Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 10:57

Ova ruža me oduševila svojim cvijetom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 10:58

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 11:37
prekrasno ti je sve, ovoga puta bi izdvojila lupinuse i klematis!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 12:01
Dobile smo iste rododendrone za rođendan Hug
Terasa  ti je super, živo-veselo Thumbs%20Up.
Imam i dipladeniju tako malu ko i tvoja, još ju nisam ni presađivala jer neznam baš puno o njoj, u kakvu si ju ti zemlju presadila....

Ruže su divne, pogotovo ova na prvoj slici Thumbs%20Up.

Javi ako si rješila problem mahune a ja ću ti napisati s čime sam ih lani špricala ali dok su tek cvale, i uspješno sam rješila problem....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 12:34
Antonija i lupinus i climatis imam prvi puta, i sa oba sam oduševljena. Smile

Korijenko, pa ne mogu vjerovati koja je to slučajnost bila!!!Smile  Kako se drži tvoj, da li ima više cvijeća na njemu?

Dipladeniju sam presadila i malo veću teglu i to u normalnu zemlju za cvijeće, izgleda da se ne buni.

Što se tiče ruža i moja kolekcija se polako ali sigurno povećava...meni je u zadnje vrijeme lijepa i ova zadnja tamno crvena ruža.

A za mahune svakako napiši kako si riješila problem, nije zgorega znati. Sveki će danas valjda ponovno ubrati koprivu i natapati je.
smile78
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 12:42
Prekrasne su mi ove ruže, s kapljicama vode po sebi!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 12:49
Aha, i meni su, zato sam ih i slikala. Wink
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:04
Proljeće, lijepi su i noviteti ali i svo ostalo cvijeće kod tebe! Naravno, ruže okupane kišom divan su prizor!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:04
Ružice, ružice i još puno toga lijepoga.

Cikasica se još uvijek drži, sad joj drži fige da baci nove listove
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:05
Vauuuu,sve Ti je superiška.smile73.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:10
ti ko fol imaš mali vrt., a po raznovrsnosti i količini predivnih biljaka kao da je neki veliki park.Clapsmile57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:41

Divne ružeSmile

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 14:42
Vidiš, vidiš, prava slučajnost za rododendrone Big%20smile donesle su mi ga riječke cure, na mome više nema cvijetova, još se drže dva napol ocvala ali je bacio puno mladica....

Baš su nam krasni - braća po forumu Wink

Tvoj

i moj

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 15:00
Anaida, i meni su se svidjele ruže okupane kišom, još sam ih i lijepo uslikala...konačno sam pogodila opciju!!!Tongue

Otok, tebi se moram zahvaliti za cikasici, ali te moram i pitati za savjet: Da li znaš zašto su joj listovi u sredini svjetliji u odnosu na kraj lista? Nešto joj nedostaje?Stern%20Smile

Silvestra hvala Smile

Magnolija, ali to je zaista mali vrtić a ostalo je na terasi, to jest većina je na terasi.  Smile

Moon, to je kompliment, ako mi ti kažeš da su lijepe. Smile

Korijenko i tvoj je prekrasan!!!
Dobro si rekla: braća po forumu, a što je najbolje i ja sam ga dobila od nekih cura sa foruma!!!Smile

Danas sam kupila časopis Moj lijepi vrt u kojem piše sve baš o Rododendronima, pa ću si malo pročitati.
Ali mislim da sam ga u startu malo zeznula, jer ga nisam posadila u zemlju za rododendrone...to ću morati pod hitno ispraviti.

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 15:02
smile57predivno,predivno,gazanija kao iz filma,moja ove godine uopće ne cvijeta...pozzić
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 22:05
Ružice prekrsanesmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 22:20
Ružice su prelijepe,znaš da ih ja volimTongue
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 06:28
Tako nježna, ovo je meni najdraža boja ruža, prelijepa je!

Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 09:24
Magnolija , stavi gazanije na sunce, stalno će ti cvjetati.Smile

Smrcko drago mi je da ti se sviđaju moje ružice.Smile

Mali kaktus znam, znam Wink

Misty ova ruža je trebala biti onako nježno narandžasta, ali ja se ne bunim ni na ovu boju. Smile

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 09:25
Još malo slikica...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.