Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 102> |
Korisnik | |||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Naravno ,paradajzek se morao odmah i isprobati,a najbolji je u kombinaciji s mesekom
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Bravo,ovo je vrlo uspješna berba,puno raznih vrsta paradajza
![]() ![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
||
Čudovište od kelja, i moja noga u čizmici , usporedbe radi.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Ti imaš malenu nožicu ili je taj kelj zaista čudovište
![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
||
Ja sam stvarno mislila da su banane ali me je bilo sram reci ! ![]() |
|||
![]() |
|||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
||
Zaboravila sam ti reci , povrce ti je divno a o Hokkaido da ni ne govorim !
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Znam ,to bi i meni palo na pamet ![]() ![]() I ja se tebi veselim jako,jako ![]() |
|||
![]() |
|||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
||
ajoj,Maris,kasno je no mislim da bi ipak malo gricnula ono sa prvih slika
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Neka si upala draga,hvala ti od ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Upravo tako ! Tamo gore , znas , tamo na onom sjeveru , kad sam ju skuhala morala sam ju kroz cijeli grad 17,5 km voziti unuku ili nisam smjela ni spomenuti kaj imamo za rucak ! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Unuk zna kaj valja ,baka ga naučila na oblizeke ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Maris, na ovom izobilju plodova bi ti mnogi mogli pozavidjeti!
Još kad je ovako posloženo.... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() |
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
znaš šta , ne da ti je krasno povrće nego nemam riječi
![]() |
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga ![]() Kad se sjetim onih silnih flanaca koje sam ne znam koliko puta prenašala unutra-van..(dug je put od sjemenke do tanjura).Sad je sve krasno i slasno,dok ne dođe račun za vodu ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
||
MMM... njam njam. Ps. valjda račun za vodu ipak nebude tak veliki, ako ništa drugo barem znaš što jedeš. a kad račun dođe- zažmiri malo.
|
|||
belica,zagreb
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |