Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 154> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugice
![]() Predivni su ti sukulentići ![]() zbirka je sve veća,svi su zdravi i to je važno a za uljepšavanje ima vrimena
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ti si svoje biljčice već lijepo ušuškala, sad može i snijeg padati.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala, lucy! Jako sam ponosna na njih, pa strepim nad njima. Ovdje su jutarnje temperature zaista niske, a ni preko dana nije puno toplije, jedva 9-10 stupnjeva, s maglom... radije sam ih spremila. Iako, jučer je provirilo sunce pa sam ih stavila van na sunčanje.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Je, sad je to već zbirkica, ali još u povojima i razvitku... maleni su pa još uvijek strepim nad njima. Upravo ovih dana, graptoveria se odlučila cvasti... a ja svaki dan u iščekivanju i obilasku da vidim to čudo.
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđaju. I meni su prelijepi i uživamu svakome, pa i onom najmanjem, a kako kažeš, najvažnije je da su zdravi. Jako bih ih željela upicaniti s lijepim teglicama, ali to ide polako... a meni strpljenje nije baš najjača strana...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Može, može...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kad si već sve lijepo ušuškla (ja moje još sunčam) lavandu i ruzmarin skrati (naravno ako su veliki) i samo preko njih prebaci (za mraza i naravno za snježnih dana) nešto starih lancuna (plahti) i to će im biti dovoljno .
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sad najavljuju nešto toplije vrijeme... čovjek više ne zna što da radi i što je pametnije. Kod mene nema ni tračak sunca, da se pojavilo, odnijela bih i ja sve sukulentiće nazad na sunčanje.
Lavande i ružmarine svakako budem zaštitila - još mi se kukuruzovina suši jer je od silne kiše bila preteška - onda to lijepo poslažem u stožac, preko toga vreće u kojima kupujemo krumpir, malo povežem i to je to. Zasad je bilo dobro, nikada nisu smrzli, no ako kažu jake minuse, onda ide jača zaštita, a ti si mi dala odličan prijedlog.
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Evo i mene malo u posjeti tvojem biljnom carstvu, sve ti je jako lijepo, a posebno sukulentići! Mi kontinentalci već muku mučimo oko spremanja naših ljubimaca, ja ih unosim i iznosim svaki dan da još malo uživaju u vanjskom zraku. Glavno da su ti zdravi i na sigurnom od vremenskih neprilika! Još nije počela zima, a ja već jedva čekam proljeće!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Radujem se tvom posjetu i veseli me što nisi zaboravila na moje skromne stranice. I ja, kao i ti, kad je sunčano, iznesem sukulentiće na sunčanje... Graptoveriji godi i cvate lijepim žutim cvjetićima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
tvoji ljubimci već svi na sigurnom, a moje je još sve po balkonima
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ah, malo sam se požurila jer je par jutara bio samo jedan stupanj, bojala sam se mraza. Sad ih selim unutra - van jer evo nam lijepih i toplih dana, a ni jutra nisu baš hladna. No, ne pada mi teško ta selidba, jako volim te male sukulentiće, dođe mi kao vizita, da ih dobro pregledam i kao vježba.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
samo da se javim da sam bila.predivna kolekcija sukulenata,i predivni noviteti pogotovo gasteria
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
dea78, drago mi je da te ponovo vidim, nekako te nema, ili nema mene...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da volim ljubicice i trenutno sam u potrazi za ljubicicom sa crnim cvijetom,nazalost nemrem stavit sliku da vidis.
a u vezi sukulenata vidim da imamo isti ukus jel sve skoro koje ti imas imam i ja ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Draga Bugice imaš predivne novitete
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |