wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 68> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...evo kako je jesen obukla moj gruntek u svoju odoru...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bome lijepe slikice jeseni kod tebe draga moja ! ![]() ![]() ![]() A vidi nju, ma prava je slatkica ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo, šalje ti veliki osmjeh :) pun domačih jabuka...njenih najdražih...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga wiz, prekrasne slike tvog grunta, jesen ga obojala svojim predivnim bojama, a krajolik je predivan svi ovi divni bregeci, a jabuke izgledaju zamamljivo.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Često sam u tvom vrtu,gledala i divila se.Sad bi bio red i da ti nešto napišem.Malo je reći da ti se divim,ovoliko posla i dobrih rezultata zaslužuje puno više od bilo kojeg komplimenta kojim bi opisala sve ovo.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepi ti je gruntek kad se sprema na zimsko mirovanje. Lišće svakakvih boja uveseljava dušu i srce kad ga sunce obasja. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma gdi si to našla, odlična je tabla. Trebala bi si jednu nabaviti za moj začinski vrt. A možda je i precrtam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bome lijepo, ne znaš tko je slađi, ona ili jabuke! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Bok Wizardice, pregledala sam ti cijeli vrt i mogu reci da je to nesto predivno sto sam vidjela...imas svega u izobilju, prekrasno. Vidim da si jako vrijedna u vrtu i zato je tvoj trud obilno nagradjen :).
Primjetila sam i one vrecice za pokrivanje cvjetova poradi cistog sjemena na jednoj slici. A i opisala si kako cuvas cisto sjeme. Sad mi je to jasno. Hvala ti puno. A paradajzi su divni, uocila sam zanimljivih sorata... Pratit cu te i dalje:). Pozdrav |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Draga Wiz, nakon svega viđenog ja sam bez daha, a moje jabuke balerinke s tri ploda slovom i brojkom pa čisto me sram |
|
![]() |
|
jadranka4, pa biti će i tvoja balerinkica ko zmaj kad dobije koju godinicu...nemoj tako o njoj mlađahnoj :)aj pokušaj kopirati sliku pa zalijepi ako neznaš preko kompa..
|
|
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4, pa jabuka ti je savršena, mlada, zdrava...odlična je, baš kako treba biti, i moje su bile takove , svaku godinu će imati više plodova, naravno neke će odbaciti jer ih neće moči izdržati do zrelosti...bude ona sasvim dobro narasla...ne brini..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Bok Wizardice...malo sam i kod tebe svratila da te pozdravim. Ne mogu docekati sezonu paradajza:))...posadila sam dva sad preko zime kao eksperiment (u stvari sami su se zasadili najesen pa mi ih je bilo zao ostaviti vani na hladnom:)). Uz prozor su na juznoj strani pa mozda uspiju i roditi do proljeca:). Nabavila sam i organza vrecice za izoliranje sjemena...spremna sam za novu sezonu.
Podsjecam te na sjemenjkice koje si mi jos najavila, ako ima naravno. Ako nema, nema frke, ionako ih imam puno i tesko cu se odluciti sto sijati. |
|
![]() |
|
Wiz, hvala na ohrabrenju! Baš im se veselim. U raskoši uživam u tvom vrtu. Veeeliki pozdrav tebi, pesici i tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam prosetala i nauzila se ljepote ! Da ne moram toliko putovati i ja bi imala ili peseka ili barem Micu-Macu !
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 & gute Fee hvala posjeti i lijepim riječima koje i vi isto s moje strane zaslužujete...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |