Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 136> |
Korisnik | |
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima od 28 do 40 kn u prosjeku... ako je nešto ekstra ili rijetko onda su i po 100 kn...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Super, da je barem i moj al mislim da neće cvijetati ove godine, tek gura neke grančice... a rado bi znala na čemu sam... Jedino sam za montanu sigurna jer se razlikuju po lišću, sad je jedino pitanje da li je navedena vrsta ili kinder surprise
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
procvao mi je clematis a već ga dugo imam i neznam ime. Tražeći po CIF-u mislim da je Dr Rupel prije nego pillu ( po boji bih rekla a razlike nisam proučavala, prosvjetlite me...)
Koji je onda ovaj moj klematis?
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Na trećoj strani ( newest post first ) ti je Klimatis rekao da je to dr Ruppel.Je,
on je ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sorry, napisao je to za Lilie. Ali i tvoj je Ruppel. Jako je lijep
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
![]() |
|
Ozdravio multi blue. Bravo za westerplatte, prelijep je!
![]() |
|
![]() |
|
Još su ljepši kad su slikani danju. Meni je procvao w. nike, već sam zaboravila koliko je lijep, samo da je više sunca sav bi bio u cvatu, ovako ga ova kiša uspori.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Svratili smo danas u baumax u Karlovcu.
Alpina neka, možda Frankie, Minuet, Snow Queen, i par rijetkih još svi za 40 kn. Ali poučen Grickinim iskustvom, dok ne vidim cvijet ništa od toga. A ionako ih imamo previše na 2-godišnjem dadiljanju u tegli. Da oporavio se Multi Blue, a procvali su još neki. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ljudi moji kod nas u Obiju nabavili procvjetale empress i krystal fountain ali koštaju 200 kunića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uf, u subotu sam gledala Blue Angel, dok sam se smislila prošla baba s kolačima... isti takav do njega u bijeloj boji, mislim da se zvao samo Angel, ogroman cvijet ali djeluje nježno. Sad mi je pomalo krivo za bijelog.... Bez obzira na 70 kunića...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Previše je 200kn po meni. Kad narastu kod nekog budemo reznice razmjenili. Sad ću vrebat ove u Baumaxu u Karlovcu, jako me zanimaju ta Alpina i Snow Queen. Blekitny Aniol, Vitalba, Niobe i viticella jedan su isto pod povečalom.
![]() Ville de Lyon ![]() M_L_C ![]() Po danu drugačije ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Što reči? Ništa, riječi to ne mogu dočarati. Posebno Westerplatte, naći ću ga ja jednom već
![]() Svaka čast Klimatis! Edit: Blekitny Aniol je Blue Angel, onaj kojeg sam ja gledala... u cvatu je, izgleda prekrasno ali djeluje jako krhko. Stvarno ima divnu boju, da znam da neće izblijedit otišla bih po njega odmah. |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod mene rastu dva klematisa, u paru.. Ne znam koje vrste
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
![]() |
|
miss bateman i president
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Plavi je president?znači on je slijedeći na mom popisu,boja je famozna! |
|
![]() |
|
Hvala Arim
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam danas posijala u nekoliko loncica sjeme . Da li je to prekasno ? Direktno u cvijetnjak nisam htjela jer je kroz tu silnu kisu nastalo blato !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |