proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 81> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa normalna je veličina,takva i treba biti...da si vidla moje tek na početku kad sam stavljala, prek svega....krasne su pločice...svaka čast!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sada definitivno idem spavati...laka vam noć...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobra je veličina slike,Proljeće...ok,ok i slika,tj.pločica je dooooobraaaa
![]() Barem tebi ne trebam objašnjavati da se šalim,znaš me
![]() Krasno je no ona prva je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super draga,ta salveta mi je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Je,je to su pločice, ali daj molim te pogledaj koja sliketina!!!!
Ubit ćeme moderatori....strašno...a stavila sam 640x480...gdje sam fulala???
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jao, prekrasno!!! jel to ono na pločicama kaj si mi govorila???
|
|
![]() |
|
![]() Evo ga, prvo pa muško!!!
|
|
![]() |
|
joj gle nas kak smo nestrpljive....
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tko ceka,taj i doceka
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i ja cekam......ajdeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
čekam, čekam...
|
|
![]() |
|
Pokušavam skinuti sliku sa drugog programa nego inače, pa ćemo vidjeti što će se pojaviti???
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
proljece kad dojdes????
krasni su ti radovi, ona prva ploca mi je super
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
proljeće, nemam ti šta drugo reći nego suuperr!! pločice su ti mrak.,..ona prva salveta je uglavnom dolazila cijela, odlično izgleda i ovako..bravo draga!
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
prva ti je krasna, mislim favorit!!!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
<>
<>
predivan prvi araznzman....jako mi je zapeo za oko |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mislim da su 20x20 ili čak 25x25, ali nisam sigurna.
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
to su one vece plocice, zar ne
krasno su ispale
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlično, krasne pločice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |