enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 221> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bravo za zimnicu,a jesenje boje su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...opet ja....jel cvao onaj hibić sa identifikacije???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Jel bilo kod tebe puno oraha? Kod mene niti za kilu ociscenih, neznam zasto?
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Monstera
![]() Lovro taj divlji grm se kod nas zove "kozja pica" ![]() Anastazija nema gladi za ljude koji hoće radit , imaš pravo nestajemo puno je posla dok sve dovedemo u red kako bi mi htjeli ![]() dijana7566 ![]() gioiaa ![]() Lovro onaj hibić imao par sitnih cvjetića nisam bila sigurna dali ga smijem posaditi u zemlju da mi ne smrzne pa sam ga ostavila u saksiji i s njim u podrum i mogu ti reći da zasad dobro izgleda moram ga baš uslikat pa ću na proljeće s njih u zemlju ![]() Lorica10 i kod mene oraha malo ja mislim da je to zbog suše a i onih paklenih temperatura puno ih je pocrnilo u ljusci izgledaju kao pečeni list skoro sav otpao a oni još na granama ![]() Misty-da ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Zimnica jako lijepo izgleda...ja uvijek patim za tim što ne radim zimnicu, ali probala sam nekoliko puta pa se ne isplati...dok kupim svo povrće, sve sastojke, a i problem je mjesta za spremanje...i onda ispadne da mogu sve kupiti u bilo koje doba godine...znam da to nije to, ali i povrće koje bi spremila je isto kupovno pa ga dodje na isto...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
potpuno se slažem s tobom ako kupiš ne isplati se ja samo pravim ono što imam svoje voće i povrće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ovdje je netko bio jaaako vrijedan! bravo!
jesenje boje stoje jako lijepo tvom vrtu i cvijeću!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Noice opet ste bili vrijedni!
A zimnica kasno izgleda..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Svaka čast nona,posla uvijek ima i vrijedna si
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
A ja došla u ovaj predivni sunčani dan i baš me briga za tvoje cvijeće, radove, zimnicu.... Hoću Enrikovu sliku.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nona,baš te ljepo obradovala ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo da si nam pokazala šta se kod vas radi
![]() ![]() zimnica uredno posložena, a cvijeće još cvate vani ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |