Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 09:39
...ipak  necu  spajati  teme...nastat  ce  djumbus  u  dnevniku....
...odje  cu  svastariti....sve  moje  akcije  vezane  za  otok,  vrt,  taracu,  setnje....etc.
...u  temi   foto cvijece  neka idu samo  slike  biljaka   bez  puno  price...   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 10:15
....kako nije vrijeme za zemljane  akcije,  uglavnom  se bavim  kuhinjomPig....surfam  po  raznim  kuharskim  blogovima    i  stalno  razmisljam   sto   ,  za  promjenu,    poooojesti....smile50

....brustulam  mjendule  sa smedjim  cukarom  i  pinkom  masla....

....isprovala  domace  kroasane nadjene  na  blogu  Recepti  iz  moje  biljeznice...

...ovo  je  moj  uradak,  njega  smo  vec  savladali...drugi  dan  su jos  i  bolji  sto  nije  obicaj  sa  dizanim   tijestom....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 10:22
...jedemo  nase  narance.....vrlo ponosni....jedna je rodila   stara   nekih   5-6  god    ali nismo sigurni  u  sortu jer je na njoj pisalo  narancin  Clementina....naravno  to  nije   narancin  vec  lijepa   naranca....ima  na  kori  malu   "guzu".....

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 10:23
Mančii kaj mi to radiš? LOL ovo odlično izgleda ...na kiflice mislim LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 10:39
.....veceras  zasuci  rukave  i  u   kuhinju....24  kom velikih  kroasana,  niu  kiflice,   od  1  kg  brasna....napisala  sam  ime  bloga  na  kojem  je  recept lijepo  objasnjen....smile45
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 11:37
Jesus na Manči! Krasni kroasani! I ja sam radila iste ali još kad je bio recept na coolinariki-super su. Sad sam ih umijesila od pola smjese da budu gotovi kad jača polovica stigne iz firme
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 11:44
...stvarno...kako je  svijet  mali...da li  stavis cijeli margarin  za premazivanje  kad  je  1 kg  brasna?   Cinilo   mi  se  previse pa  stavila manje  a mozda grijesim!!??
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 11:59
ja sam stavila dvije trečine i bilo je dosta na kilu brašna
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 12:30
...i ja mislim  da je to dovoljno...

...da  ne  dobijem  po  prstima  sto  u  dnevniku  pricam  puno  o  hrani   evo  3  slike  sa  tarace  u   gradu...situacija  jadana...dosta  sam   biljaka  izgubila  ovog  ljeta....

...dipladenija crvenog  cvijeta  odoljeva  buri  i  ledu....

...te nogice sa    desne    strane  je  stalaza  sto  je  bacio   vjetar....

....money  tree  jos  uvijek  cvijeta...

... a   on   sanja   ljeto  i  more...

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 12:42
a jel ti preživio penjač krumpirko? onaj plavo-bijeli?
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:18
....je,  jos  uvijek  je  ziv....ljeto mu je tesko palo jer ga nisam prebacila  u  veci  pitar  pa  je  bio  na  dijeti,  slabo  cvjetao...kako  smo  skroz  maknuli  pasifloru  nije  imao  pola  dana  hlada  pa  su  mu  listici  patili  na  prejakom   suncu....sad ima  samo  gole  grane  ali  je  krenuo  sa listicima....
...moram  mu  se  posvetiti  cim   prestane  ova  studen....smile232 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 19:01
Ja gladna a uđem ovdjesmile157, sad moram ići razbaciti koju palčinku a linijaCry

Joj ukrat ću ti drvo novaca, meni uvijek propadne pa mi novci samo lete kroz prste. A ako ga kupim venem s njim i odmah se prepadnem ako mu list otpadne, odoše novcismilie_shop_026.gif

Predivno drvenceClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 19:16

....eto  kako djeluju  slike  hrane...odma  se inspiriras!LOL

...imam dva takva  drva ali  uzalud...  pazim  da  ne  stavljam   bursu  ( torbu  )  na  pod  (  kazu  da  nece  u  nju  novac  kad  je na  podu)  -   pa  opet  nistaLOL.....u novcaniku  vazda  propuh...

....Lampmozda  bude  ucinka   one  godine  kad   cvjeta....

...jer   vec  mi  godinama  nije  cvjetao....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 20:30
Manči, evo ja ti želim da ti stalno cvijeta i da imaš brdo novca.

A sada si me zainteresirala za ove kroasane. Moram ići tražiti recept...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:24
.....Proljece, znas  da  bas  i   zato  volim  forum  ....gledajuci   necije  slike  o  necemu   -    dobijes  volju......VOLJU....ta  mi  je  cesto  presudna....svasta  me  zanima,  imam  ponesto  i  prirodnog   dara  ali  sam   s   Voljom   posvadjanaUnhappy......
....sinoc  sam  listala  vlastiti   dnevnik....koji   sam  Narcis!!!smile74.....ali    -   vidila  mnoge  biljke  koje  sam   izgubila  i  sad   se volja   vraca.....
....ne   zelim   da  mi taraca   izgleda   k'o   proslog   ljeta!!!!!!!!!!smile123
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:29
....roza cerospanja,   pelargonija...

....pokazala  se  vrlo  zahvalna...naraste  visoka,   ima  ogromne  cvjetne  glave,  neumorno  cvjeta.....prezivila mi  je  ...nije  to  neko  cudo ,   pa  to  je  biljka  naseg    kraja.... 
....zakljucak  je  :   Maanci,  razmnozi  je  ,   njoj   pase  ludo   ljeto   na  taraci...Approve

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:34
Manči, od kada ima cvijeće svake godine imam pelargonije i mislim da ću ih uvijek i imati. I kod mene su se pokazale tako zahvalne i jednostavne biljke. Ja imam puzajuće, ali sam prošle godine imala i englesku pelargoniju (bordo crvenu) koja me također oduševila.
Tako da, što se tiče pelargonija tu smo zaista istomišljenice!!!

A ova tvoja je roza stajaća?

Ups, skoro sam zaboravila...
nisi ti lijena, to je samo ova zimska faza koju i ja imam, ali kada dođe proljeće bit ćemo pune akcije. Ja jednostavno ne volim zimu i kratke dane i to je to...voljela bi ih kao medo prespavati. LOL

Vidjela sam jučer da si tražila recept za burek...danas ga pravim, pa ako se sjetim i poslikam da vidiš...možda ti se svidi. Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:39
....ova  sto  je  hvalim  je  P. zonale,  ona  klasicna grmolika....kupila  sam  je na   placi  ali  odlicna   vrsta...imam   jos  neke....volim  puzajucu  bijelu  ali  ta  uvijek  nesto   cmolji....

...volim  te  engleske,  moja  se  osusila  ovog  ili   onog  ljeta.....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 09:47
....napravila  sam  probni, mali   sa  mesom  jer  mi  je  ostalo   mljevenog,  nesto  citala  sa   recepata  a  nesto  po  mom  nahodjenju....zapravo  me  interesira   sa   sirom  jer   takav   vecina  ukucana  jede....

....svakako   opisi   svoj  recept....Thumbs%20Up
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 10:15
Ne znam da li kupuješ gotove kore ili si možda sama pokušala razvijati tijesto?
A što se tiče smjese, to ti je sve odokativno ...znači uzmeš jedan ( vi bi možda trebali i dva svježa sira), recimo na dva sira ja bih stavila 3-4 jaja, možeš staviti i jogurt...sve to zasoliš ( netko čak u to stavi i crveni luk, ali ja ne stavljam), i to je smjesa za sirnicu.

A možda bi bilo najbolje da ja stavim redoslijed slika, pa što ti ne bude jasno da onda pitaš, može?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.