Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 94> |
Korisnik | ||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja sam pročitala na netu prije 3 dana da će biti kišno ljeto ipak...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
|
Jeej, nek bude istina.:-) zemlja i sve biljcice ce biti zahvalni :-))
|
||
![]() |
||
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
|
Vaše muškatle sve idu lijepo prema dolje...moje luduju u vis, a trebale bi ići prema dolje! Izgledaju baš grozno raštrkano....
|
||
![]() |
||
|
Ne znam zašto ne mogu ovo dodati u prethodnu poruku...ne vidim opciju uredi pa.......sad sam malo pogledala moje muškatle, i vidim da ovi mali pupoljci koji rastu imaju tek 3, 4 cvjetića...zašto je to tako? Jel trebaju više prihrane ili?
|
||
![]() |
||
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
|
Moji su prepuni cvijeta, tj.pupoljaka, do jucer ih je sibao vjetar i kisa, al se super drze. A koliko cesto ih prihranjujes?
|
||
![]() |
||
|
pa, jučer sam malo prihranila jer je bilo grozno vrijeme, bez sunca i zemlja je bila vlažna pa nisam zalijevala jedno 3, 4 dana...
|
||
![]() |
||
|
ja ih nisam zalila već par dana, a prihranu su dobile prije tjedan dana jer je bilo odvratno vrijeme,pa nisam mogla, a vidi ih sad :
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije/59455.aspx -
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/pelargonije/59454.aspx -
ja sam zadovoljna,samo neka napreduju kao i dosad
![]() |
||
![]() |
||
|
prihranila sam ih baš s prihranom za cvijet....valjda će biti bolje :)
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Nemoj zuriti za cvjetićima, ja svoje još zakidam i stvaram lisnu masu, jednu sam žaldirenju pustila da cvjeta i ona je dosta slabija od ostalih
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
|
evo mojih , ove godine su mi najljepše ....
![]() |
||
![]() |
||
|
Trebala sam se strpiti još....kidala sam jedno vrijeme sve....sad sam pokidala ove neke jadne pupove koji su krenuli...od 2 ili 3 cvjetića...da imam više lišća već bi mi možda malo pale....za sada strše u zraku jako :D
|
||
![]() |
||
|
Majda, pa tek je krenulo lijepo vrijeme, sigurno ce biti divne ako nas godina sve skupa posluzi:-)
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
krasne su vam,zdrave i napredne.ljutka baš su bujne. kad bi ti mogle prezimiti na godinu bi dale sve od sebe
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
nakon dogovora sa samom sobom....odlučila sam otkinuti sve cvjetove....vrijeme će još tjedan dana biti šugavo i kišno...unijet ću muškatle jer će se razboliti od tolike vode....i pokidat ću im procvale cvjetove i možda ostaviti neki pup...treba još lista da se spuste grane i ne strše toliko :)
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
Majdaaa ukoliko su ti "rijetke" pelargonije i nemaju puno grana, pinciraj ih da dobijes masu... i onda kreni sa gnojidbom i to gnojivom bogatog dušikom. i da vidiš kako ce biti biljke lijepe i bogate |
||
![]() |
||
|
Nema mi druge :) već sam gledala da ih pinciram....ali vidim izboje za nove grančice....mislim da će prije potjerati sada kada sam pokidala pupove :)
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
bolje će rasti zato jer ne moraju više trošiti energije za cvijet. ali ako su rijetke i pocinju tjerati nove izboje, pinciraj glavne grane i daj im gnojiva da odmah krenu.
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Evo neke moje da se vidi razlika u zakidanju cvjetova
![]() ![]() ![]() razlika je očita
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
predivni grmići!
|
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
Marine a kako da ih još i zaljevam s prihranim kad su već toliko natopljeni kišom? Nemam ih kud skloniti od kiše tako da moraju trpiti višak vode.
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |