Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas me je obradovao prvi cvijet moje caesalpinie, prekrasan je!
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jaco, drago mi je da ponešto naučimo jedni od drugih, to i jeste svrha ovog foruma. Nadam se da će nam se održati egipatske zvijezde a i da ne, nisu skupe, 10,00kn pa opet izpočetka, lijepa je i vrijedi je imati.
Hvala na posjeti
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zanimljiv pupoljak bijele dature
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ruža, neobična, tamna, Josefine Bruche čekam cvijet, bujnija je ove godine ![]() Cosmos će cvjetati ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Margarete žute
![]() Neznam što je napalo ovu krasnu ružu fresiu, poprašila sam je pa će valjda biti bolja, zdravija ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mimoza iz korjena je uzeta mladica i lijepo napreduje
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Biti će i grožđa ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opet sam prošetala,cvijeće je super,a vidim da će biti i grožđa.Volim šetnju tvojim vrtom.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo,draga
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovaj zadnji cvijet što je Belina ponovila je posebno lijep |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Neobican, predivan cvijet i neobicno ime
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I meni se sviđa tvoj prvi cvijet caesalpinie, prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moon
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepo i rascvjetano ti je u Njivicama...Krenuli su i gosti, što je dobra najava sezone...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja posjetila tvoj lijepi raj na Krku, osunčala se, pomirisala cvijeće i rezervirala jedan grozd!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
PREKRASNO CVIJEĆE,a caesalpinija je posebno neobično lijepa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Eh, što to je klimatska razlika! Kod mene dature tek niču.
A onaj prekrasni caesalpinie bi ja nazvala Mirkosvemirko, izgleda mi kao da nije sa ovoga planeta, a prekrasaaaan! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |