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:28
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga Gute,da znaš da sam si pomislila kad sam stavljala ovu sliku da  bi  krumpireki mogli izgledati  kao banane LOL,ali nisu ,to su dugoljasti krumpiri,neki ih zovu kiflek krumpiri.Nije ništa egzotično ,sve je po domači WinkTongue.

PS i ja sam tebe željna vidjeti,nadam se da će to biti  već na sljedećoj  zg kavici Tongue.

Ja sam stvarno mislila da su banane ali me je bilo sram reci ! Embarrassed  Veselim ti se jako !

Znam ,to bi i meni palo na pamet Embarrassed.Danas  više ništa  nije neobično,flambirane banane,banane na žaru,pohane banane...LOL
I  ja se tebi veselim jako,jako  smile78.
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:29
ajoj,Maris,kasno je no mislim da bi ipak malo gricnula ono sa prvih slikasmile113
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:31

Zaboravila sam ti reci , povrce ti je divno a o Hokkaido da ni ne govorim !  Thumbs%20Up

Hvala draga Heart,  krem juhica  s vrhnjem od hokaido tikvice,mljac Tongue
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:33
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Bravo,ovo je vrlo uspješna berba,puno raznih vrsta paradajzaClap
Ups,ja upala u postavljanje slikaEmbarrassed

Neka si upala draga,hvala ti od Heart na posjeti.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:36
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ti imaš malenu nožicu ili je taj kelj zaista čudovišteTongue

LOL moja noga je 38 ali u čizmi 40 LOL,kelj je stvarno čudovište,posadila sam ga između redova  graška,kad sam pobrala grašak , kelj je poludio.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:42

Upravo tako ! Tamo gore , znas , tamo na onom sjeveru , kad sam ju skuhala morala sam ju kroz cijeli grad 17,5 km voziti unuku ili nisam smjela ni spomenuti kaj imamo za rucak !  LOL
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:46
Originalno poslano od člana svesa svesa napisao:

ajoj,Maris,kasno je no mislim da bi ipak malo gricnula ono sa prvih slikasmile113

smile78
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2012 u 22:53

Upravo tako ! Tamo gore , znas , tamo na onom sjeveru , kad sam ju skuhala morala sam ju kroz cijeli grad 17,5 km voziti unuku ili nisam smjela ni spomenuti kaj imamo za rucak !  LOL

Unuk zna kaj valja ,baka ga naučila na oblizeke WinkTongue
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 07:59
Maris, na ovom izobilju plodova bi ti mnogi mogli pozavidjeti!
Još kad je ovako posloženo....
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 09:00
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Maris, na ovom izobilju plodova bi ti mnogi mogli pozavidjeti!
Još kad je ovako posloženo....

Hvala draga smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 09:14
znaš šta , ne da ti je krasno povrće nego nemam riječi smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 09:28
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

znaš šta , ne da ti je krasno povrće nego nemam riječi smile120

Hvala draga smile78
Kad se sjetim onih silnih flanaca koje sam ne znam koliko puta prenašala unutra-van..(dug je put od sjemenke do tanjura).Sad je sve krasno i slasno,dok ne dođe račun za vodu LOLTongue.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2012 u 09:33
MMM... njam njam. Ps. valjda račun za vodu ipak nebude tak veliki, ako ništa drugo barem znaš što jedeš. a kad račun dođe- zažmiri malo.
belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.