Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 77> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh uh uh koja ljepota, ovo sunce će potrajat tako da nema brige za kaktuse, neznam što napist, zadivila si me
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve se razbujalo prekrasno kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Pa ovdje ima toliko prekrasnih i rascvjetanih biljaka!
Imam osjećaj da sam ja mjesecima iza!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime pozdrav, a zar triba što reći??? Slike govore same za sebe samo Timić fali!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A ljepote kod tebe kamenjar.Ne samo da imaš prekrasne kaktuse i sukulente,nego si me iznenadila i sa ovim vanjskim.Moji favoriti su delosperme.I ja se ponovila sa dvije.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala sam ovim lijepim vrtom,pogledala svo lijepo cvijeće,kaktuse,sukulente.......
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam što mi je ljepše cvijeće ili sukulenti i kaktusi.
![]() Da li pieris puno zaljevaš, moj se odjedamput suši i otpada mu lišće u zemlji je i nebi mu treblo biti malo vode. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kod tebe se sve baš lijepo razbacalo!
I u pravu si, bit će ono jako lijepa gredica, već i sada jeste. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno
![]() baš sam neki dan gledala jedan krasan, mali pieris, ali čini mi se da treba zračnu vlagu i ostale čari kojih kod mene nedostaje |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
kamenjar, lijepo je ovo što sam vidjela.
svega ima u tvom vrtu. ono što ti je niklo a ne znaš šta je, nije nigela. više mi liči na ljetni čempres. biljka koja miriše na limun mislim da nije sedum nego neka vrsta majčine dušice. htjela bih ti dati savjet u vezi gaveza. on se jako širi korjenovim izdancima i to jako duboko pod zemljom. moglo bi ti se dogoditi da ti počne nicati po cijelom vrtu i da ćeš ga jako teško iskorjeniti. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Sve je krasno,samo da znaš da se šetam.....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
drage moje svima jedna velika
![]() ja sam pieris kupila u jadnom stanju bio je 80 % na snizenju ,nadam se da se oporavi,a posadila sam ga u teglu jer voli vlaznu zemlju pa da ga mogu zaljevat i da moze piti kavu sa mnom,mislim da cu zbog njega pocet piti kavu sa talogom slavujka ako je tako kako kazes onda moj gavez ide van ,stavit cu ga u teglu,ja sam mislila da se on siri sjemenom pa sam mu kidala cvjetove prije nego sazriju |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koliko li lijepih slika bože moj! sve ti je prekrasno, vidi se da je proljeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj više reći kad su svi već sve rekli - prekrasno ! Ono kaj ti je Slavujčica već napisala - nije sedum nego limunasti timijan. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je prava cvjetna raskoš, sve je toliko lijepo da sam jednostavno samo uživala
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene malo k tebi, nije me dugo bilo
![]() Neznam što mi je ljepše cvijeće ili sukulenti i kaktusi. ![]() Sve pohvale draga moja!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dok kod nas proljeće sramežljivo kuca na vrata, kod tebe ljeto u punom zamahu. Predivno ti je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam
![]() nije mi se sviđalo oko ruza sto je bilo,kamen i folija,svako malo je trava nicala ,tim kad god preleti izbaci kamen ,mislila sam mislila i smislila ,izvadila sav kamen ![]() izlili malo betona (da trava ne nice) ![]() i stavili obrube da kamen ne ispada van ![]() i sad to izgleda ovako ![]() ![]() ![]() ![]() tu je bio kamen ,a sad cu nesto posadit,za sad sam stavila dragoljub ![]() ![]() uz kucu sam posadila loniceru ![]() malo đungle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
frezija
![]() ljubav moja ![]() jos jedna ljubav ![]() burito ![]() moj najdrazi sedumic ![]() bijeli krompirko ![]() negdje sam uzela malu grancicu,mislila sedum,ako neko zna sta je nek rece ![]() variagirani salix ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
srdasce
![]() alisium i djetelina ![]() alysium ![]() zlatoglavica ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |