Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 70> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh, lijepo se sve popunilo! :) A vidjet ces kako ce izgledati agastache kad procvijeta tamno plavim cvijetovima, predivan kontrast boja!
@Camellia - Horti se jako trudi u nalazenju novih biljaka ;) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek nešto novo naučim kod tebe, nisam znala da oenothera (ili ti noćurak, jedva sam povezala da je to noćurak
![]() Predivno je stazica zarasla u cvijeće ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Prošetala i ja tvojim predivnim vrtom.
![]() Prelijepe biljke a za neke nisam ni čula. ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nisam dugooooo bila u tvom vrtu i ova setnja mi je prijala,predivno je
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Horti, lijepa ti je gužva na stazi. Jesu li to alchemille koje su se kao žuti oblaci spustile na stazicu da je još više uljepšaju?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
upravo se sama sebi smijem, jer kad dođem u tvoj vrt, ja samo vičem- Ovo mi se sviđa, ovo mi se sviđa i tako u nedogled. Pasem oči i punim listu želja.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Anabistrica, ostala sam ti dužna odgovor
![]() A ostala sam i dužna sliku niskog bambusa. Pa evo je:
![]() A kad sam već tu da vam pokažem ovu lijepu kniphofiu i još jednu ružicu ( Natalija me opskrbila sa pravim ljepoticama
![]() ![]() ![]() Hvala još jednom svima na posjećivanju mojih stranica
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Horti uvijek me veseli šetnja tvojim vrtom jer znam da imaš šumu od bilja.Ipak bi nam mogla još nešto poslikati,nemoj nas držati u neizvijesnosti,vidjela sam da ti sve buja.Žuta tritoma je baš lijepa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I mene veseli šetnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kad dođem kod tebe kao da sam ušla u neki botanički vrt
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kad hoću da se nagledam ljepote i da se usput educiram onda samo dođem u tvoj vrt i to je to. Sve su druge riječi nepotrebne vjeruj.
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno je u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Horti,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivno je kod tebe,uvjek nesto novo naucim..evo svo vrijeme sam mislila da je cotula hispida sedum ..sad vidim da nije :)
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Žuta knifofija ti je prekrasna, djeluje jako elegantno, a mali bambus je simpatičan.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Konačno sam stigla u tvoj vrt. Nije me dugo bilo, i nije mi jasno kako sam to uspjela napraviti. Pogotovo u tvom kraljevstvu pakujaca, koje sam zavoljela i postala opččinjena njima zahvaljujući tebi.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jučer sam napokon malo fotkala po džungli na brdu. Samo ću uz nove biljke napisati tko/što su jer neke već dobro poznajete
![]() ![]() ![]() ![]() lithrum virgatum
![]() aconitum cammarum bicolor
![]() clematis s gipsophilom u pozadini
![]() oenothera
![]() achillea sibirica love parade
![]() campanula lactiflora
![]() euphorbia
![]() neka buddleia drugačijeg lista od ostalih
![]() ![]() ![]() lysimachia clethroides
![]() ![]() ![]() veronica
![]() ![]() abelia
![]() heliopsis asahi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovdje se vidi da više nije prohodno
![]() ![]() macleaya cordata
![]() ![]() eryngium planum i achillea
![]() agastache golden jubilee u cvatu
![]() ![]() anthemis tinctoria
![]() A MM mi je pribavio kućicu za ptičice pa sam ju zasadila
![]() ![]() ![]() I to je to za danas...
Svima lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divota doslovno, ali kad sam vidjela ovu kućicu zasađenu, ubila si me. Još su mi na flori ispale oči na onoj zasađenoj, a sad si me taman podsjetila na nju, kad si stavila ove slikice. Uh! Moram mm natjerat da mi radi još jednu kućicu, bu me
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
I nama je Flora bila izvor inspiracije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |