Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 69> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako lijepo i rascvijetano...bit će i milijun zvončiča kad se još malo razraste
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
štefice kod tebe uvijek ima prelijepog cvijeća
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uredno,rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Štefice kod tebe je sve tako lijepo, posebno mi se svidio encijan, imala sam ga i ja od Shashe, ali plesao je samo jedno ljeto, ilo mu je prevruće.
Ona fotografije sa žutim tulipanom i anemonom u njemu je fantastična... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Evo malo novih slikica
![]() ![]() Ispod balkona . ![]() Crvenolisni javor,konačno ga imam ![]() ![]() Klivija mi opet cvate ![]() ![]() ![]() Pelargonije,crvene i roze . ![]() Ovo je valjda japanska jagoda. Bar mi je tako rekla prodavačica. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vinka
![]() ![]() Ovo stvarno ne znam kako se zove. Ako netko zna molim lijepo da mi napiše. ![]() Hosta ![]() Lewisia ![]() Još jedna pelargonija. ![]() I jedna šarenolisna. ![]() Verbena ![]() |
|
![]() |
|
Slika irisa izašla dva puta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta bi bolan rekla -predivno--ima li išta od hoste draga moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Od tvoje hoste nema niti H.
Žao mi je za plumbaga jer je imao korjenčiće i šteta da ti se nije primio.Pokušat ču ga opet zakorjeniti i poslati ga ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno je Štefek kod tebe, sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Žardinjere na balkonu su se lipo rascvjetale,crvenolisni javor je prekrasan,a nikad nisam vidila takvu verbenu,baš je lipa
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
KOliko cvijeća imaš i sve ti je prekrasno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se slazem da ti je sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krasna kolekcija tulipana! A ovaj bokor maćuhica je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ovo više nije vrtna bajka nego cvijetna bajka.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno ti je cvijeće Štefice
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće.
![]() Onaj cvijet je koraljna zvončika.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Hvala Niho,Flavia,Mira 021,Anči 39,Gioiaa,Misty-da,Baka,Lantana,Retriver-Sara,Lilie
![]() Flavia i Lilie baš vam hvala što ste mi napisale naziv za onu biljćicu,znači ,heuchere ima više vrsta . R.S. evo sad če biti više slika cvijeća,kiša je pala i sve se rascvijetalo i poraslo,no baš da je tak lijepo,ne znam,ja uživam u pravoj ljepoti koju vidim ovdje na forumu tak da mi ovo moje i nije nešto jer uvijek mi se tuđe više sviđa ![]() ![]() Ovako je to izgledalo prije tri godine, ![]() a sada ovako. Solarne lampice su bile želja MM,pa da ne bude baš sve po mom,želja mu se ispunila ![]() ![]() Grčki oleander ![]() Šarenolisna pelargonija sa jednim cvijetom. ![]() Begonija ![]() ![]() Jako me obradovao moj afrički ljiljan kada sam vidjela da če mi cvasti.Kupila sam ga prošle godine,a sada če cvasti. Agapanthus ![]() Običan oleander ![]() Jedva čekam da procvate. ![]() Verbena ![]() Pelargonija ![]() Pa opet verbena. ![]() Niho,vidi svog oleandera. ![]() Heba ![]() |
|
![]() |
|
sve ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |