|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Slažem se..osim toga sto ljudi sto ćudi..nekom je ljepo jedno,drugom drugo..Bitno je da upoznamo što više biljkica i da jedni druge naučimo kako se brinuti za njih ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
Dejice se definitivno svakome sviđaju, bez obzira koja je vrsta ili boja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Pametno zboriš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
![]() evo da se ukljucim... da se slozim sa svime sto ste napisale... o tome da su dejice prekrasne, da ih svi vole i da nam je super ugodno u ovom drustvu...
a sad se bacam na posao
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
evo dvije vande
![]() ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
ova je tamnija i ima manje cvjetove
![]() ![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
![]() |
Ajme hana,super boje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
hvala Tea
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
I zadnji pupoljak na ascdi princess mikasa se otvorio u kutiji
![]() Bilo me strah da će uvenuti, a on kao nov! |
|
![]() |
|
![]() |
jess, svi su otvoreni..još samo da se otvori Trichophyla
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
sienna ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
![]() |
cure pozdrav, izvinite što se ne javljam baš često al ne stignem
![]() a imam ogroman problem i to s onom gigantskom bijelom ![]() nešto se događa s listovima i tri sam lista odrezala-ostala su još tri. stavit ću slike da vidite. i na susjedne dvije sam vidjela to slično ali u manjoj mjeri. i sad trenutno mi od 18 deja dvije cvjetaju, dvije ne a ostale sve pustile grane! evo slike ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sienna ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 22 |
![]() |
zna li netko šta je ovo? nisam imala dosad iskustva ni s ušima ni s gljivicama ni bilo čim drugim, nemam pojma šta je
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Sorry, ali nisam to nikad vidjela...
Da li je list mekan na tom dijelu? Stoji tako ili se širi? Možda da odrežeš to sve oštećeno i dobro posuješ cimetom (ako se širi). Možda se javi netko tko zna više... Sretno! |
|
![]() |
|
![]() |
Možda je samo to nekakav pokazatelj promjene???Jesi ju možda premještala iz jedne prostorije u drugu sa drugačijom temperaturom???
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
odrezala sam već 3 lista, to ako da se pojavilo odjednom. mekano je na dodir, kao da je puno vode. kad je svjetlo u pozadini lista taj dio izgleda skoro ko proziram, što se i vidi na slici 2...
|
|
![]() |
|
![]() |
Tea, nisam ih micala nikuda, stoje na tim prozorima već godinama! a i nemam drugo mjesto za njih. svima su im uvjeti isti, sve isto a na ovoj velikoj je to baš izraženo. na druge dvije koje su imale male takve flekice, kao da su se povukle. ni u čemu ne pretjerujem-zalijevam kad su skoro suhe, prehranila ih tek jednom uopće od kad ih imam-po uputama al sam stavila još malo više vode nego treba, da ne pretjeram s gnjojivom |
|
![]() |
|
![]() |
Pričekaj onda još malo pa da vidiš kako će dalje biti pa nam javi kroz neko vrijeme dalje što se događa.Možda će doći do promjene pa će neko bolje znati o čem se radi.Držim fige
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Evo, našla sam ti nešto
Bacterial Soft Spot (also called Erwinia) begins as a nasty-smelling wet spot on the orchid’s leaf. The infected area will expand rapidly and within 1 to 2 days the entire leaf will become soft and slimy. Immediately remove infected foliage using a sterilized razor. Relocate your orchid to expose it to better air circulation, lower humidity and temperatures between 65 and 80 degrees. Spray your orchid with a good quality, broad-spectrum fungicide, following package directions. Even if you suspect a bacterial disease, fungicide application will prevent secondary infection. blog.justaddiceorchids.com/Just-Add-Ice-Orchid-Blog/?Tag=orchid+diseases Nadam se da će pomoći |
|
![]() |
|
![]() |
Emilly
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
emily hvala ti!! mislim da je to to, nažalost. nisam imala cimeta za posuti odrezani dio, ne znam ima li svrhe naknadno posuti?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |