Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 104> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da se prijavim da sam pregledala malo slikice i da je sve lijepo, kao i uvijek!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Flaveeeek
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dugo me nije bilo,pa sam napokon počela pregledavati zaostatke! krenula sam sa tvojim vrtom. kako kažu da se po jutru dan poznaje- što me tek još očekuje... cvijeće ti je prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A kako ti je lijep onaj achimenes od lani! I onaj crveni
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ja ti više ne bum došla u tvoj vrt....previše slinim
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Znaš li neki dobar lijek protiv bijelih beštija ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja več dugo šetam ,šetam po tvom bregu i najrađe bih da tu i ostanem nekoliko dana i da svaki cvjetak obiđem,zaista raznovrsno i krasno
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vilmač, hvala i neka si ti ponovo s nama
![]() Hoyčika, drago mi je da si mi bila u gostima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biljo ma bumo ti nabavili slinček ![]() anči, jučer sam išla vidjeti kakvo je stanje sa bijelim ništarijama na abutilčeku...kad njih nema više ![]() ![]() imala sam namjeru isprobati neki od recepata tipa...razrijeđen deterđent za suđe, juha od pelina i ne znam kaj još...to sam uspjela skupiti po forumu od informacija sarajka draga, hvala ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
nego koka, pa gdje su nove slikice, prošao je vikend a ti niš, ccc ccc
![]() |
|
![]() |
|
ivna....drugi tjedan bude slikica....prošli vikend zaboravila fotić doma
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kako možeš, ajde da si zaboravila lopatu, ali fotić .....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konte achimenesi i fuksije su ti famozni....
![]() Meni je isto ashimenes na početku nešto zabušavao i onda podivljao i sad je pun cvjetova, obožavam ga a kako i neću kad je tako lijep i poklonjen od drage forumašice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne cvjetajuće lončanice, a ni sukulenti nisu za bacit
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joj, Konteee, kak si pozabila fotić!? To se ne smije u vrijeme sezone cvjetanja i šarenila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ma kad sam na putu bila cijeli dan pa sve na brzaka
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ak ti kažeš da je ahimenes jednostavan za održavanje ja vjerujem, samo mi nije jasno zašto sam ga ja zaobilazila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav kontesa! Uživala sam šetajući tvojim vrtom, kapa dolje! I jedan veliki pozdrav za macu, obožavam mačke! Bravo za trud i eksploziju boja.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |