Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 102> |
Korisnik | ||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Pa ne pokazuj mi onda te padarajze u ove kasne sate !!!!! Ja sam sad gladnaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Maris draga, bilo bi neoprostivo neukomponirat pomidore i pancetu? Pogotovo što ih tribaš čekat godinu dana(mislim vlastiti uzgoj), a imaš zavidnu kolekciju!!!! |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
ama za mene je nestvarno da ovako paradajz uspijeva,ja i MM kolko se god trudili,gledali na netu,gledali druge ne ide i gotovo,jedva po koji uberemo u stakleniku a vani nijedan
![]() |
||
![]() |
||
|
Anđelkad,Sarajka
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Baš bi mi sad pasao paradaiz i špek, bez obzira na ovo doba noći
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
I mene je zagolicao paradajz
![]() ![]() ![]() Pozdrav vrijednoj vrtlarici
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Moon,Bebolina
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
@maris, tvoj cymb se oporavlja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Kakva lijepa vijest ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Moram se složiti s Glikicom.Draga moja,otvaraš nam apetit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Dobro jutro želim i tebi draga, nebum ti pisala o povrću ovako rano ujutro
![]() ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Enrikova nona,nemam nažalost,i meni je sav crveni ispao žuti,izgleda da su me skuhali preko ebaya.
![]() |
||
![]() |
||
|
Tea,Belica
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
a joj , još si ih i platila ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Nego kaj,još su bili tako dobri i dali mi dva paketića gratis... ![]() |
||
![]() |
||
|
malo kaktusića
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |