dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 222> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaktusek širiš ti svoje rascvjetano carstvo..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kaktusi, oh ti kaktusi ali sve ostalo ...
Ruže su prekrasne kao i uvijek, božuri, hoste prava džungla!!!ž Uživancija za moje oči nakon mostova i gradilšta ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa ti nemaš vrt,to je šuma od cvijeća koje je jako lijepo i bujno.Hosta ti je prekrasna,a kaktusi ....bez teksta sam.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hvala na odgovoru, ja sam jednom špricala, ali kod mene sad tek počinju cvjetati ruže, a kod tebe je već pravi vatromet od ruža, stvarno su divne, pa kad sam prestala sliniti nad njima - onda hoste- prekrasne, pa božuri, pa kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Lovrek,veselim se da ćeš samnom šetati po mom dvorištu,ne znam ime onog cvjeteka,Free je zove pink ljepotica.
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..veselim se kaj ću uskoro vidjet ovo šarenilo...baš ti sve lijepo cvete!
Kak se zovu ova lila-roza i plavo ljubičasta ljepotica, cvijeta poput margaretica???...ko Sunce u boji! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Free,dobro došla kući,vidiš kak ti se cvijeće veseli kad se vratiš
![]() PlavaDigitalna
![]() Magnolia,ruže i jesu kraljice
![]() Mari
![]() Natalija,je si li ti sigurna da ti baš bumbari jedu ruže
![]() Blue sky
![]() Moon,ruže su dvaput za sada špricane s quadrisom
![]() Emilly,samo malo strpljenja
![]() Anđenkad,svaka je ruža na svoj način lijepa
![]() Karmen
![]() Anaida,vidimo se uskoro u mom vrtu
![]() Štefica
![]() Antonija,ti imaš ružu koju ja nemam
![]() EN
![]() Gricka
![]() Anastazija
![]() Svesa
![]() Kontesa
![]() Svima
![]() |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svratila sam ti da se javim da sam živa i zdrava stigla doma !! I da ti pokažem kaj me dočekalo . . . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us Moje malo srćeko, od tvojeg velikog dobrog srćeka !!!! ![]() A u tvome vrteku me već dočekale rascvijetane predivne ruže !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme mali kaktus ruze su ti famozne
![]() izgledaju prekrasno, aove kapljice izgledaju ko biserici koji ih dodatno ukrasavaju... Divotica
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Ruže kraljice....
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kod tebe je sve lijepo, ne znam zašto se nekome ne bi svidio i bockavi dio vrta
![]() a graničica ti već cvate? moja crvena kasni... možda jer je u plast. posudi kako uspiješ sačuvati svoje prelijepe ruže od bumbara? kod mene najviše vole baš najmirisniju - double delight, nikako da slikam jedan lijepi cvijet, a da nije popapan toliko se prežderu da se ne trude ni pobjeći ili ne mogu zbog sitosti ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
miris ruža se osjeti do Slavonije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |