Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 73> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvjetno, prekrasno, raskošno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
WOW predivno je i cvijetno kod tebe baš se lijepo iskazalo proljeće.....
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepo je vidjeti konačno proljeće kod tebe,izdvojila bih lijepu zbirku tulipana,stvarno su posebni.
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
...ti si zasigurno istraživačica i sakupljačica raznih tulipana...
bravoo
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Potpisujem loricu
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam drage moje na posjeti i lijepim komentarima...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kolekcija tulipana ti je krasna, kao i ostale biljke koji si nam pokazala.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno,
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prava raskoš u tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
pa koliko ti to vrsta tulipana imaš?
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
zaista prava raskoš kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam,cure!GT. imam puno vrsta tulipana,ni sama neznam koliko,godinama ih skupljam.Ima ih sa raznih strana svijeta..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
takve ja ljude volim, koji znaju što žele, želim ti da ih još barem 20 vrta nađeš, i naravno onda da ih imaš gdje metnuti
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
alisa divno sve perfektno
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Alisa dugo smo čekali slkice iz tvog vrta i moram ti reći, da je raskoš koju si nam pokazala, bila vrijednatog čekanja.
![]() ![]() Nemoj nas ponovo ostaviti, da tako dugo čekamo. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Danas sam se na prstima ušuljala u tvoj vrt i mislila sam ga tako na prstima i napustiti, ali .....nebi bio red da nakon prelistane teme od prve do posljednje stranice ...samo tako nestanem !! A puna sam dojmova i pitanja !!
Prekrasne ruže, prekrasna zvjezdasta ljubičasta magnolija, tvoji tulupani svih mogučih boja i oblika ...jednom rječju..vrt za pamčenje i za redoviti dolazak u šetnju !! Lani si kupila vanilov grm ...kako ti je preživio zimu, na toplijem ili hladnijem mjestu !! Kakav je sada ? I jel ti prezimila timbuchina ? Jel može koja sličica njih ? Lijepi pozdrav ti ostavljam, Free ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam što obilazite moj vrt!Tikvić bit će slika,sezona tek počela!
Free,vanilin grm sam kupila predprošle godine al mi je kilavio svo ovo vrijeme.Prezimljavao je u stubistu bez problema al kad sam ga iznijela napolje,ovog proljeća on propao..Prezimljavao je na od oko 12c. Tibuchinia je prezimila,nedavno je dobila novu zemlju i novu saksiju jer se uduplala od prošle godine.Iznijela sam je u baštu,slikat ću je dok bude malo više listova na njoj.Sad je onako nikakva tek izašla iz zime.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pravo raskošno proljeće kod tebe,lijepa,velika kolekcija tulipana
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja stvarno neznam kako da rijecima opisem ovu divotu...Koliko tulipana ...wauuuuuuuuuuuu
Svaka cast na tolikoj kolekciji ...predivno je ... ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |