Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ipak necu spajati teme...nastat ce djumbus u dnevniku....
...odje cu svastariti....sve moje akcije vezane za otok, vrt, taracu, setnje....etc.
...u temi foto cvijece neka idu samo slike biljaka bez puno price...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....kako nije vrijeme za zemljane akcije, uglavnom se bavim kuhinjom
![]() ![]() ....brustulam mjendule sa smedjim cukarom i pinkom masla....
![]() ....isprovala domace kroasane nadjene na blogu Recepti iz moje biljeznice...
![]() ...ovo je moj uradak, njega smo vec savladali...drugi dan su jos i bolji sto nije obicaj sa dizanim tijestom....
|
|
![]() |
|
...jedemo nase narance.....vrlo ponosni....jedna je rodila stara nekih 5-6 god ali nismo sigurni u sortu jer je na njoj pisalo narancin Clementina....naravno to nije narancin vec lijepa naranca....ima na kori malu "guzu".....
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Mančii kaj mi to radiš?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
.....veceras zasuci rukave i u kuhinju....24 kom velikih kroasana, niu kiflice, od 1 kg brasna....napisala sam ime bloga na kojem je recept lijepo objasnjen....
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Jesus na Manči! Krasni kroasani! I ja sam radila iste ali još kad je bio recept na coolinariki-super su. Sad sam ih umijesila od pola smjese da budu gotovi kad jača polovica stigne iz firme
![]() |
|
![]() |
|
...stvarno...kako je svijet mali...da li stavis cijeli margarin za premazivanje kad je 1 kg brasna? Cinilo mi se previse pa stavila manje a mozda grijesim!!??
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja sam stavila dvije trečine i bilo je dosta na kilu brašna
|
|
![]() |
|
...i ja mislim da je to dovoljno...
...da ne dobijem po prstima sto u dnevniku pricam puno o hrani evo 3 slike sa tarace u gradu...situacija jadana...dosta sam biljaka izgubila ovog ljeta....
...dipladenija crvenog cvijeta odoljeva buri i ledu....
![]() ...te nogice sa desne strane je stalaza sto je bacio vjetar....
....money tree jos uvijek cvijeta...
![]() ... a on sanja ljeto i more...
![]() |
|
![]() |
|
a jel ti preživio penjač krumpirko? onaj plavo-bijeli?
|
|
![]() |
|
....je, jos uvijek je ziv....ljeto mu je tesko palo jer ga nisam prebacila u veci pitar pa je bio na dijeti, slabo cvjetao...kako smo skroz maknuli pasifloru nije imao pola dana hlada pa su mu listici patili na prejakom suncu....sad ima samo gole grane ali je krenuo sa listicima....
...moram mu se posvetiti cim prestane ova studen....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja gladna a uđem ovdje
![]() ![]() Joj ukrat ću ti drvo novaca, meni uvijek propadne pa mi novci samo lete kroz prste. A ako ga kupim venem s njim i odmah se prepadnem ako mu list otpadne, odoše novci ![]() Predivno drvence ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
....eto kako djeluju slike hrane...odma se inspiriras! ...imam dva takva drva ali uzalud... pazim da ne stavljam bursu ( torbu ) na pod ( kazu da nece u nju novac kad je na podu) - pa opet nista ....
![]() ...jer vec mi godinama nije cvjetao....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, evo ja ti želim da ti stalno cvijeta i da imaš brdo novca.
A sada si me zainteresirala za ove kroasane. Moram ići tražiti recept...
|
|
![]() |
|
.....Proljece, znas da bas i zato volim forum ....gledajuci necije slike o necemu - dobijes volju......VOLJU....ta mi je cesto presudna....svasta me zanima, imam ponesto i prirodnog dara ali sam s Voljom posvadjana
![]() ....sinoc sam listala vlastiti dnevnik....koji sam Narcis!!!
![]() ....ne zelim da mi taraca izgleda k'o proslog ljeta!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ....pokazala se vrlo zahvalna...naraste visoka, ima ogromne cvjetne glave, neumorno cvjeta.....prezivila mi je ...nije to neko cudo , pa to je biljka naseg kraja....
....zakljucak je : Maanci, razmnozi je , njoj pase ludo ljeto na taraci...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, od kada ima cvijeće svake godine imam pelargonije i mislim da ću ih uvijek i imati. I kod mene su se pokazale tako zahvalne i jednostavne biljke. Ja imam puzajuće, ali sam prošle godine imala i englesku pelargoniju (bordo crvenu) koja me također oduševila.
Tako da, što se tiče pelargonija tu smo zaista istomišljenice!!!
A ova tvoja je roza stajaća?
Ups, skoro sam zaboravila...
nisi ti lijena, to je samo ova zimska faza koju i ja imam, ali kada dođe proljeće bit ćemo pune akcije. Ja jednostavno ne volim zimu i kratke dane i to je to...voljela bi ih kao medo prespavati.
![]() Vidjela sam jučer da si tražila recept za burek...danas ga pravim, pa ako se sjetim i poslikam da vidiš...možda ti se svidi.
![]() |
|
![]() |
|
....ova sto je hvalim je P. zonale, ona klasicna grmolika....kupila sam je na placi ali odlicna vrsta...imam jos neke....volim puzajucu bijelu ali ta uvijek nesto cmolji....
...volim te engleske, moja se osusila ovog ili onog ljeta.....
|
|
![]() |
|
....napravila sam probni, mali sa mesom jer mi je ostalo mljevenog, nesto citala sa recepata a nesto po mom nahodjenju....zapravo me interesira sa sirom jer takav vecina ukucana jede....
....svakako opisi svoj recept....
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam da li kupuješ gotove kore ili si možda sama pokušala razvijati tijesto?
A što se tiče smjese, to ti je sve odokativno ...znači uzmeš jedan ( vi bi možda trebali i dva svježa sira), recimo na dva sira ja bih stavila 3-4 jaja, možeš staviti i jogurt...sve to zasoliš ( netko čak u to stavi i crveni luk, ali ja ne stavljam), i to je smjesa za sirnicu.
A možda bi bilo najbolje da ja stavim redoslijed slika, pa što ti ne bude jasno da onda pitaš, može?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |